גמר הקול הבא - דיון
-
@esteror אנשים היו מתאכזבים. כי הוא כבר זמר עם כמה שירים
אז. אם הוא היה זוכה. אנשיים היו מתאכזבים. כי יש שם אנשים בעלי כשרונות חדשים !!
ואולי טובים. בדוואי שיש משו טוב בכך שהיה עולה לגמר. רק תמיד מענין להכניס חדשים לעולם המוזיקה. ! אחרת אם הוא זוכה.. למה נועדה התחרות ?? -
@מתיתיהו הרמז הובהר היטב. אולם הפואנטה אינה מסונכרנת היטב...
גם כאן התיאוריה שלך מבוססת על "עיניי המתבונן".
בעיניי נהוראי לא בא ולקח בכח. יש לו את זה. את זה הייתי אומרת על כמה וכמה מתמודדים אחרים שכבר היו בתכנית ואני לא אאריך בזה - כדי שלא נגיע ללשה"ר ח"ו.
אני רציתי שאחד אחר יזכה [אחד שבכלל לא הגיע לגמר] אין לי שום סנטימנטים לנהוראי אבל חוסר צדק מעקצץ לי...
נ.ב
לא מכירה בקושי את התכנית [האחרונה. הראשונות אני הייתי מושבעת שלהם] רק מלמעלה. אבל את נהוראי ועוד כמה משם אני כן יותר מכירה את הרקע ויותר... לכן אני מרשה לעצמי להתערב. -
אמר בגמר הקול הבא - דיון:
@מושבעת נכון. אוהבים כח
אבל יש דרך להביע את זה בצניעותלשם הדוגמא, יותר נעים לתת למי שמבקש, לא למי שלוקח בכח.
מקווה שהרמז הובן...
ההיפך הוא הנכון, בא זמר עם ביטחון עצמי, בלי להתבייש שר את הנשמה שלו בצורה מושלמת
באמת היה מגיע לו לזכות!!
ואני לא מבינה למה מישהו אמר פה למעלה שחלק מהמאזינים היו מתאכזבים אם הוא היה זוכה כי הוא כבר זמר, הרי אולי תאמרו גם שאוזן והררי הם זמרי חתונות בשביל מה הם באו להתמודד בכלל? שישארו בחור שלהם---.!נכון או לא?
-
@איילת אמר בגמר הקול הבא - דיון:
אמר בגמר הקול הבא - דיון:
@מושבעת נכון. אוהבים כח
אבל יש דרך להביע את זה בצניעותלשם הדוגמא, יותר נעים לתת למי שמבקש, לא למי שלוקח בכח.
מקווה שהרמז הובן...
ההיפך הוא הנכון, בא זמר עם ביטחון עצמי, בלי להתבייש שר את הנשמה שלו בצורה מושלמת
באמת היה מגיע לו לזכות!!
ואני לא מבינה למה מישהו אמר פה למעלה שחלק מהמאזינים היו מתאכזבים אם הוא היה זוכה כי הוא כבר זמר, הרי אולי תאמרו גם שאוזן והררי הם זמרי חתונות בשביל מה הם באו להתמודד בכלל? שישארו בחור שלהם---.!נכון או לא?
הבט בריא נוסף...;)
-
לפי מה שהבנתי, כל אחד שרצה להכנס לאודישן בחלק הראשון- של הקול הבא
היה צריך לשלם 360 ש''ח.