סקר | זמרים גדולים מהעבר.
-
אני הצבעתי כן!
כי לדעתי אם זמר היה נכנס ללבבות שלנו אין סיבה שהיום הוא לא יכנס...
אבל למה לא? למה זה לא תופס???
לדעתי ואולי יש שיחלקו עלי, יש היום בעיה...
בעבר אנשים היו מוציאים 20 דיסקים חרדיים בשנה אולי יותר אל תתפסו אותי על המילה..
כל משפחה היתה קונה 2 3 קלטות או דיסקים ברבות הימים..
ומדליקים אותם בסדר אקראי לא כל הזמן כי לא תמיד נח לכולם לשמוע [לא היה אוזניות]
ולאט לאט היו קולטים את השירה ואת השיר ומתחברים ואז זה היה יכול לגעת במיתרי הנפש הדקים,
וברור שאם מוציאים דיסק פעם בשנה ואין את כל התעשיה של היום אז משקיעים בלחן ובעוצמות שלו,
אמנם היום כל יום יוצאים 100 סינגלים [גוזמא בעלמא...], מספקים להלחין את רובם בקושי זמן ואנחנו שומעים כל שיר באותו יום מיד פעם אחת ואם טיפה בתחבר לנו הוא כבר הופך ללהיט התקופה עד לסינגל הבא שאז זה כבר יוצא מהאף...
ולאנשים נמאס!!!!
בקיצור לדעתי זה לא נכנס זה לא באמת מתחבר לנו, כך נראה לי.
אני מסוגל לשיר בשעות יפות שירים בפעם המיליון בחיי מזמירות שבת אלקא דיליה של הרבה מפיטסבורג יכלתי לשיר לפחות 1000 פעם בחיים שלי כי זה שירה שלאט לאט נכנסה ולא כל רגע שרים אותה וכו' וכו'
ולכן נראה לי שאם זמר הלחין אז שירים טובים ושר אותם בצורה ערבה אז אין סיבה שהיום הוא לא יוכל,
וגם אם אנשים בהתחלה לא ירצו לשמוע כי זה לא הסטייל המוגזם של היום יהיה את האנשים שישמעו כי אוהבים ישן, ולאט לאט זה נכנס כי שיש מישהו שאוהב משהו הוא מתפרסם.... -
@שרי-0 אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
הופעה שניה ארי היל, פיני איינהורן, מוטי ווייס ומוטי ויזל וכו
אז ברור שהשניה הרבה יותר מדברת אלי ואני מסתכלת מההתחלה ועד הסוףברור כי זה הרבה זמרים ביחד!!!!
עם יהיה מופע של אברם פריד
ומופע של כל הזמרים שהזכרת אבל בנפרד
את גם תעדיפי את המופע של הזמר הצעיר
שספק אם הוא ימלא חצי מבנייני האומה? -
@סודי-ביותר אני חושב שיש זמרים שכן ויש שלא לדוגמא מיכאל שטרייכר
-
@מוח-שליט-על-הלב אני מדברת על זמרים צעירים
-
@יונה-הכהן אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
אני הצבעתי כן!
כי לדעתי אם זמר היה נכנס ללבבות שלנו אין סיבה שהיום הוא לא יכנס...
אבל למה לא? למה זה לא תופס???
לדעתי ואולי יש שיחלקו עלי, יש היום בעיה...
בעבר אנשים היו מוציאים 20 דיסקים חרדיים בשנה אולי יותר אל תתפסו אותי על המילה..
כל משפחה היתה קונה 2 3 קלטות או דיסקים ברבות הימים..
ומדליקים אותם בסדר אקראי לא כל הזמן כי לא תמיד נח לכולם לשמוע [לא היה אוזניות]
ולאט לאט היו קולטים את השירה ואת השיר ומתחברים ואז זה היה יכול לגעת במיתרי הנפש הדקים,
וברור שאם מוציאים דיסק פעם בשנה ואין את כל התעשיה של היום אז משקיעים בלחן ובעוצמות שלו,
אמנם היום כל יום יוצאים 100 סינגלים [גוזמא בעלמא...], מספקים להלחין את רובם בקושי זמן ואנחנו שומעים כל שיר באותו יום מיד פעם אחת ואם טיפה בתחבר לנו הוא כבר הופך ללהיט התקופה עד לסינגל הבא שאז זה כבר יוצא מהאף...
ולאנשים נמאס!!!!
בקיצור לדעתי זה לא נכנס זה לא באמת מתחבר לנו, כך נראה לי.
אני מסוגל לשיר בשעות יפות שירים בפעם המיליון בחיי מזמירות שבת אלקא דיליה של הרבה מפיטסבורג יכלתי לשיר לפחות 1000 פעם בחיים שלי כי זה שירה שלאט לאט נכנסה ולא כל רגע שרים אותה וכו' וכו'
ולכן נראה לי שאם זמר הלחין אז שירים טובים ושר אותם בצורה ערבה אז אין סיבה שהיום הוא לא יוכל,
וגם אם אנשים בהתחלה לא ירצו לשמוע כי זה לא הסטייל המוגזם של היום יהיה את האנשים שישמעו כי אוהבים ישן, ולאט לאט זה נכנס כי שיש מישהו שאוהב משהו הוא מתפרסם....אני חושבת שאתה מעריך יותר מידי את הדור שלנו.... אני חושבת שאנשים היום הלוואי שהיה להם את הסבלנות והקבלה והכוח לשמוע את אותם יצירות ארוכות ארוכות כמו ששמעו פעם.
