מקהלת מלכות עם פנחם ביכלר
-
@גיטריסטית יש לי משהו להוסיף על מה שאמרת
זה לא אומר שבגלל מלכות עדיין לא התחלקה לשניים כמו שירה זה אומר שהם רמה אחת מתחת
בגלל ששירה זה האמריקה ובאמריקה בכל חתונה וחתונה יש מקהלה!!
אין מצב חתונה בלי מקהלה
אבל פה בישראל אחד לכמה לוקח מקהלה!!
לדעתי אם היה פה נהוג גם לקחת מקהלה אז ממזמן הם כבר היו מתחלקים כל יום! -
@שרי-0 אגיד לך משהו:
מלכות טובה בביצועים שלה ושירה טובה בקולות שלה יותר דוגרי פנחס יודע לדבר ויואלי יודע לשתוק (יואלי עצמו אומר זאת ) אם מלכות הייתה כמו שירה- מקהלה שאפשר לרקוד איתה אז גם בישראל הייתה קהלה דבר פופולארי הבעיה היא שמלכות היא מקהלה כבדה ואף אחד (כמעט) לא רוצה אותה לחתונה.... -
@שרי-0 אין על שירה!!!
אגב... אני מארה"ב מה שאמרת "בכל חתונה וחתונה יש מקהלה"" פשוט לא נכון אולי בקושי' זה 50% שלוקחים לדעתי פחות מזה....
ולגבי עצם הדבר בארה"ב שירה הם רמה אחרת מכל השאר כמו ידידים.. ולב שירה זה הרמה הכי טוב שהיה ויש בכל מקום... וכולם רוצים רק הם בגלל זה יש להם כל לילה שלושה אירועים זה כמו פה נשמה.. מלכות.. נרננה.. שמה זה פשוט שירה עוד פעם שירה ועוד פעם שירה... זה העניין...
אומרים במתופף שהדבר זה לא האיך מתופפים ועד כמה רק ההיפוך מתי לא לתופף וזה גם בשירה הם יודעים בדיוק מתי לשיר והאיך במלכות זה לא כך.... כידוע -
@גיטריסטית אני לא אוחזת ככה!!
ראית כבר חתונה עם מלכות??
הם יודעים להקפיץ מעולה!!
אני כבר ראיתי המון חתונות שהם היו שם והם הקפיצו!
גם שמחת בית השואבה-למשל של שיח סוד-את יודעת איך ששמח שם ומקפיץ!
ולגבי מה שאת אומרת שזה היה נכנס לחתונות פה בישראל
לדעתי זה לא קשור
כי באמריקה זה מנטליות אחרת, רמה יותר גבוהה, ויש להם את האמצעים... -
מלכות אולי יודעים להקפיץ בחתונות שהם רוצים פרסומת! ובשיח סוד! בטח שהם יקפיצו....
אני אתן לך דוגמא לאח היה את מקהלת מלכות בחתונה שלו **בחינם!**והוא וויתר עליהם הוא אמר שנכון שזה יהיה יותר מרשים אבל עם מלכות אי אפשר לרקוד.....
אל תסמכי על הנתונים שלי אני אומרת את דעתי האישית ואת מה ששמעתי שהבחורים החסידים אומרים..... -
מחר מקהלת מלכות בחיפה בבית מדרש של סערט ויזניץ ב5.30
-
@ברוריה אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
הבנתי שהולך להיות גם זאנוויל ובנצי קלצקין
בקיצור יהיה מעניין -
@יענקב אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
@ברוריה מה יש שם
[זה מסקרן כי אני חסיד סערט ויזניץ פאשטייסט]משהו של ערב הוקרה כזה לא מספיק יודעת אבל משהו די גדול (לא יודעת בדיוק רק שמעתי על זה בשבת)
-
@יענקב אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
@ברוריה מה יש שם
[זה מסקרן כי אני חסיד סערט ויזניץ פאשטייסט]זה אירוע גדול
17 אברכים מסיימים את כל אורח חיים, ויורה דעה וכו׳ למדו את זה 17 שנה בקיצור עושים אירוע גדול -
@מחשב-נייד אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
@ברוריה אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
יש שם גם כניסה לבנות??
@חיפאי אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
הבנתי שהולך להיות גם זאנוויל ובנצי קלצקין
בקיצור יהיה מענייןמידיעה ברורה? או השערה?
דבר ראשון יהיה מקום לבנות אבל באולם הסמינר בשכונה
דבר שני לא שמעתי על מישהו נוסף חוץ ממלכות גם לא שמעתי איזה תזמורת אולי אברר היום -
כמה מונה מקהלת מלכות כיום? בסך הכולל כי ידוע שנכנסו ויצאו
-
הייתי קצת באירוע היה גם בנצי קלצקין אבל לא נשארתי עד הסוף וצילמתי קצת אבל לא משהו איכותי
-
פוסט זה נמחק!
-
@ענק-הענקים-בדורינו יש הרבה בדבריך ובאמת בלי פנחס ביכלר זה הרבה פחות
אבל בגדול יש במקהלה שלו 2 חלקים מוזמנים וספונטנים יש את מה שהם עובדים מראש על איזה ארוע מיוחד ויש ספונטני צריכים שיר אחר באמצע ובגדול ברוב הארועים שביכלר לא נמצא זה יותר ספונטני ושם יש שתי חלקים יש את מה שהוא בפועל היה אומר להם לעשות ויש את מה שהחלק של כל אחד בדרך כלל יש את ההוא של ליוי ויש את ההוא ששר תמיד כמו ילד ובגדול גם אם הוא לא נמצא הוא בונה מקהלה שהתרגלו לתפקידים מסוימים ולכן גם בלעדיו רוחו קיימת
ועוד משהו שהם מאומנים על ידיו כל הזמן
ועוד נושא שהרבה פעמים הוא מכין ממש הדרכה לארוע ספציפי וכד' מידיעה ברורה