ירידת הדורות במוזיקה
-
@אוהבת-מוזיקה אמר בירידת הדורות במוזיקה:
@נטלי אמר בירידת הדורות במוזיקה:
@זאב אמר בירידת הדורות במוזיקה:
וגם מבחינה מוזיקאלית יש היום שירים הרבה יותר טובים מפעם,
גם אני מסכימה עם זה,
לא היה בעבר שירים של ישי ריבו וחנן בן ארי או נתן גושן ודומיו...היה לדוג' שלמה קרליבך, אייבי רוטנברג, ברוך לוין ועוד כמה כאלה (בעיקר בחו"ל)
ולדעתי בעניין של הירידה,
השירים בסגנון הירוד, ירד יותר.
והסגנון המשובח, השתבח יותר מפעם.אני לא חייתי בתקופה של קרליבך וכמו שרובכם ידעו בזמנו היה אסור להאזין ולהיות בופעות שלו הוא שר במעורב ונראה כמו שהוא נראה... לכו תדעו אולי בעוד איזה 100 שנה יקרה אותו דבר לעקיבא וחנן בן הארי
-
@חסיד-אוטנטי אם זה לא קרה עד היום לא נראה לי שיקרה בעוד 100 שנה...........
-
@מ-ב אמר בירידת הדורות במוזיקה:
@חסיד-אוטנטי צודקת ב100 אחוז!!!!!!!! סתם כך,גם תשימו לב הלהיטים שיוצאים הם מאוד נחמדים קלילים ויפים מצד אחד ומהצד השני-רדודים ברמה מפחידה!!!!!(טוב הבעש"ט.....נו מה הלאה?וזאת רק דוגמא אחת......)אולי אנחנו קצת מפחדים להודות בזה אבל כן!!!!השירים בדורינו באמת רדודים!!!!
מסקנה:ירידת הדורות במוזיקה קיימת ועוד איך!!!!!!!!!!!!זה לא בדיוק נכון יש ירידת הדורות בצבור וזה משפיע גם על המוזיקה, המוזיקה היא רק תסמין של ירידת הדורות
-
@שמחה-הגיטריסט איך אפשר לומר שיש ירידת הדורות כללית?
והרי יש המון תחומים שבהם יש רק עליית הדורות? (לימוד תורה, כוללים, שמיה"ל, צניעות ועוד)
אמנם יש הרבה תחומים שיש באמת ירידת הדורות ואחד מהם זה המוזיקה
אבל להכליל ירידת הדורות על הכל? זה ממש לא! -
@מישו אמר בירידת הדורות במוזיקה:
@שמחה-הגיטריסט איך אפשר לומר שיש ירידת הדורות כללית?
והרי יש המון תחומים שבהם יש רק עליית הדורות? (לימוד תורה, כוללים, שמיה"ל, צניעות ועוד)
אמנם יש הרבה תחומים שיש באמת ירידת הדורות ואחד מהם זה המוזיקה
אבל להכליל ירידת הדורות על הכל? זה ממש לא!מה זתומרת? ירידת הדורות זה דבר שקיים ודברו על זה גם גדולי ישראל, לא רוצה לסטות מהנושא, אבל ברור שהירידה במוזיקה נובעת מירידת הדורות הכללית.
-
@תמר-מהמרכז
@מישו אמר בירידת הדורות במוזיקה:והרי יש המון תחומים שבהם יש רק עליית הדורות? (לימוד תורה, כוללים, שמיה"ל, צניעות ועוד)
-
@אשת-חיל אמר בירידת הדורות במוזיקה:
היום לדוגמא אין שום בעיה לזמר חרדי(!) לשיר על בת
לא משנה אם זה אישתו
זה לוקח למקומות לא טובים
ופשוט עצוב שזה ככה נכנס לציבור שלנו ולבחורי ישיבות...
בשירים כמו שלום בבית, אם תרצי, אל תעזבי ידים ויש עוד המון (לצערי)נכון, גם דברו בפוסט אחר על זה שפעם יצאו נגד קרליבך, והיום לא היו יוצאים נגד אחרים שעושים מה שקרליבך עשה בעבר. אין מה לעשות, ואי אפשר להאשים רק את הזמרים, כל העולם נמצא בירידה (נכון שיש תחומים של עלייה, אבל במובן הכללי- אנחנו בירידה.)
-
@אשת-חיל זה לא יעזור לדון על זה אין כל כך מה לעשות העולם החרדי ניגרר אחרי העולם ולכן סתם חבל להמשיך לדון על מה שכולם פו לא יצליחו להזיז כלום בנידון סתם זה מגיע לשנאת חינם מיותרת בפורום שזה ודאי לא תורם לאף אחד רק מפריע וחבל ועל זה נאמר שתיקה יפה ועדיפה בזמן הזה .....
-
@אשת-חיל את מבינה שזמר ששר שירים על בת לא נקרא חרדי?
(ושוב אנחנו חוזרים לויכוח המוכר שיהיו כאלו שיגידו כן חרדי או לא חרדי אבל מי שחרדי אמיתי וירא שמיים לא שומע את השירים האלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)זה כל הבעיה, שהיום מי ששר שירים על בת עדיין נקרא חרדי, מה לעשות?
-
@תמר-מהמרכז בשבילי ובשביל עוד הרבה אנשים שאני מכירה הוא לא נקרא חרדי! ואת יודעת מה? עכשיו תבינו את ירידת הדורות!!!!פעם מי שהיה מעז לשיר על אישה היה מוחרם בציבור שלנו,היום זה כבר רגיל....בתוספת מלא תירוצים: הוא שר לאשתו, לילדה שלו, לבת מלך, לנשמה......וכך זה הופך למותר.......זוהי בדיוק ירידת הדורות!!!
-
@תמר-מהמרכז בשבילי ובשביל עוד הרבה אנשים שאני מכירה הוא לא נקרא חרדי! ואת יודעת מה? עכשיו תבינו את ירידת הדורות!!!!פעם מי שהיה מעז לשיר על אישה היה מוחרם בציבור שלנו,היום זה כבר רגיל....בתוספת מלא תירוצים: הוא שר לאשתו, לילדה שלו, לבת מלך, לנשמה......וכך זה הופך למותר.......זוהי בדיוק ירידת הדורות!!!
מעצבן שאי אפשר לתת שני לייקים... היום אפילו לא תמיד מתרצים...
-
אפשר להגדיר לי מה זה שיר על בת , אני פשוט לא שמעתי שום שיר של עקיבא חוץ מרק עוד רגע