באם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??
-
טוב שם משמן טוב לא? עם שם ספרותי טוב לסופרים אז שם במה טוב לזמרים והם יכולים לקרוא לעצמם איך שהם רוצים כדי להתפרסם אומנם יש הרבה זמרים שלא עושים את זה והם מצליחים אבל האחרים חוששים להיכשל.
-
@סודי-ביותרררררררר
נו נו כאילו שזה באמת עזר.
נשמע לי ממש מוזר שהוא שינה מפרידמן לפריד כדיי "שלא יזהו אותו"
כאילו זהו, עכשיו אין לנו מושג מי הבן אדם בזכות זה שהוא שניה מפרידמן לפריד.אולי כדאי שתבדקי קצת יותר את המקור המוסמך שלך.
-
@מחשב-נייד אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
@סודי-ביותרררררררר
כאילו זהו, עכשיו אין לנו מושג מי הבן אדם בזכות זה שהוא שניה מפרידמן לפריד.אולי כדאי שתבדקי קצת יותר את המקור המוסמך שלך.
הוא אמר את זה בשמחה בסלון עם אחיינו שמחה פרידמן
-
לדעתי יש שתי סוגי החלפת שם. יש את סגנון משה קליין יעקב ויוסף חיים שוואקי ששינו שם כדי שלא יקטלגו אותם תחת מגזר כלשהו. ויש את הענין של שם במה שלדעתי היא חשובה במקום שהזמר לא מתחבר לשם שלו כשם של זמר גדול. הוא מכיר את עצמו סתם כבן אדם פשוט ולא מצטייר לו בראש שזה הולך ולכן הוא ילך לשם. ולא באמת זה ישנה הרבה. אא''כ קוראים לו באמת שם מוזרררר
-
@מחשב-נייד אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
@סודי-ביותרררררררר
כשהוא הוציא את האלבום הראשון הוא היה בחורצ'יק אנונימי לגמריי
עכשיו הוא כבר ענק הזמר!!! -
הזכירו את זאנוויל ויינברגר כדוגמא לשם מסורבל וארוך.
זה חיסרון? לא בטוח, ואני אסביר למה.
קחו את מוטי שטיינמץ, תמיד יקראו לו בשם משפחה. כי כשמזכירים אותו לכו תדעו למי הכוונה. אילאוויטש/ווייס/ויזל וכו'.
זאנוויל זה שם נדיר, וכשהשם הזה נהיה מוכר-הוא יוצא בסופו של דבר פחות מסורבל. כי זו מילה אחת. אז בשביל מה לקצר?
דבר שני חלק מהמיתוג של זאנוויל זה היותו זמר חסידי 'אדוק' יחסית לזמרים אחרים. כזה שלא ישיר בעברית, לא יתראיין ברדיו ולא תשמעו ממנו במקומות זולים.
השם הארוך והירושלמי נותן את התחושה שהוא 'אונדזער'. אז בשביל מה להחליף?
בנוגע לאברהם פריד זה פחות מובן למה הוא לא הולך עם השם האמיתי, במיוחד אם מראש הוא כיוון לקהל חסידי, ורק אחר כך שינה כיוון. -
@ישתבח-שמו אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
בנוגע לאברהם פריד זה פחות מובן למה הוא לא הולך עם השם האמיתי, במיוחד אם מראש הוא כיוון לקהל חסידי, ורק אחר כך שינה כיוון.
וואו מה זה לא
אברהם פריד לא שינה כי פריד זה מגניב יותר
הפוךךךך!!!!
כדי שלא ידעו מי הבחורצ'יק הזה שמוציא שיר
פעם הבאה תבדקי יותר טוב למה הוא שינה!!!מתי תקלטו?
פעם שלישית-רביעית שאני מנסה להסביר את זה בפרום -
@תמר-מהמרכז אמר בבאם לזמר בעל שם במה טוב יצליח יותר מזמרים אחרים??:
קראתי פעם על חיים ישראל שהוציא דיסק או סינגלים בתור חיים אשל
זה היה בהתחלה , לא מצפים שכולם ישמעו ויכירו על הסינגל הראשון נכון?
אני חושבת שהוא יכל להצליח ללא השינוי, אחים שלו מפורסמים לא פחות... -
ומה דעתכם על זמרים שמחליפים שם משפחה ממזרחי לאשכנזי?
-
אברהם פריד לא שינה את השם שלו כדי שיהיה קליט ויצלצל טוב.
אלא בגלל שכשהוא התחיל בעולם המוזיקה הוא היה בחור בישיבה ולא רצה שיזהו אותו אז הוא קרא לעצמו אברהם פריד, (השם המלא שלו זה אברהם שבתאי פרידמן).וכנ"ל מרדכי בן דוד, שבחר להנציח את אבא שלו [שהיה ניצול שואה], בשם הבמה שלו.