האם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?
-
@אפוש-פאר אמר בהאם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?:
אני אישית חושב שהמוזיקה המזרחית-ישראלית פחות מושמעת...
מקווה שאני טועה
או שזה תלוי בשדרנים?וואלה שזה ברור מאליו... כל מי שראשו על כתפיו יענה ש 'ממש אין שוויון'.
אבל אני לא חושבת שיש לי מה לפרט על העניין... כבר היה על זה דיון ארוך מאד [סביב העניין... לאו דווקא רדיו אבל גם---]..... טחנו ודשנו בזה.
https://miktzav.com/topic/844/בהשראת-פוסטים-קודמים-מבזק-קצר-על-ראיית-המוזיקה?_=1640523409262
-
הכל אותו דבר
-
לדעתי זה מאוד תלוי בכל תחנת רדיו למי הם פונים מלכתחילה לאיזה סוג קהל לדוגמא בקול פליי כשיש שדרנים מזרחיים אז משמיעים בעיקר או רק מוזיקה מזרחית וכן להפך אבל זה קשור גם לביקוש מהקהל בכל תחנת רדיו.
-
למה, אני חושבת שיש שוויון, כמו שתגידו שאין שוויון בין כמות התינוקות שנולדים ברוסיה לבין הכמות שנולדים בישראל, פשוט המקום גדול יותר, תבדקו כמה סינגלים ישראלים, חסידים ומזרחיים יוצאים בכל יום ותראו שפחות או יותר יש שוויון בהשמעה ביחס לכמות שיוצאת, אולי בקול חי יותר אוהבים להשמיע חסידי, אבל בקול פליי לדעתי יש שוויון ביחס לכמות השירים.
-
@טליה אמר בהאם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?:
@יסכה זה תלוי בזמר והתחנה , אולי בקול חי אתם צודקים שהמוזיקה המזרחית פחות מושמעת ואולי גם בקול פלי אבל בקול ברמה עיקר המוזיקה זה מזרחית , במיוחד אצל עמירם בן לולו ועמי מימון גם בעיקר מזרחית אבל הוא משמיע גם חסידי ...
ומי רוב השדרנים?
25 אחוז אולי מזרחיים!! (אצל החרדים).. -
בא נעשה סדר
קול חי משמיע אולי יותר חסידי [בפעמים הבודדים שהוא כבר משמיע מוזיקה]
קול ברמה הרבה יותר מזרחי
קול חי מיוזיק נראה לי מאזן יותר
קול פליי אפשר לשמוע שמה הרבה חסידי [יותר ממה שחשבנו] -
@התותח-שבפגזז
דווקא קול חי מיוזיק משתדלים לאזן ברב התכניות, כמובן שזה תלוי שדרן..
קול פליי-לדעתי חרטו על דגלם(ויואלי בפרט) החייאת המוזיקה החסידית הישנה..מה שקוראים בשפה המקצועית-נכסי צאן ברזל, קלאסיקות...הם המון משמיעים את זה.
(אם תשימו לב גם יואלי בשידור לא משמיע בכלל שירים חדשים, רק 10 שנים אחורה לפחות...נראה לי שזו אג'נדה כזו, רואים את זה גם בביצועים של השיבישיר-רק ישרים ישנים)