ביקורת קליפים | נא לשים לב לחוקי הנושא
-
היה כבר נושא כזה שנקרא 'ביקורת קליפים', נכון.
אבל הוא ננעל ובהחלטת ה @מנהל-ראשי - גם נמחק.מי שהיה שם יודע היטב מדוע קרתה ההתנהלות הזו.
לאחר דין ודברים התקבלה ההרשאה לפתיחת הנושא שוב [מידיעה עד כמה הוא מעניין הרבה מהמשתמשים] - אולם כעת הנושא פתוח אך ורק לביקורות קליפים- ללא תגובות וחוות דעת מאת שאר המשתמשים על סגנון הכתיבה/ רמת הביקורת/דעה אישית וכו'!!!!!!!
כאן זה נטו ביקורות קליפים!!!!
||[למי שלא הבין זה בדיוק כמו הנושא כתיבה ושירים לקריאה - שם אך ורק חיבורים ללא תגובות פרטניות].||
בתקווה לשמירה על חוקי הנושא - ובהצלחה לכולנו!
-
שלום לכולם!
אני התגעגעתי. מקווה שגם אתם...
בלי הרבה ספאם ודיבורים מיותרים נעבור לקליפ הנבחר שעומד להינתח על שולחן הניתוחים על ידי מנתחת שלא למדה רפואה מעולם...
מרדכי שפירא, אבא.
קדימה, לכו לצפות.
נו...
התעייפתי מלשכנע אתכם שזה חשוב, כנראה הזדקנתי...
מעולה. אחרי (שלא) צפיתם נעבור בהתרגשות ובידיים רועדות לקליפ המדובר!!בזכות @רבקה קיבלתי על עצמי בתחילת כל ניתוח קליפ לומר לפני כמה מילים טובות! אז הנה:
מרדכי שפירא זמר מצוין (לא חידשתי לכם), השיר חמוד, הקליפ באוירה מאוד מתוקה ומצחיקה והילדים של מרדכי בכלל עושים את זה...כעת. נתחיל באופן סופי!!
אז מה יש פה בעצם?
כמה ילדים שובבים, אבא אחד (או בעצם שתיים- שבשמיים ובארץ ושבאולפן, קרי:מרדכי...) ואולפן מבריק ומחליף צבעים.
נתחיל!!אני אתן לכם עכשיו סיטואציה ותזרמו איתי, אוקיי?
אבא אמריקאי מתוק וחביב נתקע עם ילדיו הקטנים בדרך לעבודתו ונאלץ לסחוב אותם איתו בפרצופים מיוסרים ונשיפות מודגשות:
התקדמנו. הרביעייה נכנסת וכאן מרדכי נוטש את צאן מרעיתו ע"מ להתלבש בחליפה כדי לשיר( וזה ציטוט!) "ברראפ ראפ דו בי דיבום" !!!
התרשמתם מהמבט הקשוח והמראה הבטוח? נכון? הלאה.כאן מרדכי מתחיל להיכנס לתפקידו כשחקן, זמר ורקדן (לא בטוחה במה הוא יותר טוב) והוא מותיר את יקיריו לבד........ לגמרי לבד!!
עכשיו אני שואלת אתכם!
מי התמים בהפקה שחשב שהם יותירו את ילדיו של שפירא ללא השגחה ולא יקרו מזה.... איך לומר.... נזקים מזעריים....???? צריך בהחלט להקים איזה ועדת חקירה קטנטנה שתחקור את המחדל הזה!!! זה עלול לקרות עוד פעם! רחמנא לצלן ושיזבן.....!!!נו, אז הילדים לא נשארים בשטח האולפן כפי שאמרנו ומצליחים להתגנב למאחורי הקלעים!!! מוכשרים שני אלה....
מיד לאחר מכן הילד הבלונדיני נזכר שבעצם הוא רעב!! מה עושים במצב כזה?? אה, נו, ברור... השולחן עמוס.... הוא נוטל את מנת ה-(מה זה? סושי?) ובורח אל מתחת לשולחן , כדי להימלט ממבטו המאוכזב של האדם שהיה בטוח שהוא עומד לנגוס עכשיו באיזו אצה.... נעבך....
תסתכלו עליו! רחמנות....עברנו. אין מה לעשות.... חייבים להתקשח ולשרוד רגעים קשים...
הי!! הגענו בלי ששמנו לב לפזמון!!!! אז מה יש פה? קריאה נואשת לאבא שלא יעזוב אותנו, מרדכי עם מבט מתחנן ו.... אהמ.... סלחו לי, תמיד מרגשים אותי הקטעים האלה.... שניה... רגע, זה קשה.... לא יודעת איך להגיד לכם את זה....
מה? לא הבנתם מה יש עכשיו? רקדנים ברור!!! (איך אפשר קליפ חרדי מהוגן בלעדיהם??!!) . תהנו איתם ביחד!!!! מכל הלב האיחול הזה!!!
