כמה טיפים לגיטריסט המתחיל {והמתקדם}...
-
@גיטריסטית אמר בכמה טיפים לגיטריסט המתחיל {והמתקדם}...:
@י-ביטון התנתקה מהגיטרה סאו החור היה כנראה יותר מדי גדול.....
למה את לא משתמשת בזה?https://www.wildguitars.co.il/product/eb-p04602/
-
@י-ביטון התנתקה מהגיטרה סאו החור היה כנראה יותר מדי גדול.....
יש לך קלאסית או אקוסטית? כי בקלאסית זה לא אמור לקרוא, ובאקוסטית אני משתמש ברצועה מעור שזה מחזיק פצצה.
-
סתם שאלה: במה מתבטא קלאסית בזה שזה קלאסית ואקוסטית בזה שזה אקוסטית,
חוץ מזה שאקוסטית המיתרים מברזל וקלאסית המיתרים מניילון?
כלומר האם כל השינויים האלו באמת נותנים איזה אפקט מסויים??
כמו גם הצורת קשירה של המיתרים, והצורה שמכוונים את האקוסטית ואת הקלאסית? -
@ב-ב-ב אמר בכמה טיפים לגיטריסט המתחיל {והמתקדם}...:
סתם שאלה: במה מתבטא קלאסית בזה שזה קלאסית ואקוסטית בזה שזה אקוסטית,
חוץ מזה שאקוסטית המיתרים מברזל וקלאסית המיתרים מניילון?
כלומר האם כל השינויים האלו באמת נותנים איזה אפקט מסויים??
כמו גם הצורת קשירה של המיתרים, והצורה שמכוונים את האקוסטית ואת הקלאסית?הצליל של האקוסטית יותר עוצמתי וה שונה מאוד
הצוואר של האקוסטית יותר נמוך
ולגבי הקשירה באקוסטית זה עם יתדות בגלל שזה מתוח יותרויש עוד כמה הבדלים.......
-
@י-ביטון יקר זוועה.....
יש גם זולים יותר.
(עכשיו ראיתי במקרה)https://www.music-center.co.il/items/1525647-נועל-רצועה-מפלסטיק-דנלופ-7036-Dunlop
-
לדעתי למתחילים עדיף אקוסטית כדי להתרגל לקשה יותר כי אם מנגנים על קלאסית עד שמתרגלים ועוברים לאקוסטית צריך שוב להתרגל
דבר שני בעיניין הדגם לא הייתי ממליץ על גיטרות של קורט כי הם משקיעים ביופי יותר מאיכות ולכן התשלום יותר יקר מימאה לדוגמא שמשקיעים באותה איכות אבל יעלה מאה שקל פחות
דבר שלישי בעיניין המפרטים לא הייתי ממליץ למתחילים להשתמש במפרט בכלל כי עם מפרט לא ממש שמים לב לעוצמה שבא פורטים וזה עלול לקרוע את המיתרים אז כהתחלה מומלץ על פריטות עדינות ביד ואז לעבור למפרט 0.40 שהוא מאד דק ועדין ולאט לאט לעבור למה שיותר נח וטוב לכם לפי טעם אישי -
@טיטו
יש כל כך הרבה דברים ללמוד בהתחלה, האחיזה, האקורדים, הפריטות, הטון הנכון, קצב השיר ועוד הרבה פרטים,
לכן לדעתי עדיף להתחיל לנגן בגיטרה קלאסית (הרבה פחות כואב.. ) ובהמשך אחרי שעור הצבעות מתקשה וכבר שולטים בכל ה'ריקוד' הזה, להתקדם לגיטרה אקוסטית או חשמלית. זו הייתה גם הדרך שאני עשיתי. -
@הגיטריסט-השטייגניסט תחשוב שעד שאתה מתרגל לכל זה בקלאסית תצתרך להתרגל שוב באקוסטית כי זה יותר כואב אז לדעתי עדיף את האקוסטית כהתחלה כדי להתרגל לכואב ואז אתה יכול לנגן כבר על מה שבא לך
-
יתכן שאתם צודקים אולם כל מורי הנגינה בגיטרה ממליצים להתחיל קודם בגיטרה קלאסית כנראה בכל אופן יש יותר מעלות להתחיל בזה מאשר באקוסטית...
-
פוסט זה נמחק!
-
למעונינים הפוסט הראשוני בנושא זה עודכן....