להחזיר לבמות זמר עם סגנון מיושן בלי לנסות קצת להתאים לדור, דומה למה שאנשים עושים בשביל להחזיר את החתונות לאולם בית הכנסת... הדור השתנה, כדאי שתבינו. -
@מוח-שליט-על-הלב אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
@סודי-ביותר אני חושב שיש זמרים שכן ויש שלא לדוגמא מיכאל שטרייכר
דוגמא למה?
-
@תמר-מהמרכז במחילה אבל יש הרבה יצירות ישנות שהם לאו דוקא ארוכות.....
-
@יונה-הכהן נכון, וגם יש שירים מפעם שעדיין שומעים אותם כאילו הם יצאו אתמול, אבל הסגנון שונה מהסגנון היום, אורך השירים הוא רק דוגמא, אבל יש עוד- המוזיקה יותר מלטפת ופחות קופצנית, לא השקיעו בגימיקים ומוזיקה אלקטרונית, לא אומרת שהשירים של היום טובים יותר, אני בהחלט נהנית לשמוע שירים ישנים, אבל כדי שזמר שלא היה על במות 20 שנה יכנס שוב, הוא חייב לשנות סגנון. אין מה לעשות.
-
@שרי-0 אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
כשאני מקבלת למייל 2 הופעות
הופעה אחת של מרכי בן דוד ואברהם פריד וכושרי, שימי לב, מ.ב.ד. ואברהם פריד, אף פעם לא ירדו מהבמה, הם אומנם הופיעו גם לפני 20 שנה, אבל הם לא הפסיקו להופיע, ולכן הם מצליחים עדיין. אומנם יש כאלו שיותר, אבל אני מכירה הרבה מאד אנשים, גם צעירים, שאוהבים מאדד את אברהם פריד...
עד כמה שהבנתי, הסקר שואל על זמרים שלא הופיעו ב20 שנה האחרונות, ולפני 20 שנה, היו ממש מצליחים.
ולדעתי, הם לא יכולים להצליח שוב, כי הקהל הצעיר לא מכיר אותם ולא מתחבר לסגנון(וזה לא משהו שאני חושבת שניתן לגישור), וגם הקהל שאהב אותם לפני 20 שנה, כבר שכח מהם... והתחבר לשירים אחרים. -
( @המרוקאית )
אפרופו, מ.ב.ד. ופריד
לדעתי הם לא נקראים מהעבר, הם אמנם באמת מהעבר אבל הינם עדיין כך שאני לא אוהב לקרוא להם מהעבר כי הם עדיין בועטים. -
@ענק-הענקים-בדורינו
תסתכל, זה בדיוק מה שאמרתי.@המרוקאית אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.
שרי, שימי לב, מ.ב.ד. ואברהם פריד, אף פעם לא ירדו מהבמה, הם אומנם הופיעו גם לפני 20 שנה, אבל הם לא הפסיקו להופיע.
הם לא ירדו מהבמה-הם עדיין נמצאים, והיו במשך ה20 שנה האחרונות.
ולכן הם לא מהעבר. -
@המרוקאית בדיוק.
-
@אינספריישן אני חושב כך ואני בטוח שיסכימו איתי חברי:
זמר מפעם שלא באמת פרץ דרך כמו מ.ב.ד. או אברהם פריד או כל מיני לא יכולים באמת להופיע כמו פעם אבל הרבה זמרים ישנים יכולים לשיר יפה אבל יש המוןן זמרים ששרים יפה אז אם הוא סתם יהיה כמן עוד זמר של היום אבל זמרים אם קול מאוד מיוחד שלהם יכולים להופיע בשיאא הקהל אבל יש כאלה שלא עושים את זה -
@המרוקאית כן, לא אמרת כך בדיוק, ואני הסברתי דבר נוסף- הם לא נקראים מהעבר וכו'
אבל זה היה הבעת דעה, של אגב שדיברנו עליהם אז הבעתי את דעתי ע''כ ומותר לי..
@מוח-שליט-על-הלב אמר בסקר | זמרים גדולים מהעבר.:
@אינספריישן אני חושב כך ואני בטוח שיסכימו איתי חברי:
זמר מפעם שלא באמת פרץ דרך כמו מ.ב.ד. או אברהם פריד או כל מיני לא יכולים באמת להופיע כמו פעם אבל הרבה זמרים ישנים יכולים לשיר יפה אבל יש המוןן זמרים ששרים יפה אז אם הוא סתם יהיה כמן עוד זמר של היום אבל זמרים אם קול מאוד מיוחד שלהם יכולים להופיע בשיאא הקהל אבל יש כאלה שלא עושים את זהמה חידשת?
-
פוסט זה נמחק!
-
@ענק-הענקים-בדורינו לא חידשתי אמרתי את המציאות!!!!
-
פוסט זה נמחק!
-
אני כתבתי אחר כי לדעתי הדור השתנה אז להחזיק במה היום יהיה להם קשה אבל כלפי הדור המבוגר יותר הם כן יוכלו להופיע מה שאומר שזה מאד תלוי בפני מי ועד כמה יש להם מעריצים שאוהבים אותם עד היום