סקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.
-
-
@אייצ-ית בעיקרון זה כן, היא תפסה מקום גדול-
אבל ... אני פחות מתחברת ככה שזה פחות תורם לי..!! -
@פונץ-בננה איך לא מתחברת אלטרנטיבי זה עקיבא זה חנן בן ארי זה ישי ריבו תכלס אלטרנטיבי זה מוזיקה שבשנים האחרונות מקרבת בין עם ישראל כמו שכבר אמר מי שאמר "אם בכל ישראל אתם שונאים לפחות שיהיה דבר אחד שמקשר בין כולכם שזה המוזיקה " ותכלס כל המגזרים שומעים את זה
-
אני לא מתחברת לסגנון וגם לא לזמרים ששרים בסגנון לדעתי הם כאילו לא משרתים אותי בסגנון שאני מתחברת
-
המוזיקה האלנטריבית תפסה הרבה מקום ב2021 כל המוזיקה המשובחת הולכת על האלנטריבי כי זה מה שהציבור רוצה
[ויש כאלה שיחלוקו עלי שהיום טוב מוזיקה לא אלנטריבית .זו דעתי בכל אופן] -
@טיטו אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
איך לא מתחברת
לא שאני לא מתחברת בכלל!! פשוט יש עדיפויות קודמות ...
זה עקיבא זה חנן בן ארי זה ישי ריבו
שומעת , אבל שוב - אני יעדיף לשמוע מוזיקה אחרת . תלוי במוזה
זה מוזיקה שבשנים האחרונות מקרבת בין עם ישראל כמו שכבר אמר מי שאמר "אם בכל ישראל אתם שונאים לפחות שיהיה דבר אחד שמקשר בין כולכם שזה המוזיקה " ותכלס כל המגזרים שומעים את זה
אינלי בעיות . שישמעו . כל אחד ומה שהוא מתחבר , אצלי זה לא הפאצ' המלא.
-
@אייצ-ית הצבעתי אחר כי תלוי מי, תלוי איזה שיר, תלוי מתי הוא יוצא. בעיקרון אני מעדיפה יותר מוזיקה מסורתית יותר, לא אוהבת את המקורי, אבל יש שירים מסוימים ישי ריבו בעיקר וגם לחנן בן ארי ולעקיבא היו שיר או שניים שאהבתי. אפשר לומר שהשירים המוצלחים מהמוזיקה האלטרנטיבית תורמים למוזיקה, אבל השירים השנויים במחלוקת רק פוגעים בטוהר המוזיקה.
-
הצבעתי אחר משום שאני לא כל כך מכירה את המוזיקה הזאת, אם כי ברור לי שהתפשטות של סגנון מסוים תשפיע על הז'אנרים האחרים
-
אני הצבעתי שהמוזיקה הזאות דווקה כן תורמת בגלל שאני כן אוהב במידה את זה ואני יסביר כי בסופו של דבר זה מוזיקה ואני חושב שמוזיקה תורמת יש פעמים לרע ויש פעמים לטוב אבל עקרוני תורמת למוזיקה הרגילה ואפילו במידה רבה בסגנון מסוים של האלטרנטיבי כך אני חושב וזה דעתי בלבד
-
@חובבת-מוזיקה אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
הצבעתי אחר משום שאני לא כל כך מכירה את המוזיקה הזאת, אם כי ברור לי שהתפשטות של סגנון מסוים תשפיע על הז'אנרים האחרים
קצת מוזר שאת לא מכירה...
ישי ריבו? אברומי ויינברג? אפילו קובי ברומר נכנס בז'אנר הזה.. ועוד רבים.. אסף הרוש.. -
@חובבת-מוזיקה אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
את לא מכירה את המוזיקה הזאת?
או שאת מכירה אותה , אבל לא בשמה??? -
פוסט זה נמחק!
-
@חובבת-מוזיקה חחחחחחח לא
הגדרה זה משהו קבוע, עובדתי לא דעה!!!
מי שמגדיר את ריבו כחסידי פשוט לא מגדיר נכון -
@גילה אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
@חובבת-מוזיקה חחחחחחח לא
מי שמגדיר את ריבו כחסידי פשוט לא מגדיר נכוןיותר נכון הוא בור ועם הארץ ,אני לדוגמא שומעת פחות סגנון ריבו וכאלה עקיבא וחנן בו הארי בכלל לא נכנס אצלי אבל ברומר וכל החברה תופסים אצלי הרבה מקום
-
@חסיד-אוטנטי אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
@חובבת-מוזיקה חחחחחחח לא
מי שמגדיר את ריבו כחסידי פשוט לא מגדיר נכוןיותר נכון הוא בור ועם הארץ ,אני לדוגמא שומעת פחות סגנון ריבו וכאלה עקיבא וחנן בו הארי בכלל לא נכנס אצלי אבל ברומר וכל החברה תופסים אצלי הרבה מקום
גם ברומר לא נחשב מאה אחוז חסידי
-
@תמר-מהמרכז הוא לפחות התחיל ככה
-
@תמר-מהמרכז אמר בסקר | התפרצות המוזיקה האלטרנטיבית.:
@חובבת-מוזיקה חחחחחחח לא
ברומר נחשב אצלי לדיי אלטרנטיבי פשוט חנן ועקיבא פתוח מדי בשבילי
-
ההגדרה של מוזיקה אלטרנטיבית זה מוזיקה תחלופתית אם מבחינת הסגנון ואם מבחינת הקהל כלומר מוזיקה רב גוונית
ההגדרה של מוזיקה חסידית היא לדעתי לפחות מוזיקה עם הברה חסידית אם לא כלים שמתאימים יותר כגון קלרינט ועוד וכל שכן אם זה כבר לא מילים מהמקורות או ניגונים
אז לפי דעתי כל מי שלא שר בהברה הוא זמר ישראלי רגיל לכל דבר ועיניין -
הוא לא חסידי בכלל. וגם משה קליין רוב שיריו לא חסידיים.
-
@חובבת-מוזיקה חחחחחחח לא
ברומר נחשב אצלי לדיי אלטרנטיבי פשוט חנן ועקיבא פתוח מדי בשבילי
וריבו?
פשוט מעין אם יש הרבה שמבדילים בינהם...