שלוימי קצנלבוגן
-
שלומי קצנלבוגן בדרך לאלבום הנה כמה טעימות.הקלטות לאלבום של קצנלבוגן.mp4
קצנלבוגן הקלטות לאלבום.mp4
ואיך זה יכול להיות ששמעו את אותו שיר של אותו זמר בשני תחנות רדיו.קצבולנגן בכל הרדויום.mp4 -
@צוריאל-רוטנמר מאחור רואים את נפתלי קמפה מתבשל שם משהו בין שתיהם או שלא?
-
אוהבת את השירה של שלוימי זמר צעיר וחמוד שר מאוד יפה וגם קליפים יפים יש לו
-
@אחות-קטנה אם עכשיו הוא בדרך להוציא אלבום לא כזה הזוי שהוא יוציא שיר אחד עם נפתלי קמפה.
-
@צוריאל-רוטנמר הלוואי
ואני חושבת ששלוימי הוא אחד האלופים לדעתי הוא יגיע רחוק
מישהו יודע מהשיר שהכי פירסם אותו (אני אישית התוועדתי אליו בשיר נחפשה אבל דווקא הוא פחות התפרסם) -
פוסט זה נמחק!
-
מישהו יודע מה יונתן רזאל עושה בקליפ של 'נחפשה'?
-
@צוריאל-רוטנמר הוא חבר שלו ועבד איתו על השיר (משהו כזה)
קצנלבוגן שואב השראה ממורו ורבו ר' שמעון גלאי שליט"א הידוע בכח התפילה מעומק הלב ובשירתו מלאת הכיסופין. שם בחצרו של הרב הכיר את המוסיקאי והיוצר יונתן רזאל.החיבור בין השניים הפך קרוב ואישי מה שהוביל באופן טבעי להשתתפות של רזאל בהפקה המוסיקלית של השיר כשהוא פורט את נשמתו על הפסנתר ובהמשך אף לקח חלק פעיל בצילומי הקליפ לשיר.
קרדיט לחסידיניוז (אין לי מושג מה זה עשיתי חיפוש בגוגל על השיר וזה נתן את זה) -
בשיר 'קרוב' זה נשמע רק עמירן דביר בלי שלומי למה?
-
@צוריאל-רוטנמר שאלה טובה נראה לי שבאיזה ראיון הוא אמר שגם הוא מתקשה להבחין בינו לבין עמירן
אם תקשיב טוב תשמע הבדל דק -
מישהו יודע כמה עולה לעשות איתו זיץ במוצ''ש?
אגב מתי הוא הולך להוציא את האלבום שלו נשמע נעניין מאוד אני כבר מצפה לזה בכליון עניים.
-
-
אני צריך את השירים שלו בפורמט mp3
מי שיש לו שישלח לי קישור אני אשמח מאד (בפרט שיר היונה) -
@צוריאל-רוטנמר
יונתן רזאל מנגן בפסנתר לשלומי קצנלבוגן בשיר "נחפשה" -
@איש-חשוב-מאד נא לאחד את הפוסטים! אסור להגיב אחד אחרי השני שתיי תגובות. [יש שלוש נקודות בצד התגובה, תלחץ על עריכה ותערוך].
אתה חדש בפורום, על כן אני ממליצה לך לקרוא את כללי הפורום ע"מ למנוע תקריות כגון אלו. הלחצן בצד השמאלי של המסך. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
הנה סרטון של שלומי עובד על האלבום שבדרך.
שלומי קצנלבוגן באולפן.mp4ועוד כמה סקופים על שלומי.
קצנבולגן מפתיע את גרייבר.mp4