פינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם✨
-
@אפרת אם בא לך נורא ששרולי ונתנאל ימשיכו את יכולה להחליף את ''הגביר'' שעמד מאחורים

-
@חסיד-אוטנטי אמר בפינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם
:@אפרת אם בא לך נורא ששרולי ונתנאל ימשיכו את יכולה להחליף את ''הגביר'' שעמד מאחורים
אם זאת הבעיה בכיף...

וואי כל כך באלי שיר שלהםפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
הפורום מתמקצע... המשתמשים מתרבים... הפעילות לא פוסקת ---
למה שלא נפרגן לכם קצת מעבר?!
אז ככה.
בעז"ה, הולכת להיפתח פינה חדשה בימיי שני - בה אעלה ראיון כמדיי שבוע עם זמר או אמן מוזיקלי.
במה הרעיון יעסוק?
בקורות המוזיקה המחזיקה אותם כמובן....!מעניין אתכם?!

מאמינה שכן...
אז... אני אשמח לדעת אילו זמרים יעניין אתכם 'לתחקר' בקריירה המוזיקלית שלהם, ולהכירם טיפל'ה יותר לעומק, עד כמה שניתן דרך המספ' שאלות...;)
על כן - קבצו לכם מספ' אומנים וזמרים שתרצו - ותעלו אותם לכאן.
אנו נעשה כמיטב יכולתינו - על מנת להגיש לכם את מבוקשכם. [ואל תחלמו על אברהם פריד או ישי ריבו... תרחמו עליי....
]יאללה---- מחכה לרעיונות

!!!!@רבקה אמר בפינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם
:הפורום מתמקצע... המשתמשים מתרבים... הפעילות לא פוסקת ---
למה שלא נפרגן לכם קצת מעבר?!אני לא יודע אם אני מגזים עם שלי, אבל בכל אופן אבקש:
אם לשתף אותנו אולי תתני לנו - המשתמשים - לשלוח שאלות שאת תשאלי בראיון את הזמר שאמור להתראיין כל שבוע? -
@רבקה אמר בפינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם
:הפורום מתמקצע... המשתמשים מתרבים... הפעילות לא פוסקת ---
למה שלא נפרגן לכם קצת מעבר?!אני לא יודע אם אני מגזים עם שלי, אבל בכל אופן אבקש:
אם לשתף אותנו אולי תתני לנו - המשתמשים - לשלוח שאלות שאת תשאלי בראיון את הזמר שאמור להתראיין כל שבוע?@ענק-הענקים-בדורינו אני אפתח כעת נספח - בו תוכלו לתת רעיונות לשאלות אותם הייתם רוצים לדעת.
הזמר שהולך להתראיין לא יוודע מראש לכולם - ככה שלא תדעו בדיוק מה הרעיון של השאלות.
אבל כמובן שתוכלו לייעץ מה לשאול בראיון.
עריכה:
הנה הנספח לרעיונות.
https://miktzav.com/topic/3165/%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%97-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA -
@ענק-הענקים-בדורינו אני אפתח כעת נספח - בו תוכלו לתת רעיונות לשאלות אותם הייתם רוצים לדעת.
הזמר שהולך להתראיין לא יוודע מראש לכולם - ככה שלא תדעו בדיוק מה הרעיון של השאלות.
עריכה:
הנה הנספח לרעיונות.
https://miktzav.com/topic/3165/%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%97-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA@רבקה לפחות הצלחתי לשכנע....
-
@ענק-הענקים-בדורינו אני אפתח כעת נספח - בו תוכלו לתת רעיונות לשאלות אותם הייתם רוצים לדעת.
עריכה:
הנה הנספח לרעיונות.
https://miktzav.com/topic/3165/%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%97-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA@רבקה ממתי זה מתחיל?
ואגב, שאפו על היוזמה יוסיף המון! צבע לפורום! -
@רבקה ממתי זה מתחיל?
ואגב, שאפו על היוזמה יוסיף המון! צבע לפורום!@חסידייה-אוטנטית אמר בפינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם
:@רבקה ממתי זה מתחיל?
ואגב, שאפו על היוזמה יוסיף המון! צבע לפורום!חכה! מה הלחץ? זה עדיין באמצע להתרקם..
-
ר רבקה התייחס לנושא זה ב
-
ר רבקה התייחס לנושא זה ב
-
ר רבקה התייחס לנושא זה ב
-
לדעתי מאיר גרין קיבל את מירב הקולות רובנו מחוברים ואוהבים אותו
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין! -
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין!@חסידייה-אוטנטית אל דאגה יש הרבה ימי שני
פעם אחת נהוראי אריאלי פעם אחרת מאיר גרין וכן הלאה.... -
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין!@חסידייה-אוטנטית זה לא היה סקר. זה היה הצעות, רבקה תחליט מה היא עושה.
-
@חסידייה-אוטנטית זה לא היה סקר. זה היה הצעות, רבקה תחליט מה היא עושה.
@ענק-הענקים-בדורינו ו@אפרת אפשר דיי עם ההתקפות כולה כתבתי את מה שכולנו ( או רובנו ) אוהבים ורוצים והוספתי גם דעה אישית,
-
פוסט זה נמחק!
-
@ענק-הענקים-בדורינו ו@אפרת אפשר דיי עם ההתקפות כולה כתבתי את מה שכולנו ( או רובנו ) אוהבים ורוצים והוספתי גם דעה אישית,
@חסידייה-אוטנטית זו לא התקפה! פשוט כתבת ''מירב הקולות'', אז הבהרתי שלא קיבלו עדיין את הצעתי (https://miktzav.com/user/%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%94%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%95) לערוך סקר.
-
אם אפשר את יואלי דיקמן זה יהיה מגניבבב
הרבה זמן לא ראיינו אותו....
ובכללי הייתי רוצה יותר זמרים ומעבדים מהדור הקודם... אולי מונה רוזנבלום או דדי גראוכר....
ותודה ענקית על הרעיון!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות