איזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?
-
@בן-מנחם לא הבנתי מה אתה מדבר, אני לא מכיר כמעט את תחנת קול פליי, כבר הסברתי בהתחלה של השרשור הזה שהסאונד שלהם זוועה בעיני, והשדרנים קצת פחות... הגבתי על ענין המגזין שאותו אני כן מכיר!! ולא רואה בעיה להנות ממנו אפי' שהוא שייך לקול פליי...
אני מאזין מושבע של מיוזיק.
@דובלה מה שאמרת ''אנשים יותר אוהבים רדיו אם תכניות זה יותר מושך ולא ניראה לי שהם יפלו גם לא במגזין'' בחלק הראשון אני אישית לא חושב ככה ועל זה נאמר על טעם וריח... ועל החלק השני אני מצטרף למשאלת לבך. -
@בועז
אתה סותר את עצמך!!!
מצד אחד אתה כאילו מאחל שקול פליי יסגרו והמגזין שלהם יעלם כמו שכתבת כאן (למרות שאתה אומר שאתה נהנה ממנו)זה בדיוק כוונתי שיקרה, אבל לדעתי הם יבקשו ואז יפלו וקול פליי יעלם!!
ואז אולי קול חי מיוזיק יצאו עם משהו בומבסטי... לכו תדעו, הלוואי!!ומצד שני אתה אומר שזאת תחזית שלדעתך ולצערך תקרה....
סך הכל כתבתי תחזית שלדעתי ולצערי תקרה.
אני לא מבינה מה הסיפור שלך עם קול פליי הם בסך הכל שנה אחת באויר ועשו כ"כ הרבה דברים! כמובן שזכותכך לשמוע מה שאתה רוצה וגם לא לאהוב אותם אבל לא צריך להעליל עלילות ולאחל להם כאלו איחולים "לבביים" ....
הסאונד שלהם טוב! התוכניות שלהם מצוינות! (ולא רק למעריצים של יואלי) וההפקות שלהם מטורפות!
בקשר למגזין... מגזין קול פליי הוא מגזין תרבות! יש אנשים שמבחינתם התרבות שלהם זה אוכל! ולכן הוא לא חייב להיות רק עם מוזיקה! כמובן שהרוב זה מוזיקה אבל יש עוד דברים...כמו שלפעמים מביאים צלמים וסופרים וציירים...
ואני ממש לא חושבת שהם יקחו עליו כסף (כי לא חסר להם ממנו...) וגם הוא לא יעלם בע"ה!!!
בקיצור אם אתה לא מכיר משהו לעומק אל תכתוב דברים סתם.... בדיוק כמו שאני לא אכתוב על קול חי מיוזיק שום דבר כי אני לא מכירה אותם! -
@leale לא התכוונתי לעצבן אף אחד.
אתן קצת הסבר לדבריו למי שלא הבין.
אין לי שום בעיה אישית עם קול פליי ואני מאוד אוהב את קול חי מיוזיק. חשוב אין לי שום בעיה עם קול פליי!! אני אישית לא אוהב את הסאונד שלהם וכבר דברו על זה פה פעם איפשהו, ואמרו שיואלי מטפל בזה.
נתתי תחזית והדגשתי שזה יקרה לדעתי ולצערי.
בעניין האוכל כתבתי שלי אישית זה חבל. אין לי בעיה אתם. כל עוד שזה לא יעבור לקול פליי בשידור גם לרוב העולם לא יהיה עם זה בעיה.
אם עדיין את חושבת שיש לי בעיה עם קול פליי, אז לא. אין לי שום בעיה אתם. וכן, אני מאוד אשמח שקול חי מיוזיק יעשו גם מגזין. ומסתבר שגם הם יפלו.
הובנתי?? -
@ילד-חוכם אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
@אילנית אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
עובדתית זה לא בטוח נכון מבחינת כמות מאזינים.
לפי סקר TGI הם אחרי קול חי וקול חי מיוזיק (וגם נראה לי גלי ישראל)
נתוני TGI לרדיו החרדי לחודשים יולי עד דצמבר 2021
(בסוגריים: נתוני יולי-דצמבר 2020)
קול חי – 6% (5%)
קול חי מיוזיק – 5.1% (4.4%)
מורשת – 4.1% (2.7%)
קול ברמה – 3.5% (3%)
גלי ישראל – 3.1% (2.7%)
קול פלי – 2.7% -
@ר-כהן אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
נתוני TGI לרדיו החרדי לחודשים יולי עד דצמבר 2021
(בסוגריים: נתוני יולי-דצמבר 2020)
קול חי – 6% (5%)
קול חי מיוזיק – 5.1% (4.4%)
מורשת – 4.1% (2.7%)
קול ברמה – 3.5% (3%)
גלי ישראל – 3.1% (2.7%)
קול פלי – 2.7%היה ברור שקול חי וקול חי מיוזיק יעלו על כולם!!!
קול חי התחנה הכי טובה שיש! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
אין מה להתווכח!!!
למי שבדעתך ..
למי שלא , יכול להמשיך שעות
בקיצור הדיון חסר תועלת
בסוף הכל עניין של טעם !! -
@בונקר אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
למי יש תוכניות יותר יפות.
לקול חי יש הרבה יותר טובים!!!
-
@מוח-שליט-על-הלב אם זה נכון אז ישמעו אותם יותר שאר הדברים הם לא משנים הרבה
-
@בונקר אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
אם זה נכון אז ישמעו אותם יותר
נכון ומציאות ששומעים אותם הרבה יותר מאזינים גם כאן בסקר במקצב בין קול פלייי לקול מיוזיק אז קול חי מיוזיק ניצח וישי עוד פורום (משום שאסור לעלות פורמים לפה אני לא אומר את השם) בקיצור עשו שם סקר בין קול חי וקול ברמה קול חי ניצחו!