זמרים לא מוכרים
-
סינגל בכורה של מוישי וייס ״אנעים זמירות״
מילים: שיר הכבוד (מיוחס לר׳ יהודה החסיד)
לחן: מוישי וייסמאוד אהבתי את הלחן והביצוע!
-
@אייצ-ית אמר בזמרים לא מוכרים:
אני חושבת שכל זמר שהזכרת צרף קישור לשיר שלו- ואז ישמעו את המוזיקה שלהם. ויוכלו להגיב עליהם.
אשמח להכוונה קצרה איך מעלים שירים (לא קישורים)
-
שמואל פרדניק
זמר צעיר שהתמודד ב'קול הבא' והגיע כמעט לגמר,
לאחר מכן הוציא אלבום בשם 'לא סתם שרים על אהבה'
וכל תקופה מוציא סינגל,
זמר ממש מוכשר, העלתי כמה שירים למי שרוצה לטעום...
אבל אני ממליץ על האלבום, הוא 'תותחי'
אם מישהו יוכל לברר על זכויות יוצרים אולי אני יעלה את כל האלבום.
שמואל פרדניק - מה לכם להתבייש.mp3
שמואל_פרדניק_-_עד_לב_השמיים.mp3
06 אצלנו בכיתה.mp3 -
אלישע בירנבאום
הוא דווקא יותר מוכר, השירים שלו מושמעים ברדיו מורשת וכדו'
ויכול להגיע למאות אלפי צפיות ביוטיוב.
תקשיבו תהנו ותגיבו...
אלישע בירנבאום - רק בן אדם.mp3
לב חדש - אלישע.mp3 -
@סאדיגורא אמר בזמרים לא מוכרים:
הנושא כאן הוא לא זמרים חדשים,
אלא לא מוכרים. -
בעבר היו דיקים של חסידישקייט של מנחם טוקר מי שזוכר או מכיר וכל פעם היו שם מלא זמרים שהיום לא שומעים אותם בכלל אני רק זוכרת אותם משם (היו לי אז כמעט את כולם) אבל בתכלס הם לא עושים כלום היום ומעניין אותי להבין אם מישהו פה יודע מה היה הרעיון בלהשמיע אותם ככה בלי לקדם אותם או בלי שהם התקדמו
-
@זאב אמר בזמרים לא מוכרים:
@סאדיגורא אמר בזמרים לא מוכרים:
הנושא כאן הוא לא זמרים חדשים,
אלא לא מוכרים.ובגלל שהוא זמר חדש הוא איננו מוכר!
(עפ"י מה שרשום זה הוא שהלחין את השיר, ולפי התמונה הוא נראה ממש צעיר (20 -22), נראה לי כמו כוכב עולה, הוא רק צריך יח"צ...)
-
@זאב אמר בזמרים לא מוכרים:
@סאדיגורא אני זוכר אותו שר בחתונה כבר לפני כ5 שנים.
כן גם אני שרתי כילד בחתונה של אחי
-
@אילנית אמר בזמרים לא מוכרים:
יש לאי מי מושג מי זה יהושוע לימוני? זה שם שלא זכור לי בכלל... הוא הוציא סינגלים?
מחיפוש גוגל ויקיפדיה חסום לי אבל מצרף איזה פרומו ממשהו של חבד
יהושע לימוני הוא דמות מוכרת ומרכזית בעולם המוזיקה הישראלית, בצעירותו היה מהגרעין המייסד של להקת “שפיות זמנית” הפופולארית באותם ימים בציבור הישראלי, והקליט יחד עם הלהקה את השיר “הקיץ האחרון”, שהפך אז ללהיט. כיום לימוני הוא זמר ויוצר נחשב ומוערך, שממשיך להוציא תקליטים ו’סינגלים’ מוכרים.לרגל 30 שנה לביצוע השיר, ביקשו בערוץ 12 לכנס את כל בוגרי הלהקה לכתבה מיוחדת, שתשודר ב”אולפן שישי”. עבור כל מוזיקאי המשווק את עצמו, מדובר בפרסום גדול וחשוב.
אלא שלימוני הפתיע את ערוץ 12, והודיע להפקת התוכנית שלא יוכל להשתתף, למרות רצונו העז להיפגש עם חבריו הוותיקים ולנגן יחד עם הלהקה האהובה עליו. “כיהודי מאמין המחובר למסורת ישראל”, הסביר לימוני, “אינני יכול להשתתף בהכנת כתבה שתשודר בעיצומה של שבת-קודש. יהודים בכל הדורות מסרו את נפשם עבור שמירת שבת בהידור וגם אני אוותר בשמחה על דבר שאני כל כך רוצה בו. שמעתי שיש טוענים שאפשר להקל בדברים כאלו, אבל עבורי שבת היא דבר קדוש מידי מכדי ‘לשחק’ בו או ‘לעגל פינות'”.
קישור פה.https://chabadtlv.org/אולפן-שישי-או-כבוד-השבת-יהושע-לימוני/
וזה ציטוט מתוך סיקור שיר בגאולה fm
הזמר והיוצר יהושע לימוני משחרר את "סיכוי לאהבה", סנונית ראשונה מתוך אלבום אולפן שלישי עליו הוא עובד בימים אלה.יהושע לימוני החל את דרכו המוזיקלית כנגן תופים (אביתר בנאי, שפיות זמנית, תופעת דופלר) וב-2004 עבר לקדמת הבמה עם אלבום הבכורה של ההרכב יהושע. ב-2009 הוציא אלבום סולו ראשון אחרי תהליך של חזרה בתשובה ובימים אלו הוא מסיים את העבודה על אלבום הסולו השני שלו.
ב"סיכוי לאהבה", סינגל הבכורה שיוצא מתוכו היום, אנחנו מגלים אותו מחדש כזמר ויוצר בעל רגישות גבוהה ואיכויות מוזיקליות נדירות שלא שומעים במחוזותינו כל יום. זהו שיר תפילה צנוע, דו שיח נעים בין האדם לבורא עולם. על ההפקה המוזיקלית העדינה והאווירתית של השיר אחראי לימוני ביחד עם אודי שמחון.
-
יהושע לימוני
העלתי 2 שירים שלו למי שרוצה להתרשם...
יהושע_לימוני_-_770.mp3
02 נ_____ פ___ף_ס¿.mp3