• Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Unsolved
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • שליחת פנייה לניהול
    • תנאים ומדיניות

האם נמואל באמת נמואל ?

עזרה הדדית בכל תחומי המוזיקה
    6
    8
    222
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • יודי סיני
      יודי סיני last edited by

היי חברים שלום !
      רציתי לעלות נושא שמאד מפריע לי תקופה .
      כידוע לכל זמר שמתחיל את הקרירה שלו כזמר יש לו דרך ואופי מיוחד רק לו . וזאת כי בגדול זמר זה לא רק קול זה גם אישיות וחלק מהאישיות זה המיוחדות שדווקא לו יש בקול .
      ישנם הרבה זמרים שלכל אחד יש לו באמת נישה וסיגנון , דהיינו מרדכי שפירא יש לו את הסיגנון
      שלו היחודי לא רק בשירי פופ אלא בסיגנון המיוחד שלו של שירי הפופ שלו עם מאד תנודות חדות וסילסולים . והשירים שלו הם המיחדים שלו בעצם שם הוא בא לידי ביטוי הכי טוב . אם הוא היה שר הסח הדעת של פריד או התקבצו של יוסי גרין זה לא היה מייחד אותו ונותן לו להוציא את האישיות שלו החוצה והמיוחדות שלו .
      אפשר לקחת עוד כמה דוגמאות שצצות הזמר משה קלין שבעיני הוא באמת מתחיל בתקופה האחרונה לקחת שירים שמתאימים לו , משה קליין מי ששומע טוב יש לו יכולת סילסול מקצועית אפשר לראות את זה בשיר האחרון שיר פשוט לקראת הסוף באתה לי אוווור או שלח מזור שזה באמת הבחור . וכן בשיר שמחה שלימה יועיין . השירים מאד מתאימים לו ובנויים לו ומבבטאים אותו ואת הסיגנון שלו .
      אפשר לראות את זה גם אצל אבי אילסון שהו מאד בה לידי ביטוי עם השירים שלו .
      עכשיו עד כאן אולי איתה פינת הפירגון , במה דברים אמורים .....
      רציתי לדבר על זמר מוכשר ואדיר בשם נמואל הרוש , המיוחדות של נמואל מי ששם לב זה שני דברים גיטרה בפה והיכולת של גיטרה בפה זה לתמרן ולשלוט על הקול ולשחק איתו . ויש את זה לנמואל נמואל יש לו יכולת אדירה לשיר שירי פופ ולשחק עם הגרון שלו והו לא עושה זאת .
      אני הסביר נמואל הוציא עד היום שבעה שירים אם זאת המיוחדות של נמואל בכח המשחק שלו בגרון כמעט והו לא נותן לזה להתבטאות .
      אני חושב שלנמואל יש בעייה בחלק מבחירת השירים , נמואל מאד צריך לקחת בחל מהשירים סיגנון של מרדכי שפירא , תשימו לב זה מאד מתאים לו . נמואל יכול לקבל שם כח ביוטי אדיר .
      וחבל שלא כך .

איילת יהונתן השקדן 3 Replies Last reply Reply Quote 8
      • איילת
        איילת @יודי סיני last edited by

@יודי-סיני נכון מאד
        גם אני חשבתי על זה

רוצים להיות מעודכנים בכל הסקופים הכי חמים ישירות למייל? שלחו בקשת הצטרפות 125478music@gmail.com מיוזיק סקופ

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • יהונתן
          יהונתן @יודי סיני last edited by

@יודי-סיני אמר בהאם נמואל באמת נמואל ?:

