על שולחן הניתוחים\פרק שלישי!!!!
-
על שולחן הניתוחים\ פרק שלישי!!!
שלום לכם! קוראינו וקוראותינו היקרים!
שלא כהרגלנו. לא נסחף כתמיד, אלא ניגש ישר לפואנטה..
קררררררר לכם?
הכרבולית שקניתם בשוק בטייוואן שנה שעברה לא מחממת אתכם מספיק? (אין אמונה בגויים…).
המזגן מסרב להידלק על חום למרות שהבהרתם לו שזה ממש, אבל ממש לא הזמן לשבות?
חלמתם על שוקו. אבל בדיוק בשביל שלימזלים כמוכם- נגמר לכם החלב?
כבר הפכתם את כל הבית ועדיין לא מצאתם את שמיכת הפוך של סבתא ינטע\ז'ורז'ט? (תבחרו…).או במילים אחרות-
מצבכם ביש???????? אתם משועממים\רעבים\עייפים\עצבניים מכך שאין עכשיו בפורום איזה ויכוח רכילותי ועסיסי? וגעוואלד, אנשים רק עוזרים אחד לשני ולא מייצרים לשון הרע?במקרה!!!!!! ובמיוחד בשבילכם!!!!!!
הכינונו לכם מראש את "על שולחן הניתוחים"!!!!! שיש לו כבר פרק שלישי, וזה כבר חזקה…. וכו' וכו'.....מתרגשים????
הרי בדיוק כמו שבכל תפוצות ישראל אוכלים עכשיו צ'ולנט-
כך בכל תפוצות ישראל קוראים עכשיו יחד אתכם את "על שולחן הניתוחים"!! (וואי… איך עפנו על עצמנו…).תראו.
אומר לכם את האמת..
בשבוע שעבר כמה משתמשים (בעיקר משתמשות) כמעט חטפו שבץ (רחמנא ליצלן ושיזבן) בעקבות זה ש…
הם ראו את השם חיים ישראל כמועמד פוטנציאלי לניתוח קליפ.
הן התרגשו ועלצו.
קפצו מהכיסא מרוב אושר.
ואז–....נחתו עליו בחזרה כשהתברר להם שכהגננת אמרה להן שהן תמימות- היא צדקה.
או כשבמילים אחרות- התברר להן שצמד הליצניות (שזה אנחנו) עבד עליהן שוב……….(ומי שלא מבין על מה אני מדברת. שירוץ לקרוא את הפרק השני- בטרם כולנו נגלה את חרפתו…)
אז— הפעם החלטתי לשנות כיוון, ולפצות את כל מי שהתאכזבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן, כן…
אני יודעת מה עובר לכם עכשיו בראש……
הנה שוב היא צוחקת עלינו….. היא תביא לנו עוד קליפ באידיש של שטיינמץ……
ולא! אין מצב!! הפעם אנחנו לא נאמין לה…..בקיצור.
מכיון שחשתי שהאמון הדקיק שבין מבקרת לקוראיה הופר. החלטתי—-----------------לפנק אתכם!!!!!!
ו…………………………………
לא!
מה פתאום לבקר קליפ מזרחי?!
אלא—-------
לבקר קליפ חסידי ש….. הזמר שלו תימני!!!!! (תודו שאתם מתרגשים עכשיו…)......
ומי שהמחווה המדהימה שלי אינה מספקת אותו……
מוזמן ללכת לקרוא את הביקורת המתחרה (אין כזו!) ……..נו....
אז בלי הרבה הצטעצעויות. אנחנו נבקר את-
ישראל שלנו, ישראל ג'רופי!!
אופס………
שתיקה בקהל….
מישהו?
אף אחד לא מכיר?????
נו, באמת!!
אף אף אחד לא מכיר????????
טוב…….
מה אני עושה עכשיו??
שאעבור לבקר קליפ של גד אלבז? אולי אותו יכירו…………בעצם!
נפל לי שיגעון לבקר את "ישראל שלנו"- אז אותו נבקר!!!
גם אם אף אחד מכם לא שמע על הזמר הנחמד הזה………אה..
ועכשיו אתם ח י י ב י ם ללכת לצפות, כי הרי אתם לא מכירים את זה……….
צפיתם?
נהנתם?
קראתם לעוד מישהו בסלון שיבוא לראות את הקליפ המדהים הזה?
מקסים!אז מה יש לנו פה?
ישראל אחד.
יהודי מחופש לנאצי אחד.
יהודי מחופש ליהודי שנמלט מנאצי אחד.
יווני שחוזר בתשובה בסוף אחד.
ושתי יהודים שנמלטים מיווני אחד.כולם הבינו את החשבון המתמטי הסבוך הזה?
