הקאברים הכי טובים בכל הזמנים
-
א בריוועלע בביצוע של אברהם חיים גרין, טוב פי כמה מהמקורי של שטיינמיץ.
ועד מתי של אברהם חיים [קאבר של עד מתי עמרם אדר]. -
@הללויה אמר בהקאברים הכי טובים בכל הזמנים:
מעניין אותי לשמוע על קאברים טובים במיוחד, קאברים שעלו על המקור אפילו. הדוגמאות הכי טובות לזה הם הקאברים של ישי ריבו, לבחור נכון, ניצחת איתי הכול, אל תעזבי ידיים והלב שלי עם עומר אדם. אבל בטח יש עוד דוגמאות, מה אתם אומרים?
אהבתי גם את לבחור נכון של קובי ברומר ומשב קליין
ואת שבט אחים -
''ידעתי'' של ברוך לוין קאבר להנני בידך של פריד
-
@חסיד-אוטנטי
ופריד עצמו זה קאבר לאחד מזמרי (שנהוג לכנות בעל מנגן) בעלז... -
אני לא יודע כמה קוראים לזה קאבר, אבל...
"יעקב" של אברהם פריד. שיר שהצליח ברמות מטורפות, אין כמעט מי שלא מכיר את כל המילים האינסופיות שלו, ובזכות פריד. וזה בסך הכל קאבר לרבי יום טוב ערליך. -
@יעקב-ה אתה בטוח??
-
@סודי-ביותר כן זה יצא קיצבי מענייין צעיר
כל אחד והטעם שלו.... -
@אפרת כן אבל לא יותר טוב מהמקור!!
-
הלואי של אבי אילסון נחמד ביותר
-
יש את השיר יהודי זה הכי - שיר ממש יפה! לא חושבת שהקאבר יותר יפה מהמקור, אבל שניהם שווים האזנה.
במקור מבצע אותו אברהם דוד, ובני פרידמן עשה לו קאבר באלבום האחרון שלו. -
נתאנאל בר יוחאי רק עוד רגע
נתנאל בר יוחאי - רק עוד רגע (קאבר) Netanel.mp4 -
שמעתי קאבר לשיר כי אתה קדוש של עדי רן והוא היה מטורף בהרבה יותר מהמקור (אולי זה גם בגלל שאני לא אוהבת את הקול של עדי רן) אבל אני לא יודעת מה שר אותו
וגם בהקול הבא אז אני חושבת ששמואל הררי ורפאל אוזן אם אני זוכרת נכון עשו את השיר לא חייב לך כלום של ר' נח פלאי וזה היה מושלם לדעתי יותר מהמקור -
@בקי אמר בהקאברים הכי טובים בכל הזמנים:
שמעתי קאבר לשיר כי אתה קדוש של עדי רן והוא היה מטורף בהרבה יותר מהמקור (אולי זה גם בגלל שאני לא אוהבת את הקול של עדי רן) אבל אני לא יודעת מה שר אותו
נהוראי אריאלי ביצע אותו בקול הבא
הביצוע היה מושלםם!!!!!! -
@סודי-ביותר אמר בהקאברים הכי טובים בכל הזמנים:
@בקי אמר בהקאברים הכי טובים בכל הזמנים:
יהוידע שחר ביצע אותו בקול הבא
הביצוע היה מושלםם!!!!!!נהוראי אריאלי ביצע אותו ולא יהוידע שחר