מסדר הסינגלים 5.0 - סקריפט שיעשה לכם סדר בתיקיית הסינגלים שלכם!
-
לא ראיתי שיש פה קישור שטוב לנטפרי, מישהו יכול לשים פה קישור ממג'יקוד עם כוכביות? זה נשמע תוכנה ממש טובה ואני רוצה לנסות.
-
@תמר-מהמרכז א. יש למעלה בתחילת השרשור
ב. נסיון אחרון: https://send.magicode.me/send-file/file/7ca3*****b3218f1300209a41759a21e40d9bb015c5f4/view -
@עפר-ואפר הצליח, תודה! זה בעצם עובד על המחשב? לא צריך לזה חיבור לרשת או משהו?
-
@תמר-מהמרכז כלום. זה התוכנה הכי פשוטה שיש. בלי צורך בהתקנה ולא שום דבר אחר. זו בדיוק החכמה
-
@עפר-ואפר איזה מוזר, עשיתי לפי ההוראות וזה פתח בתיקית היעד תיקיות עם שמות של זמרים אבל תכלס זה לא העביר כלום לתוך התיקיות, איך זה יכול להיות?
-
@תמר-מהמרכז ממש מוזר. גררת את התיקיות לתוך החלון או שרשמת את הנתיב בעצמך?
ניסיתי עכשיו לעצמי ועבד מצוין! איזה שמות קבצים יש לך? -
@עפר-ואפר גררתי לתוך החלון, ואת התיקיות שהוא פתח הוא כן קרא בשמות הנכונים, זתומרת- הוא לא פתח פתאום תיקיה של אברהם פריד אם לא היה אותו בשירים, רק את הזמרים שבאמת היו שירים שלהם, אבל בתיקיות אין כלום.
מה זאת אומרת איזה שמות קבצים? -
@תמר-מהמרכז יש קבצים שכתובים לדוגמא ככה: "אברהם_פריד" זה גם אמור לעבוד אבל אולי זה סיבה אחרת שקשורה.
בחרת בהעברה או בהעתקה? אם בהעברה אז תנסי העתקה. יכול להיות שזה קשור להרשאות של המחשב -
@עפר-ואפר באמת יש לי קבצים שכתובים ככה, אבל הוא פתח תיקיות גם על השירים האלו, רק פשוט הוא לא העביר את השירים עצמם, גם כשעשיתי העתקה וגם כשעשיתי העברה- זה כותב 'מספר הקבצים שהועברו/הועתקו- 0'.
-
@תמר-מהמרכז וזה באמת לא העביר? או שזה רק כתב 0?
-
@עפר-ואפר לא העביר
-
@תמר-מהמרכז תנסי ליצור סתם תיקיה ותכניסי בה כמה סינגלים
-
@עפר-ואפר הרגע עשיתי את זה, פתחתי תיקיה חדשה, העברתי אליה הרבה סינגלים מהורדות, ואותה גררתי לחלון של התוכנה, אבל זה גם לא עזר. יש משהו שקשור להרשאות שאני יכולה לשנות במאפיינים?
-
@תמר-מהמרכז תנסי לעשות "הפעל כמנהל" (במקש ימני)
-
@עפר-ואפר עשיתי, ועכשיו זה לא נותן לי בכלל לגרור לתוך החלון את התיקיות (דרך אגב, כשזה מעביר מתיקיה לתיקיה זה כותב לי הרבה פעמים access is denied, ובסוף כותב שמס' הקבצים שהועברו 0, כנראה שבאמת יש בעיה של גישה לקבצים או לתוכנה, משהו כזה, אולי זה בעיה במאפיינים של הקבצים עצמם?)
-
@תמר-מהמרכז חבל שאת אומרת את זה רק עכשיו...
זה קשור לגישה. בהחלט. איפה הקבצים מאוחסנים?
את צריכה לשנות את המיקום של התיקיה של הסדר. -
@עפר-ואפר עד עכשיו זה היה בשולחן עבודה, אז לשנות את זה למיקום אחר במחשב?
-
@תמר-מהמרכז אולי. עדיף לנסות על דיסק און קי
לחילופין, תפעילי כמנהל ואז תלחצי עם מקש ימני+שיפט על התיקיה ותהיה לך שם אפשרות של העתק כנתיב" -תלחצי עליה ותלחצי עם מקש ימני בתוך החלון כנ"ל תעשי עם התיקיה השניה -
@עפר-ואפר הצלחתי! תוכנה אלופה!!! ממש יעזור לי מעכשיו, לא להאמין כמה עבדתי קשה תמיד.....
תודה!!! -
@תמר-מהמרכז רק תכתבי איך הצלחת? כדי שכולם ידעו...
פוסט 65 מתוך 82