מידד טסה
-
די ג'יי אליאב מיוזיק ומידד טסה מגישים | רציתי לגדול | רמיקס |
השיר בדריב
https://drive.google.com/file/d/1i3daNfRqG6lpjojvKw6Y2nbIZx1lhpl5/view?usp=sharing -
יש מצב לשיר הרגיל(לא הרמיקס) בmp3?
-
-
-
בסוף נראה לי שאנחנו נהיה אשמים בכל זמר שיחליט להוציא שיר דומה.
כי אחרי הכל, מה חיפש מידד טסה?
פרסום!!!
והוא קיבל את זה בענק!
רק תראו את כמות התגובות שלנו לבד, ותבינו.
טחנו ת'נושא בלי סוף, פירשנו, ניסינו לסנגר.............
בדיוק מה שזמרים מחפשים...נקודה למחשבה...
-
@מתויגת אל דאגה, לא רק פה טחנו את הנושא, בכל הרשתות והמגזינים והקווים גם טחנו אותו.
ואני גם חשבתי ככה מיד!
וכבר היו פה אנשים שהעלו השערות שאולי כל הדבר הזה מתוכנן מלכתחילה בשביל הרייטינג............
קיצר, זה דברים שלא נדע לעולם............. -
@מתויגת אני לא יודעת אם הוא חיפש כ"כ פרסום בשיר הזה כי בסופו של דבר כולנו גדלנו על השירים שלו ומוכר בציבור אולי עכשיו השיר הזה חשף אותו לקהלים אחרים!!
נ.ב ישראל כהן בחדשות המוזיקה אמר שיש שמועה שבקיץ הוא הולך לעשות הופעה או בקיסריה או באיזה מקום אחר לא זוכרת וניראה מה הקהל שיבוא
יכול להיות שגם בגלל השיר הזה יבואו הרבה יותר אנשים מקהלים אחרים לראות מה יש לו לומר לא יודעת מעניין לבדוק ולראות הוא לוקח סיכון זה בטוח -
@מתויגת אני לא יודעת אם הוא חיפש כ"כ פרסום בשיר הזה כי בסופו של דבר כולנו גדלנו על השירים שלו ומוכר בציבור אולי עכשיו השיר הזה חשף אותו לקהלים אחרים!!
נ.ב ישראל כהן בחדשות המוזיקה אמר שיש שמועה שבקיץ הוא הולך לעשות הופעה או בקיסריה או באיזה מקום אחר לא זוכרת וניראה מה הקהל שיבוא
יכול להיות שגם בגלל השיר הזה יבואו הרבה יותר אנשים מקהלים אחרים לראות מה יש לו לומר לא יודעת מעניין לבדוק ולראות הוא לוקח סיכון זה בטוחלא חושבת שבגלל שיר אחד שהוא הוציא, יגיע פתאום קהל אחר...
חכו, אתם רצים מהר מידי... -
@מישהי-מאמי של מי?
-
@מישהי-מאמי אני יודעת?
הוא רוצה להתרחב, ככה אומרים.
למה לא?
שיהיה לו הרבה הצלחה. -
@מתויגת מסכימה איתך,
חוץ מזה שלא יהיה לו עוד פעם סיפורים כ"כ מסעירים לדבר עליהם בשירים הבאים...
ואין ספק שכמות הצפיות המטורפת הזאת הגיעה בעקבות מה שעמד מאחורי השיר,ופחות בגלל הסגנון החדשני שהוא הביא איתו בשיר הנ"ל.
אם השערותינו נכונות? ימים יגידו...