מקהלת מלכות עם פנחם ביכלר
-
פוסט זה נמחק!
-
@ענק-הענקים-בדורינו יש הרבה בדבריך ובאמת בלי פנחס ביכלר זה הרבה פחות
אבל בגדול יש במקהלה שלו 2 חלקים מוזמנים וספונטנים יש את מה שהם עובדים מראש על איזה ארוע מיוחד ויש ספונטני צריכים שיר אחר באמצע ובגדול ברוב הארועים שביכלר לא נמצא זה יותר ספונטני ושם יש שתי חלקים יש את מה שהוא בפועל היה אומר להם לעשות ויש את מה שהחלק של כל אחד בדרך כלל יש את ההוא של ליוי ויש את ההוא ששר תמיד כמו ילד ובגדול גם אם הוא לא נמצא הוא בונה מקהלה שהתרגלו לתפקידים מסוימים ולכן גם בלעדיו רוחו קיימת
ועוד משהו שהם מאומנים על ידיו כל הזמן
ועוד נושא שהרבה פעמים הוא מכין ממש הדרכה לארוע ספציפי וכד' מידיעה ברורה -
מקהלת מלכות עם פנחס ביכלר בקולעוילם'.
מרגש: 5,000 בחורי ישיבה בשיר וואקלי 'שוכן עד' • צפו - בימה
https://www.bimmae.com/main/post/344e1d3d-c36e-4ca3-9245-16262b2fd110מקהלת מלכות, צביקי רובין - ירא שמים | Malchus Choir - YouTube
-
@צוריאל-רוטנמר אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
@מuזיק אני חושב שהיה יותר טוב אם הם היו עושים את 'ירא שמים' בלשון חסידית כמו המקור.
אם תשים לב, פשוט נראה שמדובר בקהל שלא מתאים כ"כ שישירו "טאטע איך וויל זיין....",
-
@מuזיק אמר במקהלת מלכות עם פנחם ביכלר:
מקהלת מלכות, צביקי רובין - ירא שמים | Malchus Choir - YouTube
קישור לאפשרות להורדה (גם לחסומים דרך 'כל רגע'):
https://kore.co.il/files/2021/12/MOTIV2112.mp4אני מצטרף לדיון בנושא של קולולם זה ורוצה להביע את התרשמותי:
גם אני הקשבתי לשיר וחשבתי שאני עומד לשמוע פה שיר יפה כמו הקולולם שעשו עם 'שוכן' (שזה היה מהמם), וקשה היה לי להתאכזב ולראות שקולולם זה פשוט נשמע גרוע, והסתפקתי האם זה בגלל זה שהקהל לא נשמע טוב (ילדים) או בגלל הסאונד (שהיה גרוע), אבל השיר אמור להישמע טוב ומתאים מאוד לקולולם!! וביכלר עושה את זה טוב מאוד (כמו שעשה ב'שוכן'), אבל יצא לי שהסיבה היא שניהם יחד! -
מלכות בלי ביכלר לא שווה ואם ביכלר היא מספר 1
-
@אינספריישן אני ראיתי אירועים שהם בלעדיו
אמנם בהופעות וקליפים תמיד זה אם ביכלר -
@אינספריישן הרבה פעמים הם מתחלקים ל-2
פנחס לא יכול להתחלק ל-2 -
באירועים המשעותיים הם איתו.
תכלס הוא הפנים שלהם והראש שלהם. -
@אינספריישן @מוישי-2 דפדפו אחורה קצת בפוסטים ותבינו את כל הסיבות האמיתיות !!
-
פוסט זה נמחק!