המלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים
-
פוסט זה נמחק!
-
@בננה-ספליט אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
מישהו שם לב שהשיר של זאנוויל מהאלבום החדש "זוכה זמירות" או איך שלא קוראים לזה.. דומה בול לשיר "כל עצמותי" של מיכאל שניצלער ג"כ מהאלבום החדש?
או שרק לי זה צורם?
לא מצאתי את הקטע העתק הדבק, אבל זה מאוד דומה ומזכיר..לכאורה ההסבר הוא בגלל שאת השיר הספציפי הזה בדיסק עיבד נפתלי משה שניצלער, שמעבד בד"כ את הדיסקים של מיכאל שניצלער, ומשם כנראה הסגנון הדומה.
-
@ציפור-שיר
דרך חדשה של שינפלד מזכיר בקטע הראשון את משגיח מן החלונות של ריבו
בקטע לתת לנפש מנוחה...
מהקטע כי לעולם חסדו.....
והקטע השני מזכיר איזה שיר של יוסף נטיב יבוא היום בקטע מעבר האהאהא
אגב שלושתם באותו סולם........סי במול...... -
לפי דעתי 2 השניות הראשונות של השירים הבאים היו נשמעים לי אותו דבר... (לרגע התבלבלתי ביניהם... זה גם עם אותה הברה!)
וזה...
שיפודי נתנאל -
-
@בנימין-לוריא אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
וזה...
חחחחחחחחחח
יואווו
איך הצלחתם להקליט את זה
הפרסומת היחידה שלא יוצאת לי מהראש
-
עוד כמה קטעים דומים...
הקטע של הסקסופון בפתיח של השיר חביבין ישראל של אוהד מושקוביץ מתוך האלבום אוהד 2 הוא כמעט בול אותו פתיח סקסופון של השיר נעשה ונשמע של דוד גבאי!!!!בשיר החדש אמת של ארלה סמעט הפתיח מאוד מזכיר את הפתיח של השיר של מונה שישו ושימחו שיצא בדיסק יחד שבטי ישראל לסיום הש"ס תשס"ה...
השיר אמת מתוך האלבום טביעת אצבע הבית הראשון הוא בדיוק אותו דבר כמו הבית הראשון של השיר הוא יגאל אותנו של דדי גראוכר מתוך האלבום אמנם...
-
@ננתי המלחין גנב מעצמו
-
@אייצ-ית אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
לקח לי זמן לעלות על זה...אבל-
הפתיח של היצירה הזו-היצירה הזאת--- חסומה
-
הלחמה מבית היוצר של @סקופר בין "שירה" של בני פרידמן (שאגב, שמו הפרטי הוא בן ציון) לבין "קטנות שבקטנות" של מוטי וייס.
הנה-הלחמה-קטנות-שבקטנות-ושירה.mp3||מקור: הסקופים של סקופר||
-
שמעתם את החדש של מוטי וייס? קטנות שבקטנות.. שיר מקסים. רק שהמעבר דומה ואפילו אותו דבר מהשיר "כשם שאנחנו" של אפרים מנדלסון
הנה השירים:
ואת השיר של אפרים לא מצאתי.. אני אעלה פה משהו מאולתר (בהנחה סבירה שכולם מכירים.. שיר ישן וטוב...)
https://jewishmusic.fm/album/לשיר-בקול-נעים/%(#cac4c4)[##### אם ההנהלה תוכל לערוך אז תודה מראש..]
-
@ציפור-שיר אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
@צור הפזמון בשיר:
והפזמון בשיר:
זה מטורףףף..
קלטנו את זה גם ועכשיו כשאני שרה את זה זה מתבלבל לי במוח, אגב גם הבית הראשון דומה, תנסו לשיר שורה מזה ושורה מזה- הולך אחלה! -
@ציפור-שיר אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
@צור הפזמון בשיר:
והפזמון בשיר:
האזינו להלחמה לאחר העריכה!
(מקור: 'הבלוג של סקופר': https://miktzav.com/post/24787)
הלחמה 'שבת מלכתא' ו'שמור נא עלינו'.mp3