ברוך ה'! לפחות זה....אז-----
הקליפ מתחיל בזמר החביב שמזמזם בדבקות בנופי ארץ ישראל….שדות, מיקרופון כסוף, תנועות ידיים מחזקות…. לא משהו שלא ראינו עדיין………
פה., ישראל לא טומן ידו בצלחת (את זה הוא יעשה עוד מעט!! טיפה סבלנות!!) ומוכיח לנו את יכולותיו בריקוד, נפנופי ידיים ומחיאות כפיים-
פשש!!!! איזה יכולות מרשימות!!!!אחח….איזה כיף זה לשבת על הכורסא, מול המחשב, ולצפות במישהו רוקד בשמש…………אה?
וכאן! אנחנו עוברים למימד אחר ושונה לחלוטין!!!!! שנו פלייליסט, החליפו בגדים וכנסו לאווירה!!!!!!
אז מה בעצם בעצם אנחנו רואים כאן??
יווני חצוף ועז מצח, שרודף אחר שני יהודים אומללים ומסכנים, שהתמזל מזלם להיוולד בתקופת אנטיוכוס וגזרות השמד (או לחילופין יהודים שהתמזל מזלם להיוולד ב-2021 ולהשתתף בקליפ שמזכיר את כל הצגות חנוכה המתנ"סיות..)…..הלאה. עברנו…..
הפעםנצפה בפחד, חשש ואימה בילד יהודי קטנטן ,רזה ובעל עיניים שחרחרות אשר נמלט מידי בחור יהודי למהדרין ששם על עצמו איזה חליפה וכובע וה-ת-ח-פ-ש לנאצי…..
בקיצור, הבנתם???
מנס חנוכה דילגנו בקלילות (ממש) אל השואה….
נו, זה סדר כרונולוגי מדויק של ההסטוריה…. מה יש לדבר בכלל…..?עכשיו הילד היהודי האומלל הזה אומר שמע ישראל מתחת לטרקטור- שפחות נראה נטוע בפולין, יותר בבית חלקיה…..
ו……
כשהוא מתעורר, במקום לראות גדרות תיל, גטו והורים ואחים מזי רעב, אה, ונאצי עם ציצית- הוא רואה תפוזים ורימונים!!!!! או במילים אחרות- ברוך הבא למחנה יהודה!!!!
הילד המסכן הזה מסתובב אחוז חלחלה בשוק, מה לעשות? הקטן הזה לא רגיל לחוצפה הישראלית שבקריאות המוכרים והוא נמלט מהמקום בבהלה-
מה הבהיל אותך עד כדי כך, חמוד???הלאה.
תקשיבו.
בזמן שיש מכבים שנמלטים על נפשותיהם, ובזמן שהילדון הזה מתפחלץ למראה רחובות ירושלים- זמרנו המקסים ישראל, אוכל בנחת חומוס!!!!!!!!!!
מה יש לומר במקרה שכזה…?
בתאבון………נהנתם מהרוגע?
לא להרבה זמן… כי הנה מיד מיד חזרנו לדרמה העצובה של המכבים הנמלטים…..
בכמה מילים?
הם בורחים.
היווני האדמדם הזה רודף אחריהם.
הם נכנסים לאיזו מנהרה בלתי מזוהה בעליל.
ו…. במילים אחרות- עוברים בזמן…. או במילים אחרות עוד יותר- עבדו עלינו שזה סיפור אמיתי……הם פורצים החוצה ו…………
מגלים שהפריעו לישראל ממש באמצע ארוחת הצהריים שלו……….
הבעיה היא שהם נסערים מדי מכדי להתנצל…..
ישראל, כבן בן בנו של אברהם אבינו, מזמין במהירות את האורחים הנכבדים שלו לשבת ולספר לו מאיזה בית חולים בארץ הם ברחו שהם נראים כך…
………….
עכשיו תראו גם את הילד המבולבל מצטרף לחגיגה.
ישראל מושיב אותו, וגם אותו חוקר מאיזה מסיבת פורים שבאיזה תלמוד תורה הוא ברח……………..נו, שוין….
בסוף העניינים מסתדרים, וכולם מפרקים לגורמים צלחת חומוס בשמחה ובטוב לבב-
מרימים לחיים ו…..
טוב, זה ברור מה יש עכשיו, לא?
חגיגה!!!!
למה לא?
הם עברו בזמן, ההורים של הילד נשרפים עכשיו באירופה- אבל הוא חוגג… למה לא?........הם רוקדים "עם ישראל חי"……. נו, בטח…..עם שלושה צלחות חומוס רצופות איך הוא לא יחיה??!!
….
ישראל הנדיב מראה להם תמונות של ארץ ישראל- נו, הארץ הזו שהיא שלנו, שה' לקחה מהם ונתנה לנו וכו וכו וכו כמאמר השיר…הלאה.
נופים חדשים….
חברון.
