שלוימי קצנלבוגן
-
פוסט זה נמחק!
-
מישהו יודע מה יונתן רזאל עושה בקליפ של 'נחפשה'?
-
@צוריאל-רוטנמר הוא חבר שלו ועבד איתו על השיר (משהו כזה)
קצנלבוגן שואב השראה ממורו ורבו ר' שמעון גלאי שליט"א הידוע בכח התפילה מעומק הלב ובשירתו מלאת הכיסופין. שם בחצרו של הרב הכיר את המוסיקאי והיוצר יונתן רזאל.החיבור בין השניים הפך קרוב ואישי מה שהוביל באופן טבעי להשתתפות של רזאל בהפקה המוסיקלית של השיר כשהוא פורט את נשמתו על הפסנתר ובהמשך אף לקח חלק פעיל בצילומי הקליפ לשיר.
קרדיט לחסידיניוז (אין לי מושג מה זה עשיתי חיפוש בגוגל על השיר וזה נתן את זה) -
בשיר 'קרוב' זה נשמע רק עמירן דביר בלי שלומי למה?
-
@צוריאל-רוטנמר שאלה טובה נראה לי שבאיזה ראיון הוא אמר שגם הוא מתקשה להבחין בינו לבין עמירן
אם תקשיב טוב תשמע הבדל דק -
מישהו יודע כמה עולה לעשות איתו זיץ במוצ''ש?
אגב מתי הוא הולך להוציא את האלבום שלו נשמע נעניין מאוד אני כבר מצפה לזה בכליון עניים.
-
-
אני צריך את השירים שלו בפורמט mp3
מי שיש לו שישלח לי קישור אני אשמח מאד (בפרט שיר היונה) -
@צוריאל-רוטנמר
יונתן רזאל מנגן בפסנתר לשלומי קצנלבוגן בשיר "נחפשה" -
@איש-חשוב-מאד נא לאחד את הפוסטים! אסור להגיב אחד אחרי השני שתיי תגובות. [יש שלוש נקודות בצד התגובה, תלחץ על עריכה ותערוך].
אתה חדש בפורום, על כן אני ממליצה לך לקרוא את כללי הפורום ע"מ למנוע תקריות כגון אלו. הלחצן בצד השמאלי של המסך. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
הנה סרטון של שלומי עובד על האלבום שבדרך.
שלומי קצנלבוגן באולפן.mp4ועוד כמה סקופים על שלומי.
קצנבולגן מפתיע את גרייבר.mp4 -
שלומי קצנלבוגן בסינגל חדש – “ושים חלקנו”
שלומי קצנלבוגן בסינגל חדש - -ושים חלקנו- - המחדש.mp3
יוטיוב
-
-
המסע של בחור ישיבה מבית וגן לצפת • צפו
הזמר והיוצר שלומי קצנלבוגן, מתארח בתוכנית 'המבדיל' ומספר על המסע שלו אל תוך מוזיקת הנשמה - מבית וגן בי-ם דרך צפת ועד לגיטרה ולאירועים • צפו בריאיון המרתקשבוע מתארח בתכנית המבדיל אצל האמן זלמן שטוב, הזמר והיוצר שלומי קצנלבוגן כדי לספר על המסע אל תוך מוזיקת הנשמה המצריכה עבודה שונה לגמרי מאשר זמרי פופ חדשניים, על הדרך מבית וגן דרך צפת ועד לגיטרה ולאירועים
את הגיטרה פוגש קצנלבוגן דווקא בגיל מאוחר כשהוא נמצא בישיבת פייבלזון שבצפת. בפגישות הראשונות עם הגיטרה אצל כולנו יש את שלב הספק, איך עושים ומה, אך ככל שהוא מנגן עוד השירים מתחילים לפרוץ ושם הוא מלחין את שירו הראשון.
ניתן גם לחוש את השפעת העיר צפת הן על הגיטרה המעוטרת בכל מיני מדבקות "צפתיות', והן על הקליפים שקצנלבוגן הוציא שתמיד מצולמים בעיר.
שיר ראשון הוא קפיצה אל תוך שער שנדמה שהוא סגור, ההבנה הפתאומית שהנה, אני גם יכול להלחין, הנה גם אני שם.
למעשה, אביו של קצנלבוגן הוא כנר ששנים ארוכות איננו מגנן, אך עדיין, הלחין את שירי השבת שהמשפחה הייתה שרה בכל סעודה, כך שמקורות מוזיקאליים נמצאים בתוך המשפחה.
בשונה מזמרי חתונות, קצנלבוגן המתמחה בשירי רגש צריך להתמודד שוב ושוב בנגיעה פנימית בתוך הלב של השיר, ולדבריו, אירוע טוב נמדד על כמה עמדה רמת הרגש באירוע, כמה היה קרוב לדמעות.נושא הרגש בשירה קבועה שהופכת לעבודה הוא מורכב, ואפשר לדון בו רבות. אם בגילאי העשרה, כשבחור שר עם הגיטרה הוא מנהל מערכת יחסים מורכבת עם הכלי שמבין אותו, ויכול לפרוט את תחושותיו הפנימיות ביותר, אזי בגילאים מאוחרים יותר מסיבות כאלו ואחרות הדבר מצריך עבודה קשה יותר.
האזינו לראיון המלאה
https://send.magicode.me/send-file/file/b00bfd61b4db0ab5b30de96d***19e8ddf4849e9b2f/view
-
-
@יוסי-רבינוביץ אחלה זמר אחד השירים שלו היה צילצול בסמינר ומאז כול היום מתנגן בראש והופעה במלון פצצה