איזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?
-
@מוכשרת-על את סותרת את עצמך זה גם צורם לך וגם אווירה קלילה וזורמת ?ור. כהן שאפו על הזכרון שיש לך
-
@מוכשרת-על אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
@בן-מנחם
נכון. לפעמים ממש צורם לי לשמוע בנות שעולות לשידור אצל יואלי לדוג'
זה נשמע לא טוב. כמעט שרים שם. 🤨 (וגם האווירה קלילה וזורמת)גם אצל מנחם טוקר בנות עולות
-
@בן-מנחם אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
@מוכשרת-על את סותרת את עצמך זה גם צורם לך וגם אווירה קלילה וזורמת ?
זה נשמע לך בסדר שהאווירה קלילה וזורמת??? אני מתכוונת בהקשר של בנות כמובן.
-
@מוכשרת-על בעיקרון אני לא חושבת שזה בעיה שבנות עולות
לא רואים אותם והם לא שרות!!
פעם עלתה בת וכמעט התחילה לשיר ואז יואלי אמר מי ששרה יורדת
הם ממש משתדלים לא להגיע למקומות כאלה -
דעתי קול חי
תיקון טעות: קול חי אם כבר הם משמיעים בעקיבא זה את הטובים שלו !!!!!! לעומת קול ברמה שהם משמיעים את עקיבא גם בפחות טובים שלו וגם את חנן בן ארי ובקול חי לא תמצאו שם חנן בן ארי בוודאות !!!!!
לגבי נשים שמשדרות היום יש כבר חוק שכל תחנת רדיו בין אים חרדית ובין אם לא חייבת שישדרו בה גם נשים (למי שזוכר קול ברמה כמעט נסגרו אם הם לא היו מכניסים נשים שישדרו והיום בשניהם יש שדרניות אז זה לא נתון להשוואה ...)
רמת השמרנות רבה יותר אצל חי !!!!!!!!!
בנות שעולות זה לא אסור אין בזה בעיה הלכתית או משהו כזה, בזה אין הבדל זה כללים מדיניים שאף אחד לא יכול להחליט עליהם
לרדיו יש גם פיקוח ממשלתי זה לא הכל בידיים שלהם ...
מבחינת חדשנות ומיזמים מקוריים קול חי ברוב הפעמים יהיו המקוריים וקול ברמה יעשו את אותו דבר בשינויים קלים כמו המיזם של עמי מימון אחרי הקול הבא !!!!!!! -
@מיאה-ב אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
למי שזוכר קול ברמה כמעט נסגרו אם הם לא היו מכניסים נשים שישדרו והיום בשניהם יש שדרניות אז זה לא נתון להשוואה ...)
בקול ברמה יש היום הרבה יותר נשים משדרות מקול חי ובצדק אם עשו את זה כי הם כמעט נסגרו בקול חי אין משו קבוע לא כך?
-
@טיטו אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
אני חושב ששתיהם כבר נפרצו בהרבה דברים מבחינת תכנים אבל קול ברמה עדיף כי קול חי כן משמיעים עקיבא לדוגמא מה שלדעת רבים לא טוב (לדעתי זה בסדר אבל אני מדבר על הכלל) והם הביאו באחד התוכניות שלהם שדרנית (מנוחה פוקס) שגם אם זה ת2כן ט2ב עדיין זה לא לכתחילה
קול חי השמיעו את עקיבא בעבר, וגם אז רק את "רק עוד רגע" ועוד איזה שיר. היום כבר לא....
ולדעתי יש להם בקרה על התכנים הרבה יותר מפוקחת מקול ברמה -
@מיאה-ב בכללי טחנו כבר את הנושא הזה
-
דיון חסר משמעות אבל
בקול ברמה משמיעים עקיבא וחנן ובקול חי לא
לקול חי יש יותר בקרה זה ברור -
@taly גם אני חשבתי ככה עד הישיבשיר
הישיבשיר הקפיץ את קול ברמה כמה דרגות!!!! -
@צורי אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
לא בדיוק
בזמן האחרון קול ברמה עשו כל מיני הופעות לא רעים בכללזה נכון שקול ברמה משקיעים מאוד אבל תראו כמה תכניות והפקות מעניינות יש בקול חי
הקול הבא, המלחינים, הקלידנים, הופעות אדירות בחגים וזה רק מקצת.... -
@taly אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
הקול הבא, המלחינים, הקלידנים,
הקול הבא היחיד שבאמת היה הפקה מטורפת
כל השאר היו לא מייודע מה
ולא רק בהפקה!!
כל השאר היה דיי משעמם -
@סודי-ביותרררררררר אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
הקול הבא היחיד שבאמת היה הפקה מטורפת
גם הקול הבא תלוי בעונות אני אישית לא ממש נהנתי הכל העונות
וגם היה בזה משהוא שבתחילת העונות הם נתנו ותר מדי שאוו -
אם מפרידים תכניות רגילות מתכניות מוזיקה, צריך גם להפריד בין קול ברמה לקול פליי, כי זה וודאי שקול ברמה במהותו הוא יותר מזרחי מבחינת התוכניות, וגם המוזיקה שלהם לפעמים מגיע עד כדי מזרחית כבד, ולעומת זאת קול פליי אמנם אי אפשר להגדיר את בתור משהו חסידי כי משמיעים שם מכל הסיגנונות כולל עקיבא וחנן בן ארי, ואני אפילו שמעתי שיר של עידן עמדי שמוגדר זמר של הציבור הכללי,
אבל גם קול חי מיוזיק אמנם לא משמעים זמרים לא חרדים, אבל עדין המוזיקה שלהם לפעמים רחוקה מאוד מההגדרה של מוזיקה חסידית, ויעיד מי שמקשיב לתוכניות של ירון בר ושל אפרים קמיסר,
ולכן אם כבר מסכמים את ההבדל בין קול חי מיוזיק לקול פליי, ההבדל הוא, שבקול חי מיוזיק המוזיקה יחסית כבדה כלומר פחות שירי פופ חדשים, ואילו קול פליי כן שמים דגש יותר על שירי פופ שמושכים בעיקר צעירים, ובאמת בסקר TGI האחרון נקבע, שיש קצת יותר רייטינג לקול חי מיוזיק, אבל בסקר אמרו שזה מתבסס בעיקר על קהל מבוגר. -
@בני-מז-ורי אמר באיזה רדיו עדיף לשמוע קול חי או קול ברמה?:
אבל גם קול חי מיוזיק אמנם לא משמעים זמרים לא חרדים, אבל עדין המוזיקה שלהם לפעמים רחוקה מאוד מההגדרה של מוזיקה חסידית, ויעיד מי שמקשיב לתוכניות של ירון בר ושל אפרים קמיסר,
אתה רציני?! חסידי כבד... ובמיוחד בתכנית של אפרים קמיסר