מיכאל שניצלער יוצא עם דיסק חדש
-
אגב: דיסק מדהים עוקף את יונגלעך החדש פי 10 יותר טובֱֱֱֱֱ!!!!
מי שרוצה המלצה טובה לשירים טובים כמובן למי שמבין אידיש יש את שיר 2 'אתה הראת' של פינקי וועבר ויש שיר בשם 'וזאת התורה' של מוטי אילוביץ וגם שיר 'מיין ברודער' גם של פינקי
שירים מטורפים ומרגש מאוד
מומלץ -
@השקדן אמר במיכאל שניצלער יוצא עם דיסק חדש:
אגב: דיסק מדהים עוקף את יונגלעך החדש פי 10 יותר טובֱֱֱֱֱ!!!!
מי שרוצה המלצה טובה לשירים טובים כמובן למי שמבין אידיש יש את שיר 2 'אתה הראת' של פינקי וועבר ויש שיר בשם 'וזאת התורה' של מוטי אילוביץ וגם שיר 'מיין ברודער' גם של פינקי
שירים מטורפים ומרגש מאוד
מומלץממש כך זה דיסק מטורף וזה אפילו לא בהשוואה ליונרגליך שפושל בענק
-
@מרדכי אל תגזים יונגלעך זה דיסק טוב יש שם שירים מדהימים למשל שיר 5,6,ו3 רק לעומת הקודמים זה הרבה פחות טוב
אגב שמעתי שמועה שהם בדווקא הוציאו את זה כי הם רוצים לייצר יותר תוכן חסידי אותנטי ולראי' גם יוסף משה כהנא שהוא אבי אבות החסידי - אותנטי היה מעורב מאוד מאוד חזק בדיסק... -
@השקדן אמר במיכאל שניצלער יוצא עם דיסק חדש:
@מרדכי אל תגזים יונגלעך זה דיסק טוב יש שם שירים מדהימים למשל שיר 5,6,ו3 רק לעומת הקודמים זה הרבה פחות טוב
אגב שמעתי שמועה שהם בדווקא הוציאו את זה כי הם רוצים לייצר יותר תוכן חסידי אותנטי ולראי' גם יוסף משה כהנא שהוא אבי אבות החסידי - אותנטי היה מעורב מאוד מאוד חזק בדיסק...את מה הוא עיבד כהנא
-
@השקדן התלבטתי אם להגיב וליהכנס לוויכוח בסוף החלטתי ... כמו שאתה רואה
כלל גדול בכל דיסק שצריכים לשמוע כמה פעמים עם שקולטים השירים אני בעצמי שמעתי הדיסק של מיכאל לפחות שש פעמים והדיסק של יונגערליך ארבע פעמים זה לא ממש כמו שאמרתם
א= רק השירים 1-שפאלע זיידע 2-אתה הראת 6-וזאת התורה ולדעתי 5 -איד'ען א טובה הם משהו שהציבור הכללי יהנה מזה שאר השירים הם לא משהו חדש וחידוש בכלל
ב=מאידך בדיסק של יונגערליך מהניסיון שלי השירים 1-שויתי 3-צאן קדשים 5-אב הרחמים 7- מיין זיידע 9-המעביר 10-זכינו כל השירים הללו תראה שבעוד חודש בכל מקום ישמעו וישירו השירים הללו הם לא כ"כ חידושים אבל זה שירים שמעוד קל לשיר וכו' וכו'
רק אגיד שאני מחו"ל ואלי זה תלי' בזה.... -
@ss אמר במיכאל שניצלער יוצא עם דיסק חדש:
@השקדן התלבטתי אם להגיב וליהכנס לוויכוח בסוף החלטתי ... כמו שאתה רואה
כלל גדול בכל דיסק שצריכים לשמוע כמה פעמים עם שקולטים השירים אני בעצמי שמעתי הדיסק של מיכאל לפחות שש פעמים והדיסק של יונגערליך ארבע פעמים זה לא ממש כמו שאמרתם
א= רק השירים 1-שפאלע זיידע 2-אתה הראת 6-וזאת התורה ולדעתי 5 -איד'ען א טובה הם משהו שהציבור הכללי יהנה מזה שאר השירים הם לא משהו חדש וחידוש בכלל
ב=מאידך בדיסק של יונגערליך מהניסיון שלי השירים 1-שויתי 3-צאן קדשים 5-אב הרחמים 7- מיין זיידע 9-המעביר 10-זכינו כל השירים הללו תראה שבעוד חודש בכל מקום ישמעו וישירו השירים הללו הם לא כ"כ חידושים אבל זה שירים שמעוד קל לשיר וכו' וכו'
רק אגיד שאני מחו"ל ואלי זה תלי' בזה....זה הנקודה