היי חברים שלום !
          רציתי לעלות נושא שמאד מפריע לי תקופה .
          כידוע לכל זמר שמתחיל את הקרירה שלו כזמר יש לו דרך ואופי מיוחד רק לו . וזאת כי בגדול זמר זה לא רק קול זה גם אישיות וחלק מהאישיות זה המיוחדות שדווקא לו יש בקול .
          ישנם הרבה זמרים שלכל אחד יש לו באמת נישה וסיגנון , דהיינו מרדכי שפירא יש לו את הסיגנון
          שלו היחודי לא רק בשירי פופ אלא בסיגנון המיוחד שלו של שירי הפופ שלו עם מאד תנודות חדות וסילסולים . והשירים שלו הם המיחדים שלו בעצם שם הוא בא לידי ביטוי הכי טוב . אם הוא היה שר הסח הדעת של פריד או התקבצו של יוסי גרין זה לא היה מייחד אותו ונותן לו להוציא את האישיות שלו החוצה והמיוחדות שלו .
          אפשר לקחת עוד כמה דוגמאות שצצות הזמר משה קלין שבעיני הוא באמת מתחיל בתקופה האחרונה לקחת שירים שמתאימים לו , משה קליין מי ששומע טוב יש לו יכולת סילסול מקצועית אפשר לראות את זה בשיר האחרון שיר פשוט לקראת הסוף באתה לי אוווור או שלח מזור שזה באמת הבחור . וכן בשיר שמחה שלימה יועיין . השירים מאד מתאימים לו ובנויים לו ומבבטאים אותו ואת הסיגנון שלו .
          אפשר לראות את זה גם אצל אבי אילסון שהו מאד בה לידי ביטוי עם השירים שלו .
          עכשיו עד כאן אולי איתה פינת הפירגון , במה דברים אמורים .....
          רציתי לדבר על זמר מוכשר ואדיר בשם נמואל הרוש , המיוחדות של נמואל מי ששם לב זה שני דברים גיטרה בפה והיכולת של גיטרה בפה זה לתמרן ולשלוט על הקול ולשחק איתו . ויש את זה לנמואל נמואל יש לו יכולת אדירה לשיר שירי פופ ולשחק עם הגרון שלו והו לא עושה זאת .
          אני הסביר נמואל הוציא עד היום שבעה שירים אם זאת המיוחדות של נמואל בכח המשחק שלו בגרון כמעט והו לא נותן לזה להתבטאות .
          אני חושב שלנמואל יש בעייה בחלק מבחירת השירים , נמואל מאד צריך לקחת בחל מהשירים סיגנון של מרדכי שפירא , תשימו לב זה מאד מתאים לו . נמואל יכול לקבל שם כח ביוטי אדיר .
          וחבל שלא כך .

נמואל פשוט צריך בתור חבדני'ק לשיר סגנון של חב''ד

השקדן 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • פונץ' בננה
            פונץ' בננה משתמש ותיק last edited by

הוא התראיין על זה ............בדיוק כשיצא לו השיר האחרון..
            הוא אמר שהוא מנסה להביא הרבה סוגי סגנונות . שכולם יאוהבו ויתחברו ..
            שימו לב-- שכול שיר אצלו שונה ומיוחד.

אל תפגע באלו שפגעו בך,
            תראה להם שהם רק חיזקו אותך.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • השקדן
              השקדן @יהונתן last edited by

This post is deleted!
              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • השקדן
                השקדן @יודי סיני last edited by

@יודי-סיני חלש......

ntz יודי סיני 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                • ntz
                  ntz מנהל ראשי @השקדן last edited by

@צוותא אמר בהאם נמואל באמת נמואל ?:

@יודי-סיני חלש......

?

אפשר ליצור קשר במייל:
                  ntz@miktzav.com

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • יודי סיני
                    יודי סיני @השקדן last edited by

@צוותא האמת אני מכבד כל תגובה .
                    אני רק רוצה לפתוח קצת יותר את הראש ולא להיות מקובע וזה מה שאני מנסה לעשות .
                    אין חולק על זה שנמואל לא הולך עם הראש הנמואלי האמיתי , מי שמבין לנמואל יש וואיס ( קול הזויי ) קול פופי מאד ונמואל לא מספיק מנצל את זה . לדוגמא באלוקי הוא שיחק טוב , בישתב שמך גם . אני רק אומר שהו לא הולך למקומות נכונים בשבילו שיבטאו את הקול שלו .
                    יכול להיות שזה חלש מה שכתבתי , אני כותב מה שאני מרגיש וחושב באמת לא בתור סתם לבקר יהודי . הפוך .

1 Reply Last reply Reply Quote 7

• First post
                      Last post