איזה קליפ של מוזיקה הייתם פותחים
-
לפעמים אתם יושבים על הספה בזמן כזה רגוע ואז אתם חייבים איזה יצירה מוזיקלית או איזה שיר או קליפ טטטטווווווווווווווווובבבבבבבבבבבב אבל משהו כזה שיהפוך את החויה לחלום!!!!
מכירים???
אני כן?
וברגע זה איזה קליפ הייתם מדליקים?
שתפו מעניין לשמוע
אני חייב לומר שהדבר הראשון שהייתי מדליק זה קליפ של זאנויל דסקל מלכות חסידמעלך של שירי הרגבה מפיטסבורג!!!
ואתם יודעים מה אחרי שהייתי גומר?
מה אז הייתי מדליק??
עוד פעמיים את זה....
כן לא נמאס לי גם אחרי 1000 פעם יש שם שירה שבוקעת מהלב אם קולות שניים והרמוניה מיוחדת אני פשוט אוהב
מעניין מה אתם הייתם עושים בזמן הזה שתפו את הקליפ ואת הקישור מעניין לשמוע עוד חוות דעת
מצורף קישור ליוטיוב [כמובן פתוח בנטפרי]
-
@יונה-הכהן
"
אני הייתי פותח את "
או את "שלום זכר"
לדעתי זה מהקליפים ההכי מושקעים שיצאו בשנה האחרונה. -
כרחם אב של מתנדבי איחוד הצלה. מרגש ויפה.
-
@רבקה הוא מאוד יפה אבל לדעתי זה סוג אחר בעיקר 2 מצבים בים ובמדבר אבל בהחלט מאוד מאוד יפה וצבוע טוב
למעשה לא דיברתי על השקעה בקליפ שזה נושא מעניין אלא יותר מה בא לי לראות ולי לא מחייב שיהיה לי בא לראות דוקא השקעה אלא יותר אדם שר במופע ספציפית על מה שהבאתי שם אבל הרעיון חמוד -
@תמר-מהמרכז אבל עם כל הכבוד לגרשי גשטטנר זצ"ל
שזה שיר מאוד מאוד יפה ומרוב שזה שיר מאוד יפה כבר א"א לשמוע אותו, -
@תמר-מהמרכז מתנצל מאוד אבל לדעתי הקליפ הזה היה על הפנים
בפרט אחרי שהמוצלחים זה יואלי דיקמן וכד' לא יודע לא נהנהתי -
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-מהמרכז עכשיו במחשבה שניה אולי את צודקת
פחות מקצועי אבל יש בזה הרבה מהרגש שנזכרים בכל התקופה הזאת צודקת -
@יונה-הכהן אם השאלה היא מבחינת מקצועיות, באמת כרחם אב פחות מגיע לשם, קליפ מקצועי ויפה זה סיבת הסיבות כמו שאמרו פה, ואני גם אהבתי את חתן וכלה של אייל טויטו.
-
@תמר-מהמרכז כבר ענית לך על זה...
-
@תמר-מהמרכז נראה לי שהוא התכוון, הן מבחינת מקצועיות של הקליפ והן מבחינת שיר יפה וטוב
כי הרי זה הזמן להירגע. -
אני ברגע של שיעמום בא לי לראות קליפ כייף ושובב
כמו "קדימה" של יוני זי, ואני לא מדברת על מקצועיות,
ומה שאמר יונה הכהן אני גם אוהבת, אבל לא זה מה שהייתי רואה,
זה יותר חזנות או שירת מקהלה שזה דבר יפה בעיני אבל אותי זה משעמם -
אני לאחרונה אוהבת את הקליפ של מלכות וזאנוויל ותחזינה זה קליפ תוק כזה מלא כמיעה לבית המקדש וממש יפה ומיוחד גם ההגשה וההצגה
אין באמת הרבה קליפים איכותיים באמת ולדעתי מלכות כן עושים קליפים ערכיים יותר מכל האחרים -
@יונה-הכהן אחלה נושא!!
ולעניינינו אני לא יכול להצביע על קליפ מסוים, כי יש המון קליפים יפים, אבל בדרך כלל אוהב יותר קליפים של לייב, זאת אומרת הסרטות של הופעות או של ביצועים של תזמורות, הקליפים האלו הכי יפים מכמה סיבות, דבר ראשון אתה נכנס לאווירה שהכל אמיתי ולא הצגות אולפן.... ודבר שני יש כלים ותזמורת חיה שאתה רואה אותה מנגנת, וכשזה תזמורת טובה אתה יכול להסתכל על זה שעות...