האם נמואל באמת נמואל ?
-
@יודי-סיני אמר בהאם נמואל באמת נמואל ?:
היי חברים שלום !
רציתי לעלות נושא שמאד מפריע לי תקופה .
כידוע לכל זמר שמתחיל את הקרירה שלו כזמר יש לו דרך ואופי מיוחד רק לו . וזאת כי בגדול זמר זה לא רק קול זה גם אישיות וחלק מהאישיות זה המיוחדות שדווקא לו יש בקול .
ישנם הרבה זמרים שלכל אחד יש לו באמת נישה וסיגנון , דהיינו מרדכי שפירא יש לו את הסיגנון
שלו היחודי לא רק בשירי פופ אלא בסיגנון המיוחד שלו של שירי הפופ שלו עם מאד תנודות חדות וסילסולים . והשירים שלו הם המיחדים שלו בעצם שם הוא בא לידי ביטוי הכי טוב . אם הוא היה שר הסח הדעת של פריד או התקבצו של יוסי גרין זה לא היה מייחד אותו ונותן לו להוציא את האישיות שלו החוצה והמיוחדות שלו .
אפשר לקחת עוד כמה דוגמאות שצצות הזמר משה קלין שבעיני הוא באמת מתחיל בתקופה האחרונה לקחת שירים שמתאימים לו , משה קליין מי ששומע טוב יש לו יכולת סילסול מקצועית אפשר לראות את זה בשיר האחרון שיר פשוט לקראת הסוף באתה לי אוווור או שלח מזור שזה באמת הבחור . וכן בשיר שמחה שלימה יועיין . השירים מאד מתאימים לו ובנויים לו ומבבטאים אותו ואת הסיגנון שלו .
אפשר לראות את זה גם אצל אבי אילסון שהו מאד בה לידי ביטוי עם השירים שלו .
עכשיו עד כאן אולי איתה פינת הפירגון , במה דברים אמורים .....
רציתי לדבר על זמר מוכשר ואדיר בשם נמואל הרוש , המיוחדות של נמואל מי ששם לב זה שני דברים גיטרה בפה והיכולת של גיטרה בפה זה לתמרן ולשלוט על הקול ולשחק איתו . ויש את זה לנמואל נמואל יש לו יכולת אדירה לשיר שירי פופ ולשחק עם הגרון שלו והו לא עושה זאת .
אני הסביר נמואל הוציא עד היום שבעה שירים אם זאת המיוחדות של נמואל בכח המשחק שלו בגרון כמעט והו לא נותן לזה להתבטאות .
אני חושב שלנמואל יש בעייה בחלק מבחירת השירים , נמואל מאד צריך לקחת בחל מהשירים סיגנון של מרדכי שפירא , תשימו לב זה מאד מתאים לו . נמואל יכול לקבל שם כח ביוטי אדיר .
וחבל שלא כך .נמואל פשוט צריך בתור חבדני'ק לשיר סגנון של חב''ד
-
הוא התראיין על זה ............בדיוק כשיצא לו השיר האחרון..
הוא אמר שהוא מנסה להביא הרבה סוגי סגנונות . שכולם יאוהבו ויתחברו ..
שימו לב-- שכול שיר אצלו שונה ומיוחד. -