כאן ניתן לבקש פלייבקים
-
@ערוץ-המוזיקה-0
איך מעלים את השיר? אני חדשה פה@גולד אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
איך מעלים את השיר? אני חדשה פה
לוחצים על תגובה ואז בצד שמאל למעלה {איפה שיש כמו צורה של מכתב }
-
יש למישו בדחיפות פלייבק לשיר ''be there for somebody'' של משה טישלר, וכן את השיר הזה להורדה?
@המנגנת השיר להורדה:
___משה_טישלר___Be_There_For_Somebody___אנגלית.mp3 -
דחוף דחוף פלייבק לשיר הזה תודה רבהX2Download.app - הדרך אליך - מוטי עויזר _ Motty Oyzer - Haderech Elecha (128 kbps).mp3
@אילן-פ אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
דחוף דחוף פלייבק לשיר הזה תודה רבהX2Download.app - הדרך אליך - מוטי עויזר _ Motty Oyzer - Haderech Elecha (128 kbps).mp3
אם זה עדיין רלוונטי אוכל לדאוג לך לקובץ איכותי -
אם זה עדיין רלוונטי אוכל לדאוג לך לקובץ איכותי@ישראל111 אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
אם זה עדיין רלוונטי אוכל לדאוג לך לקובץ איכותיתודה על הנכונות --דקה אחרי שבקשתי פלייבק -- כבר קבלתי
אין על הפורום --הייתי בהלם -
@ישראל111 אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
אם זה עדיין רלוונטי אוכל לדאוג לך לקובץ איכותיתודה על הנכונות --דקה אחרי שבקשתי פלייבק -- כבר קבלתי
אין על הפורום --הייתי בהלם@אילן-פ אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
@ישראל111 אמר בכאן ניתן לבקש פלייבקים:
אין על הפורום --הייתי בהלםהשאלה באיזה איכות?
-
@איללוש של משה קליין
-
@איללוש תאיר את דרכי- משה קליין.mp3
מקוה שזה באיכות טובה -
@איללוש של משה קליין
-
@יואל-מעצב-תמונות תודה רבה אם אפשר בנוסף את הפלייבק של לכו למים של דוד בן ארזה ואלוף העולם של חנן בן ארי תודה רבה על הזמינות והמהירות אין עליכם
-
@יואל-מעצב-תמונות תודה רבה אם אפשר בנוסף את הפלייבק של לכו למים של דוד בן ארזה ואלוף העולם של חנן בן ארי תודה רבה על הזמינות והמהירות אין עליכם
@איללוש אלוף העולם חנן בן ארי.mp3
לא הכי באיכות
טיפ קטן א.כשאת רוצה פלייבק כדאי להעלות את השיר כקובץ זה מקל על העבודה
ב. יש את האתר הזה https://vocalremover.org/ שמפריד את הקול מהמוזיקה(לא באיכות כ''כ) -
אחרי שראיתי שפתחו יותר מ-5 נושאים על בקשת פלייבקים,
החלטתי לפתוח נושא, שפה כל אחד יוכל לבקש פלייבקים ולהעלות פלייבקים.
יאללה תתחילו להעלות, תפציצו!!! -
מ מנאששש התייחס לנושא זה ב
-
צריכה דחוף פלייבק של השיר CARUSO (לוציו דלה)
@חצי-הכוס-המלאה
@אין-על-מוזיקה -
צריכה דחוף פלייבק של השיר CARUSO (לוציו דלה)
@חצי-הכוס-המלאה
@אין-על-מוזיקה@ANASTASIA
אם יש לך את המקורי תעלה את למה אני לא מצאתי את השיר הזה -
@ANASTASIA
אם יש לך את המקורי תעלה את למה אני לא מצאתי את השיר הזה@מעבד-צעיר
תחפש בגוגל
" CARUSO LUCIO DALLA יוטיוב "
תודה -
@מעבד-צעיר
תחפש בגוגל
" CARUSO LUCIO DALLA יוטיוב "
תודה@ANASTASIA
חסום לי בנטפרי -
@ANASTASIA
חסום לי בנטפרי@מעבד-צעיר
אוקיי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות