סקר | זמרים גדולים מהעבר.
-
@אייצ-ית אם אהבו אותם בזמנם ..
והם ממשיכים בדרך שלהם, למרות ההפסקה . ויחזרו בגדול עם חומרים טובים , אני חושבת שחופשי הם יכולים לחזור , כמובן - שרק אם היה להם קהל ..
אם לא , זה יבוא עם הזמן . אבל כן!! -
@פונץ-בננה
רק אם הם ישכילו להיות רלוונטים לדור של היום וידעו להמציא את עצמם מחדש יש סיכוי שיצליחו.. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אנונימית יש הרבה זמרים שלא כזה מתאימים את עצמם לדור , כי לא רק הדור הצעיר שומע מוזיקה .. והיום יש הרבה ששומעים דווקא את השירים הישנים , כי זה מה שנוגע ומתאים להם .
והם צמאים לזה .. -
@פונץ-בננה
נכון השאלה אם הם חוזרים להיות גדולים כמו פעם...
היום בשביל להצליח בתעשייה הזו חייבים להתאים את המוזיקה לדור הצעיר...
יכול להיות שיש קהל שעדיין אוהב את המוזיקה של פעם-אבל זו לא הצלחה שמביאה דמר להיות גדול זמר-כמו שהיה בעבר... -
הצבעתי אחר, כי זה עניין שתלוי בזמר (ובמפיקים שלו...)
-
אני הצבעתי אחר,
ת'כלס סיכוי יש לכל זמר לחזור לפרונט. גם אם הזמר מבוגר, במוזיקה בעיניי לפחות גיל הוא לא פקטור.
כל העניין הוא שלחזור לבמות זה לא לעלות על בימבה בירידה.. זה עבודה לכל דבר. גם אם זמר היה אהוב, המוזיקה עם השנים משתנה, מה שהוא היה רגיל להביא לא מחייב שיתפוס היום. קהל היעד של מהעבר לא מחייב נשאר איתו.
ועזבו את זה שהמוזיקה שהוא מביא חייבת להיות איכותית כבעבר דבר שמחייב אותך המון, כי הרגלת את הקהל שלך לרמה מסויימת.בקיצור, זה אפשרי- אבל דורש המון.
לכן אי אפשר לומר 'כן' באופן גורף וגם לא ההפך... -
לרוב אני לא חושב שזמר שלמד את כל האומנות שלו בתור זמר של פעם יוכל להיות זמר עכשיו כי אם תשימו לב וזה לא חידוש שמוזיקה של פעם שונה בהרבה מהזאת של היום ולמשל דוגמא ,יעקב שוואקי לפני עשר שנים הוא היה כוכב אדיר והיום למשל באלבום שלו האחרון זה היה אכזבה לעומת יכולותיו כי הכרנו אותו בתור מאסטר ולכן אני חושב שזמר של פעם פחות טוב במוזיקה של היום אך אני לא שולל לגמרי כיון שכן יש אולי כאלה שכן הצליחו ובעז"ה יצליחו.
-
הצבעתי אחר.
בעיני זמר שהיה מפורסם והפסיק, אמור להתמיד ולהוציא שוב שירים, ולנסות להתפרסם. וכשהוא מתפרסם שוב ומתחילים לשמוע אותו שוב הוא יכול לחזור ולנסות להתחרות בין ה'גדולים' ולחזור להיות גדול.
ואם הוא בטוח שהמוזיקה נעצרה אי שם בעבר כשהיה מפורסם, וימשיך להוציא שוב את אותה מוזיקה... לא בטוח שהוא יהיה אי פעם גדול(בעיני).
קיצר, הכול תלוי בזמר עצמו עד כמה הוא מוכן להשתדל שוב ולההתחרות. -
אני הצבעתי שכן כי לדעתי אם הזמר יוציא חומרים טובים בהדגשה על להוציא בעזר ה' הוא יצליח ( רק בס''ד כמובן )
והדוגמא לכך היא פריד!!! (כל מילה תיהיה מיותרת) -
אני הצבעתי אחר כי זה תלוי באיזה זמרים וגם בגילאים של המאזינים בשביל מבוגרים זה דווקא מעניין אבל לא בטוח שלצעירים יש להם מה למכור עכשיו אחרי שהם רגילים לסגנון שונה
-
השאלה הכי גדולה היא, למה הם הפסיקו להופיע???
ולפי התשובה של כל זמר כזה, או יותר נכון לפי האמת ולא רק מה שהוא יגיד, נוכל לדון כל אחד לגופו.
בדרך כלל הם מפסיקים לא כי הם רוצים אלא כי הקהל לא רוצה, ואז אין סיבה שזה ישתנה אלא להיפך.
במקרים חריגים אם ישנם, יש סיכוי, אם כי קלוש מאוד. -
@נ-נח-נחמ-נחמן-0 זה נכון מה שאתה אומר תמיד כל מי שזמר ישן הוא שר יפה מאוד כמו אברהם פריד יעקב שואקי וכ"ו וכ"ו וכ"ו
-
@יהודה-0 אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
למה הם הפסיקו להופיע??? בגלל גם שיש כבר זמרים יותר חדשים אז לכן הם רואים שיצא כבר טעם להוציא שירים וקליפים וכ"ו
זמר שחושב ככה אין לו סיכוי לחזור.
הזמרים שלא זלזלו בצורך של הדור הצעיר, והתאימו את עצמם למצב, המשיכו להצליח. ע''ע מ.ב.ד. אברהם פריד. (שוואקי?? לא יודע אם הוא נחשב לזמר שהיה פעם. אם כן הוא דוגמא קיצונית. שלא רק שהלך עם הזרם אלא גם הוליך את הזרם..)