פינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם✨
-
לדעתי מאיר גרין קיבל את מירב הקולות רובנו מחוברים ואוהבים אותו
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין! -
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין!@חסידייה-אוטנטית אל דאגה יש הרבה ימי שני
פעם אחת נהוראי אריאלי פעם אחרת מאיר גרין וכן הלאה.... -
והוא גם זמר בלי יותר מדיי אגו, נראה לי שהוא יסכים יחסית בקלות אם לא בכייף להתראיין!@חסידייה-אוטנטית זה לא היה סקר. זה היה הצעות, רבקה תחליט מה היא עושה.
-
@חסידייה-אוטנטית זה לא היה סקר. זה היה הצעות, רבקה תחליט מה היא עושה.
@ענק-הענקים-בדורינו ו@אפרת אפשר דיי עם ההתקפות כולה כתבתי את מה שכולנו ( או רובנו ) אוהבים ורוצים והוספתי גם דעה אישית,
-
פוסט זה נמחק!
-
@ענק-הענקים-בדורינו ו@אפרת אפשר דיי עם ההתקפות כולה כתבתי את מה שכולנו ( או רובנו ) אוהבים ורוצים והוספתי גם דעה אישית,
@חסידייה-אוטנטית זו לא התקפה! פשוט כתבת ''מירב הקולות'', אז הבהרתי שלא קיבלו עדיין את הצעתי (https://miktzav.com/user/%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%94%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%95) לערוך סקר.
-
אם אפשר את יואלי דיקמן זה יהיה מגניבבב
הרבה זמן לא ראיינו אותו....
ובכללי הייתי רוצה יותר זמרים ומעבדים מהדור הקודם... אולי מונה רוזנבלום או דדי גראוכר....
ותודה ענקית על הרעיון!!! -
קודם כל תודה על הרעיון
מצטרפת גם לשמות שהזכירו פה...
כדוג' יואלי ורולי דיקמן
משה קליין
עמירן דביר
ישי לפידות
וכו'..הצלחות -
אני רוצה גם את
ישי ריבו
אבומי ויינברג
משה קליין
קובי ברומר
שלמה רג'ה
שלמה הלשטוק
@א-ה-0 בשבי זה נועד לייק!!@יעקב-ה אמר בפינה חדשה נרקמת... ואתם אלו שתהנו. רק לפני כן - אשמח לעזרה מצידכם
:בשבי זה נועד לייק!!
הלייק עוד לא פתוח לי
(לא לחשוב שאני מבק לייקים -
@ברדק אני חושב על יואלי דיקמן שיראיין את אלייצור
ואתם תראינו את יואלי -
@ברדק אני חושב על יואלי דיקמן שיראיין את אלייצור
ואתם תראינו את יואלי@נ-נח-נחמ-נחמן-0 לא הבנתי, יואלי יראיין את אלייצור, ואז אנחנו נראיין את אחד מבין שניהם?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות