טיירוס 5 ב 4000 ש"ח זה הגיוני?
-
@המוזיקאי אמר בטיירוס 5 ב 4000 ש"ח זה הגיוני?:
@מקורי אתה בטוח שזה היה איתם ולא אם מישהו אחר...
ראיתי פרסומת במחירים האלה בהומלס ופניתי אליהם.
לא יודע אם זה הם או לא, מה שבטוח שהמחירים האלו ממש מחשידים ,ועובדה שמדוע לא כולם קונים אצלהם אם הם כ"כ זולים, מדוע אנשים משלמים פי שלוש, אם יש אותם?! אז כנראה טמון פה איזה עוקץ! -
@המוזיקאי
ממש כעת אני מתכתב איתם, ולוחץ אותם כדי שיתנו לי ביטחון לפני הקניה שזה לא עוקץ.
הם שלחו לי מסמכים שכביכול נותנים ביטחון.
ואגב אם כולם אומרים שזה עוקץ, למה אף אחד לא יודע לספר על מישהו שהזמין אצלם, ונעקץ - נפל בפח???
מצ"ב המסמכים ששלחו.
-
@מקורי אמר בטיירוס 5 ב 4000 ש"ח זה הגיוני?:
@המוזיקאי
ממש כעת אני מתכתב איתם, ולוחץ אותם כדי שיתנו לי ביטחון לפני הקניה שזה לא עוקץ.
הם שלחו לי מסמכים שכביכול נותנים ביטחון.
ואגב אם כולם אומרים שזה עוקץ, למה אף אחד לא יודע לספר על מישהו שהזמין אצלם, ונעקץ - נפל בפח???
מצ"ב המסמכים ששלחו.
אתה רוצה להיות הנעקץ - בבקשה....
וברצינות, להדפיס תעודות זה לא בעיה...
אין שום סיבה הגיונית למחיר כזה. -
@אייזיק
אני גם לא מאמין להם, ובחיים לא אקנה אצלם לפני שאהיה בטוח ב - 100% שזה לא עוקץ!
אבל זה מעניין, שכל מי ששאלתי אותו על זה, ענה לי שזה עוקץ! ואני שואל מה העוקץ? שמשלמים ולא נשלח כלום / שנשלח אורגן אחר / שנשלח אורגן שבור, מה העוקץ?!
ואיך זה שא"א לא יודע על אחד שהזמין דרכם ונעקץ? -
@מקורי האורגן לא יגיע. והסיבה שאין אף אחד זה מאותו סיבה שאין אף אחד שאתה יודע שקנה דרכם... ואם זה היה המחיר היית שומע.
זה סיפור של כמה שנים, וביד 2 כל פעם מורידים להם את המודעה ואז הם מחליפים שם.
ודרך אגב אם אתה רוצה זול אפשר לקנות בלונדון בסביבות ה8 אלף. וזה משתלם לנסוע ולהביא.
ואם אתה רוצה לקחת סיכון אבל פחות מהזמנה מהם, אתה יכול לנסוע למשרדים שלהם, ורק אם יביאו לך תשלם. -
@מקורי אתה מגיע עם זה פתוח, כלומר משומש... ואתה פשוט חוזר עם זה.
איפה? אני לא עשיתי, שמעתי על זה מזמן. בדיוק שבוע שעבר מישהו סיפר לי שהוא קנה שם.
נראה לי שזה יד שניה וזה במצב חדש.
יש אתר כמו יד 2 של אנגליה שפעם הסתכלתי שם והיה שם הרבה כאלה. וזה לא עוקץ כי זה מיועד לשלם וקח. -
אני חושב שזה עוקץ כי אם תשים לב אף אחת מהאפשרויות שהוא נתן היא לא דרך רגילה לתשלום אלא דרכים להעברת כספים ללא רישום ומידע מה שנקרא כסף שחור מה גם שהוא אומר שהוא שולח לכל העולם וזה בין 3 ל4 ימים מה שלא הגיוני עקב שינוע משלוחים אוירי מהיר מידי לעומת המציאות חוץ מזה שאם זה היה משו רישמי וגדול אז הם לא היו בתוך אתר אחר אלא מפורסמים כאתר בפני עצמו