מרדכי בן דוד
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה שאפו ענק זה זה!!!!!!!
-
@המחבל-המחופש תמיד לשרותכם
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה שאפווו אבל זה נראה לי עם זכויות יוצרים (אלבום הלהיטים הגדולים)
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה אה, הגיוני
-
@פנני עכשיו
נכון זה מזכיר תשיר החדש של בן ארזה
משם זה נתפק לי
נכון זה מזכיר תסוף
דוד-בן-ארזה-לא-נח-ועובד-על-להיט-יורד-ועולה-ויורד-ועולה.mp3 -
@המחבל-המחופש איזה קטע???.
-
פוסט זה נמחק!
-
@המחבל-המחופש יש בזה משהו חזק!
ואגב שיר יפה של ארזה, לא הכרתי! -
@פנני אמר במרדכי בן דוד:
@המחבל-המחופש יש בזה משהו חזק!
ואגב שיר יפה של ארזה, לא הכרתי!כן חדש בדך להוציא
זה ממש הזכיר לי ישר -
@סטרדיווריוס האם אתה מאלו שחושבים שמצעדי המוזיקה נבחרים ע"י מצביעים? אני בכל זאת חושב שלא, ואנשי הרדיו יש להם עניין להכניס את כל הסגנון למיינסטרים, ולכן הם מייצרים אווירה של מוזיקה שאני קורא לה "רדודה ומטופשת" כשהגדרה זו כוללת את משה קליין, אבי אילסון, שוקי סלומון, מרדכי שפירו ועוד רבים רבים שהשירים שלהם, מכניסים אותך לאווירת דיכאון, ותמיד הנושא בשיר הוא אותו נושא, שאני דפוק ושבור ורק השם יכול להוציא אותי מהעצבות, ובשום מצעד מוזיקה לא תמצא אפילו שיר אחד חסידי נורמלי...
-
@יענקל-לוי אמר במרדכי בן דוד:
@סטרדיווריוס האם אתה מאלו שחושבים שמצעדי המוזיקה נבחרים ע"י מצביעים? אני בכל זאת חושב שלא, ואנשי הרדיו יש להם עניין להכניס את כל הסגנון למיינסטרים, ולכן הם מייצרים אווירה של מוזיקה שאני קורא לה "רדודה ומטופשת" כשהגדרה זו כוללת את משה קליין, אבי אילסון, שוקי סלומון, מרדכי שפירו ועוד רבים רבים שהשירים שלהם, מכניסים אותך לאווירת דיכאון, ותמיד הנושא בשיר הוא אותו נושא, שאני דפוק ושבור ורק השם יכול להוציא אותי מהעצבות, ובשום מצעד מוזיקה לא תמצא אפילו שיר אחד חסידי נורמלי...
-
אני אשמח לשיר המקורי של זה, תודה רבה
https://www.kore.co.il/files/2023/6/videos647cb944971c1file_9234.mp4