נתנאל ברדא התותח!!!!!!
-
נתנאל ברדה שלח לי כח.mp3 באמת I נתנאל ברדא I הקול הבא 3 Beemet I Netanel Barda I Hakol Haba.mp3 אבקש פניך I נתנאל ברדא I רבע הגמר - הקול הבא 3 Avakesh Panecha I Netanel Barda I Hakol Haba.mp3 אור החיים I נתנאל ברדא I חצי הגמר - הקול הבא 3 Netanel Barda I Or Hachaim I Hakol Haba.mp3 הנר הפנימי I דוד יצחק אמיר & נתנאל ברדא I הקול הבא 3 Haner Hapnimi I David Amir & Netanel Barda.mp3
בבקשה, תהנו. -
@המחבל-המחופש לא קשור ולא כלום. מגינים על מי שטוב. וכן , שלחתי לך.
-
@סטופל-המלך עם השלוש האחרונים יש בעיה זה לא נותן לעלות המון ביחד
אז תעלה אותם שוב טוב
טנקס -
@סטופל-המלך שלחתי לך , עכשיו זה עובד?
-
@סטופל-המלך יססססס
אבל גם אור החיים לא עובד||ולמה לא רואים שאתה מקליד?||
-
@סטופל-המלך אווו יש אני אוהבת
תודה ענקיתתתתתתתתת -
ידוע לכם אם יש לו שירים שלו או שהוא בדרך להוציא?
כי חוץ מהביצועים של הקול הבא אני לא רואה שיש עוד משהו... -
@סטופל-המלך נעלם זה לא מילה!
חבל שישכחו אותו ואז הוא יצטרך לשווק את עצמו מחדש...
אני אישית מאוד אהבתי לשמוע אותו,הנוכחות של הקול שלו ממש מרשימה! -
@חובבת-מוזיקה-צעירה
הוא נמצא במקהלה שמופיעה עם אברהם פריד-מפתח סול
ראיתי אותו בכמה הופעות כבר... -
@סטופל-המלך דבר ראשון לא רושמים שני פוסטים אחד אחרי השני תאחד אותם
ותכלס באמת חבל אבל זה סוג הבנ"א הוא צנוע כזה ולא רוצה לבלוט יותר מידי -
@חובבת-מוזיקה-צעירה אמר בנתנאל ברדא התותח!!!!!!:
@סטופל-המלך דבר ראשון לא רושמים שני פוסטים אחד אחרי השני תאחד אותם
מותר עד 2 פוסטים רצופים, תראי כאן.
-
@חובבת-מוזיקה-צעירה אין פה ענין של לא לבלוט יותר מידי, ברגע שהוא שם את עצמו כזמר ליווי ועוד של זמר בסדר גודל כמו פריד זה אומר שהוא זורק את כל הקרירה שיכלה להיות לו לפח...אין מה להשוות בין זמר שעומד בפרונט ונותן הופעה לזמר ליוי,זה עולם אחר.
-
@סטופל-המלך אמר בנתנאל ברדא התותח!!!!!!:
@חובבת-מוזיקה-צעירה אין פה ענין של לא לבלוט יותר מידי, ברגע שהוא שם את עצמו כזמר ליווי ועוד של זמר בסדר גודל כמו פריד זה אומר שהוא זורק את כל הקרירה שיכלה להיות לו לפח...אין מה להשוות בין זמר שעומד בפרונט ונותן הופעה לזמר ליוי,זה עולם אחר.
לא מסכימה עם זה בכלל, לכל אחד יש את הקצב שלו ואת יכולת החשיפה שלו לקהל כשהוא בפרונט. אני זוכרת את הביצועים המהממים שלו שהגיעו יחד עם חוסר ביטחון.
עם כל הכבוד ליכולות האדירות שלו, החבילה של זמר כוללת עוד כמה דברים שלא קשורים ליכולות מוזיקאליות ,ולכן עדיף שהוא יילך לאט אבל בטוח, ושלא יוותר על החלום שלו ואז נשכח ממנו....