ו- רק דבר אחד אחרון לפני שנעזוב את הקטע המרגש הזה..... שמתם לב למשקפי שמש???
הם באולפן, מה להם ולשמש??
אה.... סליחה... שכחתי... זה מ-ג-נ-יב וקול וגזעי וכו וכו וכו .... מתנצלת על בורותי..... לא יקרה שוב...
...
כאן בנו המתוק של מרדכי נזכר שהוא רעב שוב-ובכן. פה ההשתוללות רק מתחילה! תהיו עירניים בבקשה!!!
בתו של האחרון מתחילה להתיז על עוברי אורח תמימים מים לפרצופם בניגוד לרצונם!!! כמה יעלו למרדכי המסכן תביעות הפיצויים מכולם...???
הבן החמוד משתולל לאורך כל האולפן.... וליהודים הייתה אורה ושמחה וששון ויקר......... העיקר....שוין... הפזמון עם התנועות הגרנדיוזיות והמוגזמות של הרקדנים (נמאס לי סופית לכתוב אותם!!) מגיע שוב... תתענגו...
שנייה שנייה!! בחלק הזה עברנו לקטע המרגש!!! נכון שאתם מזילים דמעות?
לי באופן לגמרי ספיציפי היה קשה להתחבר למילים היפיפיות (אתם תחליטו אם אני צינית\ רצינית) כשמאחורה הרקדנים בחולצותיהם השחורות, משקפי השמש המגנים עליהם מפני אור הפלורוסנט (זה לא מצחיק! ידוע שהוא מסוכן...) והתנועות המאוד מרטיטות האלה...שוב פזמון..... בנו של מרדכי רוצה גם גלידה.... נו, זה טבעי... אחרי ארוחה תמיד רוצים קינוח!
ו-בתו של מרדכי מכבה עליו ת'אור.
סוף.חשוב לי להדגיש שכוונתי חלילה וחס לא לפגוע! לא במרדכי ובוודאי לא בילדיו המתוקים!!! כל מה שנכתב, נכתב בצחוק ולא מתוך רצון לפגוע!!!! הנושא הזה מאוד חשוב לי!!!!
והעיקר???
שה' באמת לא יסתיר ממנו את פניו!!!!ו- אולי, רק אולי, אם יהיו פחות רקדנים ומשקפי שמש שחורות ויותר פרקי תהילים ואחדות בעמ"י ה' באמת לא יסתיר את פניו.....
יום טוב ובשורות טובות לכל עמ"י!!!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שרי-0 - נא לשים לב לכותרת!!!
אנחנו לא רוצים שהנושא יינעל שוב!!! הוא נושא רגיש מאד שב'רגע' נגרר ללשון הרע.
אזהרה אחת ושתיים - מספיקות!!!@אחד-מן-המניין - שים לב להערות!!!!!!!!!!!!!
@מוכשרת-על אמר בביקורת קליפים | נא לשים לב לחוקי הנושא:
כן יש לזה נספח לתגובות. אז אם כבר דומה- אז עד הסוף. אפשר לפתוח???
לא.
זה שונה מאד.
בחיבורים זה תגובות ומשובים 'קצת' אחרים מכאן. ואני לא חושבת שיש מה להסביר בעניין. כל אחד עם שכל בקדקדו יפנים את העניין.הנושא עכשיו ממש רעוע - אין כאן מענה לחוקים. אם הוא יינעל שוב [וזה כבר לא תלוי בי זה תלוי בכם] הוא לא יפתח בחזרה!!!!!!!!
-
@הודיה-1 אמר בביקורת קליפים | נא לשים לב לחוקי הנושא:
@אילנית אמר בביקורת קליפים | נא לשים לב לחוקי הנושא:
והעיקר???
שה' באמת לא יסתיר ממנו את פניו!!!!ו- אולי, רק אולי, אם יהיו פחות רקדנים ומשקפי שמש שחורות ויותר פרקי תהילים ואחדות בעמ"י ה' באמת לא יסתיר את פניו.....
יום טוב ובשורות טובות לכל עמ"י!!!
נעביר את זה למרדכי אולי הוא יחשוב פעמיים בקליפ הבא
@רבקה אמר בביקורת קליפים | נא לשים לב לחוקי הנושא:
הנושא עכשיו ממש רעוע - אין כאן מענה לחוקים. אם הוא יינעל שוב [וזה כבר לא תלוי בי זה תלוי בכם] הוא לא יפתח בחזרה!!!!!!!!
אני לא מבינה - זה לא מספיק ברור ההערות החוזרות ונשנות??????
לומר שוב????
הנושא ננעל סופית.
אם הוא יחזור שוב - אני לא בטוחה. כי על טעות לא חוזרים פעמיים. ייתכן ותמצא אלטרנטיבה שונה עבור כולנו.
פשוט חבל שמשימה כל כך פשוטה - 'לקרוא' - קשה להיעשות לפעמים. -