פרסומות בקליפים.
-
כשזמר עושה פרסומת זה גורם לו לא לשלם על הקליפ מה שחוסך לו אלפי שקלים סתם למספרים תבינו שיום צילום עולה 15000 שקל וזה עוד בלי ביגוד רקדנים או שחקנים עריכה והשכרת מקום ותפאורה (גם ברחוב משלמים על חסימת רחוב ופיקוח עירוני) אז אני חושב שדיי ברור שזמר יעדיף לעשות קליפ עם פרסומת...
-
@בן-מנחם תלוי איזה פרסומת
אם זה פרסומת סמויה שרואים אותה חצי שניה
או שכל מהות השיר היא פרסומת -
מישהו אמר לי פעם שבעצם כשזמר עושה קליפ פרסומת לחנות זה סוג של גימיק שיווקי- אם הזמר אמר את זה- סימן שבאמת כדאי לקנות.... ואחרי ששמעתי את זה די התעצבנתי על כל הקטע של הקליפים הפרסומיים- אתם לא תשתמשו בזמרים כדי לשכנע אותי לקנות מה שאני לא רוצה...
-
@סודי-ביותרררררררר ולכן ככול שהפירסומת יותר מבולטת אז זה פחות צריך השקעה לזמר אבל יותר כאב ראש מבחינת שזה נשאר לכל החיים כל זמר עושה את השיקול שלו ......
-
@תמר-מהמרכז בגלל זה יש צורך להפעיל את שיקול הדעת לפני כל קנייה של איזשהו מוצר
-
@תמר-מהמרכז ככה עובדים בכל פרסומת מנסים לעבוד על התת מודע ועל לשכנע אותך מבלי שתשים לב
-
@אילנית אמר בפרסומות בקליפים.:
בקליפים רבים יש חסויות מוגזמות על חנויות,אוכל וחברות או כל דבר אחר. כשזה במידה זה בסדר. אבל הרבה פעמים זה מוגזם, צורם לעין וחוצה גבול.
בעיני כול עוד הקליפ יפה ומשתלב יחד עם השיר-מה איכפת לי שהזמר מרים בקבוק של 'קוקהקולה' או 'פריגת'? שירים, ויהנה.
אה, הוא מצלם ב 'חנות משחקים'? מה אכפת לי?.... כול עוד השיר ממשיך לזרום בנעימים, לא אמור להפריע למי שרואה.
וברגע שהחנות או החברה לוקחת חסות על השיר-קליפ, זה מפחית סכום משמעותי מהשיר, ומזיל עליות בהרבה!..........@אילנית אמר בפרסומות בקליפים.:
אבל פשוט לפעמים כמו בקליפ שפע רב בכל העולמות שכל כולו היה פרסומת אחת גדולה! זה ממש צרם לי, בכל אופן ויש עוד דוגמאות רבות לכך ...
זה נקרא פירסומת לעלית, ובנוסף הקהל התפנק בשיר...
-
אתם חושבים שפרסומת באמת יכולה לגרום לי לשנות את המחשבה כי אם כן מזמן הייתי אמור לאהוב קולה כי זה טעם החיים סך הכל פרסומת באה בדרך כלל לבשר על דברים חדשים או על דברים שיצאו נגדם בכל מיני דרכים כמו קולה או סיגריות חוצמזה שלזמר לרוב לא אכפת מה הקליפ מבטא אלא העיקר שהוא יהיה יפה ומרשים והראיה זה שיש קליפים שלא קשורים לשיר כגון סיבת הסיבו7 וכן עוד הרבה
-
@אילנית אמר בפרסומות בקליפים.:
אבל פשוט לפעמים כמו בקליפ שפע רב בכל העולמות שכל כולו היה פרסומת אחת גדולה! זה ממש צרם לי, בכל אופן ויש עוד דוגמאות רבות לכך ...
השיר הזה היה במטרה לפרסם את זה שהם עברו לבד"ץ.
דווקא אני אהבתי את הרעיון מאוד!
אם יש אופציה להרים להם, לפרסם אותם וכו' על ידי שיר שהקליפ הוא פירסומת, זה מגניב, וזה שווה את זה מאוד. בכל אופן בעיני זה צעד משמעותי.
ו..
כללית. פירסומות על ידי קליפ בשיר מה רע בזה?
אולי בגלל שאתם חושבים שהשיר יצא במטרה לפרסומת, אז יש כאלה שמרגישים 'שהשיר בלי כוונה אמיתית אלא עם אינטרס'. יש בזה משו, אבל אני לא חושבת שזה פוגע באיכות השיר.
שיר כזה אמור להריץ את הפרסומת ותו לא. למי שמפריע הקליפ יכול לשמוע את הסינגל ללא הצפייה. ו.. 99% לא תרגישו "מרומים" בגלל הפרסומת. כל ההרגשה הזו נובעת כי צפיתם בה . אם תשמעו סינגל פרסומת ללא הצפייה בו יש מצב שאפילו תתחברו מאוד לשיר. -
@תהילוש אמר בפרסומות בקליפים.:
בעיני כול עוד הקליפ יפה ומשתלב יחד עם השיר-מה איכפת לי שהזמר מרים בקבוק של 'קוקהקולה' או 'פריגת'? שירים, ויהנה.
אה, הוא מצלם ב 'חנות משחקים'? מה אכפת לי?.... כול עוד השיר ממשיך לזרום בנעימים, לא אמור להפריע למי שרואה.
וברגע שהחנות או החברה לוקחת חסות על השיר-קליפ, זה מפחית סכום משמעותי מהשיר, ומזיל עליות בהרבה!..........מסכים עם כל מילה מה אכפת לנו שעל הדרך עוד משהוא מרוויח
-
@טיטו הפרסומות האלו לא נועדו לשנות לך את המחשבה......
יכול להיות שתשאר באותה מחשבה אבל כשיזדמן לך,בלי שתשים לב אתה תקנה את המוצר המסוים......ככה זה פרסומות,הן עובדות על התת מודע של האדם.....זה קורה בלי לשים לב.....אני באופן אישי אחרי הקליפ שפע רב הלכתי לאכול שוקולד.......