-
שמעון 2 משתמש ותיקהשיב לב. ב. ב 18 באוג׳ 2022, 10:56 נערך לאחרונה על ידי שמעון 2 18 באוג׳ 2022, 10:56
@ב-ב
ככה פתאום מוציא רישמי????
מענין שמעתי שזה קליפ 2022!
לדעתי צריך לעשות כמה 2022 יש כמה קליפים 2022! -
עבר חמש שעות
שלחתי לנטפרי
ואם אפשר עוד פרטים! -
-
אפשר להעלות להורדה
-
-
קליפ חמוד, לא יודעת, לא יותר מדי התלהבתי...
גם ההופעה שם עם כל הקהל ששילבו בקליפ לא היתה קשורה יותר מדי, כאילו בהתחלה באמת ראו אותו שר שם חג שמח אבל בהמשך, בכל הקטע האחרון של הקליפ רואים סתם את הקהל קופץ ואת בערי גם שר שירים אחרים שלא קשורים לחג שמח- ראו שזה לא ישב על המילים של השיר..,הקליפ הזה יחסית ארוך- יותר מארבע דקות, ואיך להגיד את זה הכי עדין, אממ זה הרגיש לי קצת מרוח...
אבל כמובן, יכול להיות שבגלל שיצאו לאחרונה קליפים ברמה מאד גבוהה אז קיבלתי מושגים ולכן נהייתי ביקורתית..מה שבטוח אפשר לומר שמעבר לזה שבערי הוא זמר מצוין וראש ישיבה , הוא גם מפוצץ קונפטי מעולה!!
-
@אין-על-מוזיקה גם אני לא התלהבתי מהקליפ עדיין זה לא מוריד ממני מלאזין יש כאלו שככה זה עובד אצלם אני לא משתגע מקליפים יביא קליפ טוב כמו רבי שמעון ויחד יהיה טוב קליפ כמו חג שמח בסדר עוד קליפ.......
-
משהו חמוד
-
@ב-ב אמר בבערי וועבער:
משהו חמוד
וואו... אהבתי אבל ממש!!
@אאא-1 אמר בבערי וועבער:
חסום!
תנסי את זה-https://send.magicode.me/send-file/file/88870c7785615c2793fcdcb76a6fa****9953bb5352a/view
אני מקווה שזה יפתח, כי זה כבר קובץ שהתפרסם... -
@שרי-0 מקסימום אני יכולה להעלות מחדש
תגידו אם יש צורך -
בקול פליי כתבו שבערי הולך להוציא קליפ על עוד יוסף חי
נשמע מעניין...... (על התסריט פנחס ביכלר) -
@המבין מעניין אותי מאיפה הם מביאים את הסקופים שלהם.
פעם עברתי על מגזינים ישנים וראיתי שחצי מהסקופים שם לא קרו. -
@ב-ב בערי בעצמו דיבר על זה בראיון איתו אז כנראה שזה נכון
-
הקליפ על עוד יוסף חי יצא כנראה באזור חנוכה פרשת מקץ אז הסיפור של יוסף[כי בערי הוציא את חג שמח ואת פרשה[לפני] ועכשיו הוא מוציא על דוד אז הוא מחכה קצת]
זה אמור להיות קליפ מושקע אני מקוה שזה יהיה יותר יפה מפרשה וחג שמח שקצת התפקששו...
אגב מה העלו שם למעלה חג שמח ולחיים רמיקס [זה לא נפתח לי] אפשר לדעת במה מדובר? -
@שלומי-0 אמר בבערי וועבער:
@אאא-1 אז למה כתוב לחיים רמיקס[שוואקי?!] זה קליפ מחובר לא הבנתי?
אה עכשיו הורדתי את זה עוד פעם אז אנ רואה שזה כן זה
מוזר כי כתוב על הקובץ חג שמח
14 בדצמ׳ 2021, 15:10
1 באוק׳ 2024, 21:02