נספח לפינת הראיון - מה הייתם רוצים לדעת?
-
הייתי רוצה לדעת על זמר שלא כותב שירים האם הוא לוקח שירים מסויימים ממי שכותב לו או שמה שמציעים לו ונשמע לו טוב באוזן אז הוא לוקח ושר?
ואם הוא לוקח מכל אחד או מאנשים ספיציפיים (זה יותר לזמרים מתקדמים שהוציאו כבר כמה שירים ולא שתיים או שלוש) -
כשהוא מוציא אלבום, מה חשוב לו, שיימכר טוב או לשמח את עם ישראל, ודיי לו אם אחד קנה ונהנה. [ברור שכל זמר רוצה שהאלבום שלא יימכר טוב, השאלה מה בא לפני מה].
-
@רבקה אמר בנספח לפינת הראיון - מה הייתם רוצים לדעת?:
אשמח אם תמלאו את המלאי מחדש של השאלות - התחלתי לחבר ראיון הכל חוזר על עצמו ואני לא אוהבת את זה.....
אני רוצה גיוון [כמו שרובכם רוצים].את האמת שלא קראתי את הריאיונות, רק רפרפתי (שמתי לי את זה ברשימת קריאה, אבל לא מגיעה לזה...) אז אני לא ממש יודעת איזה שאלות היו, אבל אני מנסה למצוא רעיונות לשאלות שכנראה לא נשאלו
-
האם הוא מעורב בתהליך העיבוד או שרק נותן את האוקי האחרון? (ואם כן מעורב אז עד כמה)
-
בד"כ יש לזמר את ה DNA המוזיקלי שלו, כשזה מידי דומה אז זה מתחיל לשעמם, איך הוא גורם לשירים שלו שלא ישמעו לנו כמחרוזת אחת אלא כשירים שונים עם אופי אחר?
-
לאיזה זאנר אחר הוא מתחבר? (חוץ מהזאנר שלו...)
-
ממתי הוא ידע שהוא רוצה להתעסק במוזיקה? מה גרם לו לרצות את זה?
-
-
איזה זמר הם הכי מעריכים?
איזה שיר שלהם הם לא אוהבים?
איזה סגנון מוזיקה הם לא יוציאו לעולם (או בעתיד הקרוב כי לעולם א"א מה א"פ לא יוציאו)? -
אני היתי רוצה לדעת
- לאיזה מאחד השירים שלו הוא הכי מתחבר
2.איזה מעבד הכי אהוב עליו
- איזה תזמורת הכי קל לו להשתלב עם (כלומר לשיר איתם)
4.למה החלטת להתראין במקצב ולא במקומות אחרים.
-
איזה מוזיקאי הכי מפרגן לך (לדוגמא יואלי דיקמן)
-
האם הוא קורא את כל התגובות על השירים שלו ואיך הוא מתנהל אם תגובות קשות