תחנות הרדיו המוזיקליות - דיון
-
תמיד הנושא הזה הופך לנושא חם מישו יודע למה?:
אישית , אני חושבת שזה לא מוחלט!!
יש שעות שאני מאזינה לקול חי מיוזיק כמו בבוקר (ירון בר - אלוףףףף)
ויש שעות לקול פליי כמו ביום שישי (ארהלה וינטרוב, שהזכירו פה)
אה, וכשיש שיר שאני פחות אוהבת עוברים לרגע, חוזרים ,משחקים עם התדרים.
מה אומרים? (סליחה על המגילה ) -
@פסנתר-כנף
מסכימה איתך לגמרי..
בכל תחנה יש מוצלחים יותר ומוצלחים פחות
צריך לדעת לתמרן... -
@פסנתר-כנף נכון לגמרי!
אבל תכל'ס אני מוצאת את עצמי רוב היום מעדיפה להאזין לקול חי מיוזיק
קמיסר בבוקר - חובה
גיל ישראלוב - לפעמים יותר מעניין מטוקר
אלי קליין - הרבה קצב וכיף
יעקב בלוך - מדהים!
בקיצור שדרנים אחד אחד
מי יש בקול פליי יותר מבקול חי מיוזיק??? -
-
@יוסי-הגאון אולי כאן מורשת...
-
@יוסי-הגאון אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@ב-ב אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
אחר
מי שבחר אחר
איזה עוד תחנות, יש?כשכתבתי אחר כיוונתי לכל אלו ה"מתחכמים" שתמיד יגידו 'ואם לא בא לי להצביע לא לקול חי מיוזיק ולא לקול פליי...?'
אז הנה אני רואה שיש מישהו שהצביע אחר...
ואם אתה שואל מה האפשרויות האחרות אז אני יעזור לו להסביר את עצמו. קודם כל יש באמת את כאן מורשת כמו שאמרו, וגם יש את אלה שבכלל לא אוהבים את הרעיון הזה של תחנת רדיו מוזיקלית.. -
@ב-ב אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
אוקיי אז אומר את דעתי כאן:
קול חי מיוזיק היא תחנה עם ותק יותר מקול פליי אבל גם בלי קשר לותק הם מסננים הרבה יותר את המוזיקה שלהם, אפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות, כל שיר שם נבדק ונבחן.
מעבר לכך השדרנים שם מקפידים מאוד לא לדבר על שירים מה שאין כן בקול פליי.
אני אישית חושבת שקול ברמה עשתה טעות חיים כשפתחה את התחנה הזו כי היא לא מתחרה לקול חי מיוזיק אלא מתחרה לעצמה כיוון שמי שבאמת רוצה לשמוע נטו מוזיקה יאזין לקול חי מיוזיק, ולא לתחנה שמדברת ומדברת בין השירים ועליהם...
מצד שני יצויין לשבחם של קול פליי שהמגזין שלהם היה ממש הברקה של החיים!!! הם משתדלים לא לייחצן את עצמם שם יותר מדי וזה מדהים בעיניי.
מה אומרים??ואוווו דווקא אני ההפך, שירים אני יכולה לשמוע בנגן, בלי שיגידו לי כול שניה איזה שיר אני שומעת (קול חי מיוזיק)
אבל קול פלי זה תחנה נטו של מוזיקאיים.... נגיד בין 2 לשעה 4 אני מאוד אוהבת לשמוע את יואלי דיקמן, מדבר שם על מוזיקה, ועל שירים, ועושה תחרויות של מוזיקה, ומעלה אמנים..... וכו. ויש עוד שעות שאני מקשיבה להם כי הם מדברים! יש שם אמנים מוכרים, ונחמד לשמוע אותם מדברים על השיר. -
המשך הדיון נעשה פה