איציק אשל
-
-
איציק אשל וחברים - אור החיים הקדוש

גדול הזמר איציק אשל ממשיך עם סינגל נוסף בשם "אור החיים הקדוש" בו הוא מארח את מיטב הפייטנים והזמרים לביצוע השיר - יחיאל נהרי, משה דוייק, אליה והב, דוד חפצדי, חיים אביטל, ציון גולן ואהרון נחמן אשל.השיר יוצא לרגל יום ההילולה של האור החיים הקדוש - ר' חיים בן עטר זיע"א שחל ב -ט''ו תמוז.
מילים: הרב ברק בן ניסן שליט"א.
לחן: איציק אשל.
עיבוד: יוני קיסר.
תופים: ברק אהרון.
בס: יוני קיסר.
קלידים: אור כהן.
גיטרות ובגלמה: יוני קיסר.
קולות: נתן אשואל, אהרון נחמן אשל, מאור חיים.
מיקס ומאסטרינג: אלי מלמד.
עיצוב עטיפה וקליפ מילים: אבישי לוי.
יחסי ציבור ותקשורת: נתי בדש.
https://send.magicode.me/send-file/file/81cd60968344954f299a85c780671e575c485c8e/view
-
איציק אשל & אלפא - גאולה
המילים, הלחן, העיבוד וההפקה המוזיקלית של איציק קרייף המכונה אלפא.לאחר ההצלחה המסחררת של השיר "רבי נחמן - רבנו הקדוש" בעיבודו של 'אלפא' שזכה למליוני צפיות ביוטיוב וכבש את כל רחבות האירועים, איציק אשל ואלפא משתפים פעולה בשנית ומוציאים להיט קיץ חדש בשם - "גאולה", והלוואי ונזכה לגאולה השלמה והאמיתית בקרוב ממש.
-
איציק אשל ובנו אהרן נחמן - קולך בני
הזמר הותיק והמוערך איציק אשל מארח את בנו אהרן נחמן אשל לשיר מרגש, המדמה שיח פשוט בין היהודי להקב"ה.
מילים: איציק אשל.
לחן: עממי.
עיבוד: יוני קיסר.
קולך בני.mp3
-
איציק אשל - מחרוזת חנוכה 2024 תשפ"ה עם קליפ AI
איציק-אשל-קליפ-מרהיב-2024-תשפ_ה-מחרוזת-האהובה-שירי-חנוכה-ai-_-itzik-eshel-hanukkah-songs-medley.mp3 -
איציק אשל וחיים אביטל - תמיד אוהב אותי (קרליבך)
תמיד אוהב אותי (קרליבך).mp3
-
איציק אשל מחרוזת שירי ברית מילה
https://drive.google.com/file/d/1N0IARtstmNgBpOGt1J76qWh5fkgpLfZc/view
הזמר והיוצר איציק אשל מביא שוב לקדמת הבמה את הצליל היהודי השורשי, עם יצירה חדשה שמחברת בין דורות ומסורות: "מחרוזת שירי ברית" מרגשת.
המחרוזת מוקדשת כולה לשמחת מצוות הברית מילה, אחד האירועים המכוננים והמשמחים ביותר במסורת ישראל. היא מהווה אוסף מוזיקלי מקיף של מיטב הפיוטים והשירים שליוו ומלווים את שמחת המצווה לאורך הדורות ובכל קהילות ישראל.
מתוך רצון לחבר את הפסיפס היהודי כולו, הפרויקט המוזיקלי החדש מאחד בתוכו פיוטים עתיקים מן העומק הספרותי של משוררים כדוגמת רבי אברהם אבן עזרא זיע"א מגדולי הראשונים, ועד רוח התפילה והשירה של ר' שלמה קרליבך בן דורנו. החיבור הייחודי הזה יוצר חוויה קולית אחת, חמה ומרוממת נפש, המזכירה את רגע הברית החקוק בליבו של העם היהודי.
האוסף משלב את השירים המוכרים והאהובים, בהם: "יהי שלום בחילנו", "לכבוד חמדת לבבי", "אליהו הנביא אליהו התשבי", "אל אליהו", "אם אשכחך", " וראה בנים לבניך", ו"אנא השם הושיעה נא".
"מחרוזת שירי ברית" מצטרפת בהצלחה לליין המחרוזות של אשל, אשר מתמקד בשמירה על מסורת החגים והמועדים וזוכה להד רחב חוצה מגזרים. אשל מוכיח פעם נוספת את יכולתו המרשימה לשלב מגוון סגנונות, קולות וניחוחות נוסטלגיים לכדי יצירה מוזיקלית עוצמתית, יהודית וסוחפת.
רשימת השירים במחרוזת:
00:13 - יהי שלום בחילנו [מחבר: יהושע. לחן: עממי]
01:35 - לכבוד חמדת לבבי {אערוך מהלל ניבי} [מחבר: ר' דוד חסין. לחן: עממי].
03:21 - אליהו הנביא אליהו התשבי [מחבר: יעקב מזרחי. לחן: ערבי].
04:43 - אל אליהו [מחבר: ר' אברהם אבן עזרא].
06:11 - ברוכים אתם קהל אמוני.
06:53 - אליהו הנביא [לחן: שלמה קרליבך].
07:52 - אם אשכחך ירושלים.
08:30 - וראה בנים לבניך {יברכך ה' מציון} [לחן: דוד ויינקרנץ].
09:05 - אנא השם הושיעה נא.עיבוד והפקה מוזיקלית, קלידים ותכנותים: דוד ביתן.