בקשה | מספר שירים להורדה
-
איפה אני יכול להשיג את השירים החדשים אלייאצור אבטיח מוטי וויס שירו לו אמני קול פלאי היה כנגן המנגן?
-
איפה אני יכול להשיג את השירים החדשים אלייאצור אבטיח מוטי וויס שירו לו אמני קול פלאי היה כנגן המנגן?
פוסט זה נמחק! -
@יוסף-דוד-חייבי https://miktzav.com/topic/1658/%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%9D-2-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A3-%D7%AA%D7%A9%D7%A4-%D7%91/174
-
אם אפשר לעלות את מתיקות התורה של שרולי וורדיגר אשמח מאוד ,עריכה =ואשמח גם לשיר איך בין דיינס שלאהרלה סאמעט ובנצי שטיין
-
אם אפשר לעלות את מתיקות התורה של שרולי וורדיגר אשמח מאוד ,עריכה =ואשמח גם לשיר איך בין דיינס שלאהרלה סאמעט ובנצי שטיין
@חסיד-אוטנטי
מתיקות התורה - שרולי ורדיגר.
05 מתיקות התורה.mp3 -
מישהוא יכול לעלות לי את השיר אנא מלך
-
-
@יוסף-דוד-חייבי אמר בבקשות שירים:
תעשה חיפוש גוגל- את כל השירים הללו העלו כבר בפורום.
-
-
@תהילוש-0 אמר בבקשות שירים:
@בן-מנחם אין לי מושג פשוט שמעתי את זה בקול פליי היום וממש אהבתי
את והיה כנגן הנמגן שמעת בקול פליי??? (למרות שיש קצת הגיון האגו שלהם לא כמו קול חי)
-
את והיה כנגן הנמגן שמעת בקול פליי??? (למרות שיש קצת הגיון האגו שלהם לא כמו קול חי)
@חסיד-אוטנטי אמת שלא
ואני מאמינה שיואלי כן ישים את זה ויגיד אחדות -
@חסיד-אוטנטי אמר בבקשות שירים:
היא בכלל התכוונה לאנא מלך איך הגעת לכנגן המנגן?
-
חברה זה סטייה מהנושא חבל ....
-
-
-
אשמח לשירים עוד אבינו חי ובנשל של מאיר גרין ולכשהלב נפתח של קול חי בשמע בלבד תודה
-
אשמח לשירים עוד אבינו חי ובנשל של מאיר גרין ולכשהלב נפתח של קול חי בשמע בלבד תודה
@חסיד-אוטנטי https://drive.google.com/open?id=1ramJ5YEnLN8Yowqu-TFkTxo8seq9vDMz
עוד אבינו חי
https://drive.google.com/file/d/1w6OL_fuxJC6ppHgZGmZztDfg9Deu2BFF/view?usp=sharing
בנשל -
@חסיד-אוטנטי בבקשהad41b575-1a4b-48ef-a639-96181a88ae33-כשהלב נפתח • שדרני קול חי.mp3
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות