הזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!
-
ברגע שיואלי ורולי ביחד זה הופך להופעה חד משמעית אני ההייתי באירוע שלהם בכל השואו בסוף
וכל הבנות הלכו להסתכל והכלה נשארה לבד
חוץ מזה אני חושבת שאפשר לבקש מהם להיות יותר מתונים
בעזרת ד' בחתונה שלי אני יקח תזמורת יואלי וזמר אבי אילסון בשביל שלא יהיה לי בלאגן
ולבקש מהם בדיוק מה לעשות מה לא לעשות וכו' -
@תהילוש-0 אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
ברגע שיואלי ורולי ביחד זה הופך להופעה חד משמעית אני ההייתי באירוע שלהם בכל השואו בסוף
חוץ מזה אני חושבת שאפשר לבקש מהם להיות יותר מתוניםמסכימה איתך לגמרי
וחייבת לציין שיש גם חתונות ששתיהם יחד ולא יוצא כ"כ מוצלח- מנסיוןבעזרת ד' בחתונה שלי אני יקח תזמורת יואלי וזמר אבי אילסון בשביל שלא יהיה לי בלאגן
ולבקש מהם בדיוק מה לעשות מה לא לעשות וכו'בחתונה שלך החתן יבחר זמר ולא את
-
@תהילוש-0 אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
חוץ מזה אני חושבת שאפשר לבקש מהם להיות יותר מתונים
בעזרת ד' בחתונה שלי אני יקח תזמורת יואלי וזמר אבי אילסון בשביל שלא יהיה לי בלאגן
ולבקש מהם בדיוק מה לעשות מה לא לעשות וכו'אפשר לבקש מהם מלכתחילה לבקש מכולם ללכת לרקוד ולא להסתכל (לגבי הצד של הגברים שלשמה יש להם גישה)
-
- זמר שלוקח יקר בכלל לא בהכרח שהוא יותר מקפיץ אני אישית לא רואה שום הבדל בשמחה בחתונה בין להביא את אברהם פריד למשל או זמר חסידי פשוט שלוקח 2500 שקל אנשים לא באים לחתונה בשביל לראות את הזמר ,זה לא הופעה ,אלה באים לרקוד והקול של הזמר כבר לא כל כך משנה מה שכן משנה זה האנרגיות והשמחה שהזמר משדר מהבמה שזה מה שעושה את המצע'ב והאקשן בריקודים וד"ל...
- כמובן שגם הזמר וגם התזמורת צריכים להיות ברמה גבוהה אם הבאתם זמר טוב ותזמורת דפוקה לא עשיתם כלום {וזה טעות שיש להרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף בזמר ופחות בתזמורת ואחר כך לא מבינים למה המוזיקה לא נשמעת כ"כ טוב...}
-
@רבקה אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
מי קובע? התזמורת, או הזמר?
יש עוד שושבין משמעותי מאוד -
מערכת ההגברה והאיש סאונד
כן כן
זה לא פחות מזמר טוב או תזמורת טובהאם יהיה זמר טוב ותזמורת טובה, אבל האיש סאונד ככה ככה, גם החתונה תהיה ככה ככה.
-
@אחד-מן-המניין נכון זה מוריד מלא מהביצועים
-
א. חשוב האינטרקציה בין הנגנים כולם לבין הזמר (הכרתי בעבר איזו תזמורת שכבר לא פעילה שהיה שם מתח בין האורניסט והזמר וזה יהיה נוראי)
ב. זו עובדה שוחחחקת רוב הזמרים לא יושנים ביום, כן!! יש משפחה יש ילדים ולא צריך כמה שנים טובות בשביל להישחק.
ג. זה תלוי בעיקר בבחורים אם התזמורת רואה לנגד עיניה חברה עם אנרגיות ו'מצב' אז זה עוזר להם להתגבר על השחיקה, אם הם רואים חברה בסדר אז התוצאה גם בסדר.
ד. הרבה מזמרי החתונות הדרייב שלהם זה לא החתונות זה יותר הקליפים האירועים המיוחדים התוכניות, והחתונות??? זה בשביל הכסף. -
זה באמת שאלה טובה...
אחותי התחתנה לפני קצת יותר משנה
והיה אצלה גם זמר שכל העולם מדבר עליו...
ובשטח, כלום,אפס!
התאכזבנו מ-א-ד!
וכשנגמרה החתונה ואפילו בין לבין,
שאלנו לא מעט איפה כל השבחים והסיפורים עליו?
התזמרות גם הייתה משו שנחשב,ודווקא הרגיש שהיא עשתה טוב את העבודה
אבל משו בזמר נתקע...
לדעתי מעל הכל זה ס"ד, והאינטרקציה בניהם צריכה להיות טובה לא פחות -
זה לא רק התזמורת, לא רק הזמר, עניין של סיעתא דישמיא, ובדרך הטבע זה תלוי בהרבה גורמים, מספיק שהזמר / האורגניסט / החברים של החתן / החתן בעצמו לא ישנו טוב בלילה או קצת מתוחים או עצבניים- והלך על החתונה, ולא משנה שיש שם שילוב מנצח בין הזמר לתזמורת והסאונד פצצה, יש עניין של מה שעומד באוויר.
לעומת זאת, אם הזמר וכל הנגנים עכשיו במצב רוח טוב ובקטע של 'בוא נשמח עד הסוף', והחברים לא מקנאים בחתן ( ) והחתן עצמו רוקד בהתלהבות- אז יש התלהבות באוויר והחתונה תהיה שמחה מאוד בין אם הזמר הוא אלמוני בן שמונה עשרה וחצי ובין אם הזמר עם ניסיון של עשרים שנה וכל העולם שמע עליו.
כמובן שהכל עניין של סיעתא דישמיא, זה נכון שגם הניסיון של הזמר והאינטראקציה עם התזמורת משפיעים, אבל כמו שאמרתי- הכל תלוי במה שעומד באוויר.