מסדר הסינגלים המעודכן גרסה 5.3 - עם מאות זמרים נוספים!
-
@עפר-ואפר אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
שיפורים: תוספת ולמעשה הכפלה של כמות הזמרים. כעת יש כשלוש מאות זמרים
כמו כן יש שיפורים קטנים בנראות של התוכנהמי מעלה למג'יקוד עם כוכביות לטובת הנטפריסטים?
-
@asd אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
@עפר-ואפר לא הבנתי מה זה הנושא הזה
אם אפשר הסבר מפורט לנטפריים@עפר-ואפר אמר בסקריפט שיעשה לכם סדר בתיקיית הסינגלים שלכם!:
צורת השימוש היא פשוטה: יש לגרור תיקייה לחיפוש של הסינגלים שלכם וללחוץ על אנטר. אח"כ יש לגרור תיקיה חדשה או כל תיקיה שהיא שאתם רוצים שהסינגלים המסודרים יעברו אליה, וללחוץ שוב על אנטר.
התוכנה מעבירה את הקבצים (יש לקחת זאת בחשבון) לתיקיה החדשה ונותנת בסוף התהליך סיכום של מספר השירים שהועברו.
התוכנה כוללת כרגע כמות של כמה מאות זמרים, ומנסיוני, היא תעביר לרוב כמות של כ-50% מהסינגלים שברשותכם.אם יש שיר עם דואט, היא פשוט תעביר את השם הראשון שרשום לה, בדר"כ זה יעביר את הזמר הראשון בסדר אלפבתי. לדוגמא: "מרדכי בן דוד ואברהם פריד" -התוכנה תעביר את השיר לאברהם פריד.
באגים נוספים: לעיתים התוכנה עשויה שלא לזהות זמר מסוים, לדוגמא: זמר בשם "אברהם פרידמן" היא תכניס ל"אברהם פריד".
ייתכנו כמובן עוד באגים, ואשמח לשיתופכם, כך שאוכל לנסות לתקן אותם.
אפשר להעתיק ולשכפל בשמחה...
-
@עפר-ואפר אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
שיפורים: תוספת ולמעשה הכפלה של כמות הזמרים. כעת יש כשלוש מאות זמרים
כמו כן יש שיפורים קטנים בנראות של התוכנהלא הבנתי כלום, מה זה הדבר הזה? הקישור לא נפתח לי (כי אני בנטפרי), ומאוד מסקרן אותי ואת כולם מה זה הדבר הזה, אפשר הסבר? (אולי כדאי שתערוך את זה בהודעה הראשונה).
-
@ענק-הענקים-בדורינו פתחתי את זה
-
@miryam אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
איך מתעסקים עם זה.? לא הבנתי
פה יש הסבר איך משתמשים...
https://miktzav.com/topic/2708/סקריפט-שיעשה-לכם-סדר-בתיקיית-הסינגלים-שלכם?_=1641291614873
זה תוכנה ממש אלופה!
רק מי שרגיל לשמוע את כל השירים בסדר מסוים, אז אחרי שמסדרים אותם בזה זה משנה ת'סדר… (לי זה הפריע… אבל מתרגלים מחדש אחרי כמה ימים…)
-
@שורע-ס אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
תכלס מי מעלה למג'יקוד?
https://send.magicode.me/send-***file/file/0497ad1ae0ec921486730b3713743316cbc1e8d5/view
להוריד *** -
פוסט זה נמחק!
-
@עפר-ואפר
עשיתי את זה בתיקית סינגלים של זמרים שונים, מה זה עזר לי, סידר לי לפי א' ב'? -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר במסדר הסינגלים המעודכן... עם מאות זמרים נוספים!:
@עפר-ואפר
עשיתי את זה בתיקית סינגלים של זמרים שונים, מה זה עזר לי, סידר לי לפי א' ב'?זה אמור להכניס כל שיר בתיקיה של הזמר
-
@י-ביטון הבנתי, אבל מה זה מכניס דווקא לתוך תיקיות מוכנות או שהיא עושה את התיקיות, א''כ מדוע לי זה לא סידר בתוך תיקיות?
-
@ענק-הענקים-בדורינו אני הבנתי שזה מעתיק כל קובץ שמוזכר בו השם של הזמר,
אם זה שירים מאלבום, לא מוזכר בקובץ השם של הזמר אז הוא לא מעתיק אותם…
כנראה זה הסיבה שלא סידר לך בתיקיות. -
@זברה לא, התיקייה הייתה מסודרת עם שמות של זמרים, אבל היה סינגל אחד לכל זמר, והשאלה מדוע זה לא סידר לי לפי תקיות אלא לפי ה'א ב'?
-
@ענק-הענקים-בדורינו התוכנה יוצרת תיקיות לכל זמר שהיא מוצאת. אשמח אם תפרט יותר כי לא הבנתי לגמרי מה הבעיה. ואגב, @זברה בהחלט צודקת!