Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@ארי-6-0 מה דגם אתה מחליף קופסא שלא יראו שזה חדש למטרת רווח מבין ?!
@למדן לא אבל הוא פותח את קופסה לראות אם זה אתו דגם שלקחת מה אתה חושב שהוא דפוק
@ארי-6-0 עדיין לא הבנת מה בעיה שוא רואה טיירוס 5 העיקר שלא יראה שזה חדש
@למדן אם כך מה זה משנה חדש או ישן לא עשיתה כלום חשבתי שאתה רוצה להביא אורגן תירוס 5 מחול
@ארי-6-0 הוא מביא טיירוס 5 מחו"ל ביותר זול, ומוציא את הקופסה בחו"ל לםני שמגיע לשדה תעופה, ושם הוא אומר שזה לצורך אישי ואז אין על זה מכס, ובבית פה בארץ הוא יכול להנות עם זה כמה שהוא רוצה ולבנות ולנגן בעיקר...!!!
@א-ה-2 לא הבנתי אבל פה בארץ במכס גם צריך לעבור ולא רשום שיצתה עם טיירוס 5
@ארי-6-0 לא כתוב כלום במכס אם זה לצורך אישי! לא כל מגבת שתעביר ירשמו אותה! רק אם אתה מביא בכמויות למכירה.
@א-ה-2 דבר מעל 1000 דולר רשום
@ארי-6-0 נו אז גם שם יכתבו... אם שם יכתבו גם פה. אם לא יעתבו שם - גם פה לא ירשמו. וגם אם לא הבנת זה נראלי סתם מספים את הפורום
אני קניתי מחול אוורגן ב4000 שקל ועכשיו הוא רוצה ממני עוד 4000 שקל אני לא יודע מה לעשות יש לכם עצות
הוא אמר לי בהתחלה ב4000 ועכשיו הוא אומר לי שאני צריך לשלם על ביטוח עוד4000 זה הגיוני לשלם ביטוח 4000 שקל
קניתי ממישהו בהודו והוא אומר לי שיש לו חנות גדולה והוא מוחר אורגנים ואני מחכה כבר חצי שנהוזה עדין תקוע במכס בירדן כך הוא אומר
@מיילעך-0 נפלתה בגדול תגיד שאתה רוצה לבטל אם יסכים להחזיר את כסף הרי הוא אמתי אם לא סימן שהוא כמו כו הגנבים הגדולים
שאלתי אותו אם אני יכול לבוא לחנות שלו הוא אמר לי שאני יבוא ושלח לי את המקום של החנות שלו
@מיילעך-0 אז תילך בלי לפחד
אני לא הולך לנסוע להדו
אם יש למישהו חבר שנוסע להדו ויכול לבדוק על החנות אני ישמח
@מיילעך-0 כנראה יודע שזה התשובה עדיף לא ך\לקחת סיכון שזה לא אמתי
אז מה אני עושה