באם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??
-
פוסט זה נמחק!
-
יש לי דוגמה משה קלין אם הוא היה נשאר בחדד לא בטוח בכלל שהוא היה מצליח כמו שהוא ויש הרבה כאלה [זה לא שיש לי משו נגד הספרדים חס וחלילה אני ספרדי ]כך זה עובד היום וזה עצוב לדעתי .....
-
פוסט זה נמחק!
-
@בננה-ספליט יש עוד המון דוגמאות אבל זה גורר ללשון הרע ולרכילות מיותרת ....
-
@בן-מנחם אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
לא בטוח בכלל שהוא היה מצליח
למה אתה חושב ככה????
אף אחד לא שומע או לא שומע שירים בגלל שהזמר חסידי / ספרדי / ליטאי וכו'
קל מאוד להגיד אם ולהאשים את כל העולם בזה אבל יש זמר שזה כבר קרה לו שאתה אומר כך?? -
@תמי דבר ראשון אני מכיר אנשים ששומעים זמר רק לפי איזה מגזר /עדה וזה ממש עצוב ודבר שני חבל על מה שקרה אבל צריך לדאוג שלהבא זה לא יקרה וזה תלוי בכל אחד ואחד בקשר שלא ללכת להופעה או להזמין לחתוה או לשמוע שיר רק לפי המגזר /דעה שהזמר משתייך אלה כל אחד יתנהג למי שהוא באמת אוהב מי הכי ספרדי עד הכי אשכנזי וכן הלאה .......
-
פוסט זה נמחק!
-
@בננה-ספליט הנה זה ממש דוגמה טובה רואים בסוף שמה שלא יעשו הזמרים זה תלוי רק בה' יתברך ולא בידי אדם ....
-
פוסט זה נמחק!
-
@בן-מנחם אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
@בננה-ספליט הנה זה ממש דוגמה טובה רואים בסוף שמה שלא יעשו הזמרים זה תלוי רק בה' יתברך ולא בידי אדם ....
קראתי פעם על חיים ישראל שהוציא דיסק או סינגלים בתור חיים אשל, לא הלך לו ובעצת רב הוא שינה- ומאז הכל היסטוריה...
ברור שהכל עניין של סיעתא דישמיא, כי כמו שנתנו פה דוגמא על זאנוויל וינברגר שמצליח למרות השם שלו... אבל אני חושבת ששינוי שם הוא גימיק בפני עצמו שיכול לעזור. כשמשה חדד שינה לקליין זה עצמו פרסם אותו יותר. -
@תמר-מהמרכז אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
חיים ישראל שהוציא דיסק או סינגלים בתור חיים אשל, לא הלך לו ובעצת רב הוא שינה- ומאז הכל היסטוריה...
לאיציק אחיו כן קוראים איציק אשל ושומעים את השירים שלו...
-
@תמר-מהמרכז אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
נכון, לכן ברור שיש גם עניין של סיעתא דישמיא גדולה.
לא "גם" בעיקר סיעתא דישמיא
-
יש פה 2 דברים.
לשנות את השם כדיי שהוא יהיה יותר ''מגניב ותופס'' (כמו אברהם פריד וכו'.)
ויש כאלה שהם שינו כדיי להיות יותר מקובלים בישיבות. (משה קליין וכו')
זה שונה אחד מהשני.
כאלה ששינו בגלל שזה יותר יתפוס או לא יודעת מה בעייני זה ממש טיפשי, אבל כאלה ששינו כדיי שלו יקראו להם פרענקים ויאסרו לשמוע אותם אז אני מבינה...