אשמח לדעת מה חוות דעתכם על המקצבים ועל הנגינה
-
@הקלידן-הצפוני
חבל תעלה בקישור שבור
כדי שגם מי שיש לו נטפרי יהנה -
לחסומים בבקשה להוריד * https://send.magicode.me/send-file/file/95d375e1d68a0891f914c35***a37de1238fbb3304f/view
-
@הקלידן-הצפוני וואווו ממש יפה! פשוט כיף לשמוע!
-
@הקלידן-הצפוני .
@בן-מנחם כבר העלה -
@הקלידן-הצפוני אמר באשמח לדעת מה חוות דעתכם על המקצבים ועל הנגינה:
@אשכנזיה העלי במג'יקוד שזה של נטפרי אני לא יודע מה הבעיה
נטפרי חוסמים גישה לקבצים שמתפרסמים לציבור ולא משנה דרך איזה אתר הועלו לענן, הם לא בודקים את תכני הקבצים האלה.
תעלה את זה ישירות לפורום כאן, ואז גם משתמשי נטפרי יוכלו להאזין. -
@הקלידן-הצפוני
טוב נתחיל מזה שאת המקצבים של מנחם המתוק אנחנו מכירים.. הרבה רעש.. פיצוץ אלקטרוני.. וכו'
מגניב למי שאוהב (מצויין להרקדה של צעירים/ות מפוצצי אנרגיה)
ולגבי הנגינה שלך אז ככה
קודם כל יפה מאוד אתה בדרך ממש נכונה!
ועכשיו ביקורת (בונה): אני יודע שזה מאוד כיף לנגן דאנסים פרועים ולנענע את האצבעות במהירות האור ולדמיין מולך רחבה עם אלף איש שאתה שולט להם ברגליים.
אבל, וכאן האבל הגדול.. אם תמשיך רק ככה במה שכיף ומדליק לא תוכל לעולם לעבור את תקרת הזכוכית מחובבן למקצוען !!
אתה חייב חייב לעבור את הדאנסים והטראקים למינהם ולהתמקד יותר בנגינה הרמונית משולבת עם סאונדים יותר אקוסטיים.
ושים לב, אני לא מדבר בכלל על פסנתר ! זה דרגה אחרת לגמרי.
מדבר על נגינה בpa700 עם המקצבים שלך והחומר שבו אתה שולט. פשוט תתמקד יותר בשירים שקטים ורגועים. יותר בהתאמה של כלים נכונים לכל קטע בשיר (כלים. לא צלילי סינטי למינהם). פתאום תגלה הרבה טעויות קטנות שיפריעו לך. תעמול לתקן אותם אחד אחד. תשאל תתייעץ, כך לאחר תקופה לא מידי ארוכה תגלה שאתה ליגה אחרת לגמרי..
אגלה לך עוד סוד קטן.. אז גם תגלה שכל הטראנסים האלה זה באמת משעמם.. פתאום תראה שהמוזיקה זה באמת עולם עם עומק ולא רק שיטה להזיז דברים מצד לצד
מאחל לך הצלחה גדולה הלאה. ואדרבה, תעלה עוד חומרים מסגנונות נוספים.
לגבי המזרחי שנגעת קצת בסוף, תגיד אין להורביץ בסט שלו איזה מקצב מזרחי נורמלי ?? -
פוסט זה נמחק!
-
-
@הקלידן-הצפוני אפשר לבדוק את זה בנטפרי?
-
@הקלידן-הצפוני
מדהים !!!