אז מה השיר שלך?
-
@בן-מנחם זה לא נכון כי זה תלוי באדם עצמו! אני אדם שמסוגל לחרוש על שירים ברמות פחד! כמו למשל השיר של אהרלה סמט 'תלמידי חכמים' הייתי שומעת אותו במשך כמה שים כל יום ואני לא מגזימה חרשתי עליו ולכן אני לא חושבת שימאס לי מתי שוא וחוץ מזה שאמן על הילדים ממש לא חדש הוא מלפני שנה
-
@תאיר אמר באז מה השיר שלך?:
@בן-מנחם זה לא נכון כי זה תלוי באדם עצמו! אני אדם שמסוגל לחרוש על שירים ברמות פחד! כמו למשל השיר של אהרלה סמט 'תלמידי חכמים' הייתי שומעת אותו במשך כמה שים כל יום ואני לא מגזימה חרשתי עליו ולכן אני לא חושבת שימאס לי מתי שוא וחוץ מזה שאמן על הילדים ממש לא חדש הוא מלפני שנה
פשוט צריך לבדוק אם כשזה כבר לא יהיה להיט עדיין תאהבי אותו ואז תראי שזה באמת 'השיר שלך' ולא סתם התלהבת עליו בגלל שהוא חדש.
-
@תמר-מהמרכז זה כבר ממזמן לא להיט זהו עבר עליו הכלח עבר שנה מאז שיצא אנשים שומעים היום דברים אחרים
-
@תאיר אמר באז מה השיר שלך?:
@תמר-מהמרכז זה כבר ממזמן לא להיט זהו עבר עליו הכלח עבר שנה מאז שיצא אנשים שומעים היום דברים אחרים
אני בכלל לא מכירה את זה.... אבל פשוט ראיתי פה שאומרים שזה להיט ובגלל זה את אוהבת.
-
@תמר-מהמרכז לא בגלל זה אבל בסדר
-
״והנה נער בוכה״ - זאנוויל וינברגר ומקהלת מלכות
-
-
-
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@מישו אמר באז מה השיר שלך?:
"על מה להתפלל" של חסידות בעלז
שיר התפילה הכי מרגש ואמיתי, מביע את מה שכל יהודי היה רוצה להביע!
מאז ומתמיד אהבתי לשמוע אותו ולזמזם בכל שעת קושי או שמחה...זה מרגש אותי בגלל התמונה בפרופיל
השיר שלי הוא יענקלה הכוינס ,בזכות התורה ,ולדור ודור ,כולם של מוטי שטיינמץ ואתה עמדי של אורי דווידי ואבא יקר של לפידות(מהראשון לאחרון לפי הסדר