Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@יענקב יש לו יכולות קוליות ברמה אחרת.. למי שקצת מכיר אותו.....
@יענקב %(#ff0000)[נא להיצמד לנושא ולא לגלוש לעניינים הלכתיים!]
@יסכה אמר בשלום למר:
לגמרי, הוא מטורף!!
@מוטי-טבק יש לו שיר מטורף חד גדיא {זה לא שיר שלו זה קבאר }שהוא מבצע אותו הרבה יותר טוב מהמקורי....
{זה לא שיר שלו זה קבאר }
זכור לי שזה קאבר, אבל חיפשתי רבות אחר המקור ולא מצאתי של מי המקור? כי זה שיר מטורף!
@יסכה כן,הוא עושה שם הרבה סלסולים מצחיקים כאלה
@מוטי-טבק מוישה אוישר
@מיוזיקפון מה מוישה אשר?
@מוטי-טבק יש לשיר הזה גם ביצוע של מקהלת ניו יורק... ממש יפה... ואגב הוא הוציא את זה בווקאלי וברגיל...
@יענקב שים לב למי היא ענתה... שאלתי של מי המקור והיא אמרה לי שזה של מוישה אוישר @יסכה אני עכשיו שומע אותו, של שלום הרבה יותר טוב!
@יענקב עניתי לטבק שהשיר חד גדיא במקור זה שלו
ביצוע של מקהלת ניו יורק... ממש יפה...
חיפשתי עכשיו ולא מצאתי, יש ביוטיוב?
@מוטי-טבק בעיקרון זה קאוור לשיר שליפא מבצע למילים אחרות. אני לא זוכר איזה אבל זה משהו מלפני בערך 15 שנה. ככה זכור לי.
@בועז תראה מה ש @מיוזיקפון אמר למעלה שהמקור זה של מוישה אוישר ויש הגיון במה שהוא אומר! כי זה יותר ישן מ15 שנה!
@מוטי-טבק לא נראה לי ליפא א"כ מישהו יכול להעלות?
@בועז אמר בשלום למר:
יש לך את השם לביצוע של ליפא?
יש גם ביצוע של טויסיג ושיר ושבח_-הרב_שלמה_טויסיג_ומקהלת_שיר_ושבח-חד_גדיא-_חסידי.mp3
@מוטי-טבק אולי. בכל אופן אני כמעט בטוח שליפא שר את זה. איפשהו בתקופה של ''לבדו''. באתר של פלייבקים רשום לחן צוישה ולא מוישה. אני לא יודע אם זה טעות או שיש כזה מישהו.
@בועז באלבום של למר רשום מוישה