בדיקת נושאים
-
שמתי לב שאני עובר על הנושאים שלא נקראו,
שממש המון נושאים ננעלים וזה סתם יוצר ספאם, [הרוב על זמרים שכבר פתחו עליהם נושא].
הייתי מציע שכל פעם שמישהו מפרסם נושא, זה לא יעלה עד שצוות הפיקוח יבדקו את זה ויעלו.
כך יהא לנו פורום הרבה יותר נקי עם תוכן לעניין, ובלי הרבה ספאם.
ולכם המשתמשים:
גם שימו לב לב לפני שאתה מעלים נושא, שאין בעייה בנושא, ושאין כזה נושא, ומה הייתים חושבים על הנושא אם הייתם למשל צוות פיקוח.
ותודה רבה לצוות פיקוח שלנו ולמנהלים שדואגים שיהא לנו אחלה פורום לעניין בלי ספאם!!! -
@יעקב-ה צודק,
אבל אולי שהאפשרות הזאת תהיה רק למשתמשים חדשים עד למוניטין מסוים
כי זה קורה לרוב אצל משתמשים חדשים -
@סודי-ביותר בסדר נתתי את הרעיון,
אבל אחרי הכל זה יכול לקות לכולם, אולי ממספר מוניטין קצת גבוה אם כן.
לי עצמי קרה במוצ"ש שנחסם לי נושא, אח"כ הסתכלתי מזווית אחרת וראיתי שצוות הפיקוח ממש צודק שחסמו לי את הנושא.
או שההנהלה תסתכל על כל הנושאים שננעלו, ויסיקו מסקנות מאיזה מוניטין צריך בדיקה.@אילנית דווקא אני רואה שהוסיפו עד 2 צוותי פיקוח חדשים, תמי ומוזיקה!
הפורום פה כל יום מתרבה ומתרבה בכל רגע נתון!!! -
-
@יעקב-ה דבר ראשון - הרעיון כבר הועלה, אולם בהקשר למשתמשים החדשים. כיוון שברוב הנושאים הנעולים תוכל לראות את שמם מתנוסס לתפארה תחת שם כותב הפוסט.
דבר שני -
@אילנית אמר בבדיקת נושאים:
לצוות הפיקוח העמוס ממילא יהיה קשה להשתלט על הכל!!
בדיוק כמו שהיא אמרה. וכן:
@אילנית אמר בבדיקת נושאים:
זה עלול לסרבל מאוד מאוד את הגלישה!
גם. ולא רק...
כי ייתכן שהרבה מהנושאים שימתינו לפתיחה - טוב שיפתחו ויעוררו עניין. ואם לא יהיה בשטח איי מי מהפיקוח בזוג - העבודה תהייה מרובה - והנושאים שיעלו יהיו מעטים. כי גם אנחנו בניי אדם, ויש לנו עוד הרבה מה לעשות בחיים חוץ מ'לעבור על נושאים במקצב'......אנחנו עושים את העבודה שלנו כאן בכיף גדול ולמטרה מאד-מאד טובה. אבל כמו לכל דבר - גם ליכולותינו יש גבול;)
ועל כן, אני נועלת את הנושא הנ"ל. ההחלטה נותרה לשיקול ה @מנהל-ראשי .