המלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים
-
עוד כמה קטעים דומים...
הקטע של הסקסופון בפתיח של השיר חביבין ישראל של אוהד מושקוביץ מתוך האלבום אוהד 2 הוא כמעט בול אותו פתיח סקסופון של השיר נעשה ונשמע של דוד גבאי!!!!בשיר החדש אמת של ארלה סמעט הפתיח מאוד מזכיר את הפתיח של השיר של מונה שישו ושימחו שיצא בדיסק יחד שבטי ישראל לסיום הש"ס תשס"ה...
השיר אמת מתוך האלבום טביעת אצבע הבית הראשון הוא בדיוק אותו דבר כמו הבית הראשון של השיר הוא יגאל אותנו של דדי גראוכר מתוך האלבום אמנם...
-
@ננתי המלחין גנב מעצמו
-
@אייצ-ית אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
לקח לי זמן לעלות על זה...אבל-
הפתיח של היצירה הזו-היצירה הזאת--- חסומה
-
הלחמה מבית היוצר של @סקופר בין "שירה" של בני פרידמן (שאגב, שמו הפרטי הוא בן ציון) לבין "קטנות שבקטנות" של מוטי וייס.
הנה-הלחמה-קטנות-שבקטנות-ושירה.mp3||מקור: הסקופים של סקופר||
-
שמעתם את החדש של מוטי וייס? קטנות שבקטנות.. שיר מקסים. רק שהמעבר דומה ואפילו אותו דבר מהשיר "כשם שאנחנו" של אפרים מנדלסון
הנה השירים:
ואת השיר של אפרים לא מצאתי.. אני אעלה פה משהו מאולתר (בהנחה סבירה שכולם מכירים.. שיר ישן וטוב...)
https://jewishmusic.fm/album/לשיר-בקול-נעים/%(#cac4c4)[##### אם ההנהלה תוכל לערוך אז תודה מראש..]
-
@ציפור-שיר אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
@צור הפזמון בשיר:
והפזמון בשיר:
זה מטורףףף..
קלטנו את זה גם ועכשיו כשאני שרה את זה זה מתבלבל לי במוח, אגב גם הבית הראשון דומה, תנסו לשיר שורה מזה ושורה מזה- הולך אחלה! -
@ציפור-שיר אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
@צור הפזמון בשיר:
והפזמון בשיר:
האזינו להלחמה לאחר העריכה!
(מקור: 'הבלוג של סקופר': https://miktzav.com/post/24787)
הלחמה 'שבת מלכתא' ו'שמור נא עלינו'.mp3 -
גזרתי כמה שירים של יואלי קליין תראו בעצמכם את הדמיון בכל שיר
70572beb-03aa-46d7-8014-059707d9ab18-ארי היל, יואלי קליין & שעיה גרוס - לבוא אל המלך (2).mp3
לבוא אל המלך
af78eaf4-b17c-4b7d-9713-de6b717ca0e9-ואפילו בהסתרה - הזמר יואלי קליין - ז' תמוז, תשע'ט1358116.wav
ואפילו בהסתרה
5eeb7fd1-19da-405f-8468-57e8b5b0735b-יואלי קליין - שם אלופו של עולם - Yoeli Klein & Shayeh Gross - Shum Alifei Shel Oilom (1).mp3
שם אלופו של עולם
821efd45-55f0-40d5-bd22-57410c86b1f8-יואלי קליין & שייע גרוס - בארדיטשוב'ער תקיעות (1).mp3
בארדיטשוב'ער תקיעות
3c9d6408-307d-43dc-b424-d7ed78d3b2cd-יואלי קליין ושייע גרוס - רחמנות (1).mp3
רחמנות -
@אלי-מהאולפן
לא להאמין שזה שירים שונים..
אומנם אני לא מכירה שום שיר מפה..אבל הכל נשמע לי אותו שיר פשוט בקטעים שונים...אבל..
זה נקראה הלחמה -
-
@אלי-מהאולפן אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
@אייצ-ית זה לא הלחמה פשוט הכל הבית השני באותו סיגנון
מי שמבין (אפילו קצת) בפיוטים יודע שהרבה פעמים אתה יכול לשמוע שני שירים באותו מקאם ולהגיד שזה הלחמה... כי זה בדיוק הפואנטה של המקאמים ששירים באותו מקאם הם באותו סגנון של המודולציה.
-
def4a9a0-d26b-4529-a474-a6368c73dbc0-אברהם פריד & ארי היל - אבא (2).mp3
אבא אברהם פריד ארי היל13cf06de-312d-4483-9db7-9470ba4be6c4-ארי היל & חיים ישראל - אבא איתי (1).mp3
חיים ישראל ארי היל אבא איתי מזהים את המקהלה??? -
@אלי-מהאולפן לא ממש דומה... זה לא העתקה
אולי אותו סגנון