כל אחד בתפקידו הוא.ישראל הוא המבוגר האחראי שמזמרר לעצמו ברגש ועוצמה.
2 המכבים התמהונים על הדרבוקה ששים ועולצים.
גם הילדון מפזז בשמחה על הדרבוקה….אה, ברור…..
והיווני חוזר בתשובה, מצטרף לדת הנצח האמיתית ומקפץ עכשיו יחד עם כולם במרץ…
והעיר שושן צהלה ושמחה……………………………………
סוף.כעת!
שוב אאלץ לצערי להעביר אתכם לידיה האמונות של @סודי-ביותר , ולהימלט למיטתי הישנה והטובה… שבוודאי תקבל אותי לאחר שלא ראתה אותי כמעט אתמול בלילה, בנמנמי על המחשב ובכותבי לכם ביקורת (לא) מוערכת…..
עד ליום חמישי הבא……
שאו שלום וברכה !!
@אילנית.שלום לכולם!!!
נעבור לפינתנו—----- "תפסנו אותם!!" בה ננסה לתפוס כל זוית או עוית שאינם במקומם…..
אוקיי ובגלל שאין לי כח עכשיו לשגע לכם תמוח!!
ניגש ישר ולעיניין לפיספוסים!!!!
תודה רבה!! אין צורך להודות לי !!!!
אוקי,
תפסנו אותם 1:
יש מתנדב בקהל שמוכן להסביר לכולנו למה רואים את הצלם בתנוחה משונה שכזו??????
תפסנו אותם 2:
הופה!!!!!
אף פעם לא ידענו שנאצים לובשים ציצית …………
זה גם מסביר את התנוחה המוזרה בה ה"חייל" מחזיק בחולצתו…!!!
תפסנו אותם 3: הוא אומר שמע ישראל עוצם עיניים ו……
מתעורר במקום אחר והופ…!!! הוא מסופר!!! נו באמת?! לא אמרו לו לא להסתפר באמצע צילומים??
תפסנו אותם 4: אם ממש אבל ממש מסקרן אתכם לראות איך נראים המשקפי שמש והטלפון של ישראל, אז… הנה הם לפניכם-
תפסנו אותם 5: נעים מאד להכיר את הצלם שמצלם את הסצנה………….
תפסנו אותם 6: תודו שאף אחד מכם, לא שם לב לנמרון המתקתק שמנמנם לו בצד ברוגע!!!!
תפסנו אותם 7: כנראה שהכובע הכסוף ממששש גירד לו…. אחרת אין הסבר לצורה שבה היווני הזה מחזיק את כובעו פעמים רבות מידי…..
תפסנו אותם 8: אם לא התבוננתם, הם יושבים, נהנים, רוקדים ואוכלים (בעיקר אוכלים…) בחומוס הרצל פינת יעקב ברחובות-
תפסנו אותם 9: ישראל קורא למלצר כמה וכמה פעמים. , אבל—-- הקופה להזמנה נמצאת בכלל בצד השני!!!
תפסנו אותם 10: אפשר לראות בקלות לגמרי את ההדבקה…
תפסנו אותם 11: מה אומר לכם? המכבי הזה מוכשר ברמות הזויות!!! רק הגיע, נחת לקליפ הנדיר שלנו משום מקום, והוא כבר יודע את מילות השיר "עם ישראל חי".........
תפסנו אותם 12: צולם בקורונה….וזכר לימים עברו- הנה לפניכם הקפסולות במערת המכפלה….
טוב!
התעוררתי בשבילכם מהמיטה כדי לסכם ולסגור את הכל!! (כאן זה הרגע שאתם אמורים להעריך אותי…)עד כאן אנחנו להיום!
חפשו אותנו בעז"ה ביום חמישי הבא בלילה...
אה, ועוד כמה הערות חשובות מאד!!!!!*תודה עצומה לכל המפרגנים והמעודדים תמיד!!! לא תדעו עד כמה אתם מחממים את ליבנו!!! בזכותכם אנחנו ממשיכות כל הזמן ביתר עוז, שאת וכוח!! אל תפסיקו …
*כמו בשבוע שעבר!- אם בביקורת נמצאנו פוגעות חלילה במישהו, הרי שדברינו בטלים ומבוטלים, ואנו מתנצלות מעומקא דליבא!! לא זו ח"ו כוונתנו..!
*כל הצעות לשיפור או מחמאות יתקבלו בשמחה!!! אתם כבר יודעים בע"פ איפה, נכון?......(ומי שלא יודע איפה... שירוץץץץ לקרוא את הביקורות הקודמות, כי כבר ג י ל י נ ו את חרפתו.....).
שיהיה לכולכם שפע של הצלחה בכל מעשי ידיכם!!!!!!!!
סוף.
-
-
-
-
-
-
-