הזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!
-
@איש-יהודי-טוב אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
@רבקה בעיקר התזמורת
הרי אתה יכול לרקוד בלי זמר אבל בלי מוזיקה אתה לא תקפוץ אפילו מילימטרזה כששואלים או זמר או תזמורת
בפוסט זה הדיון זה כשיש גם זמר וגם תזמורתאבל אני מסכימה עם זה שכשיש פויקר לפעמים א"א לרקוד!!
-
@גילה אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
@איש-יהודי-טוב אמר בהזמר או התזמורת? דעתכם בעניין!:
@רבקה בעיקר התזמורת
הרי אתה יכול לרקוד בלי זמר אבל בלי מוזיקה אתה לא תקפוץ אפילו מילימטרזה כששואלים או זמר או תזמורת
בפוסט זה הדיון זה כשיש גם זמר וגם תזמורתשוב גם אז זה התזמורת
-
ברור שהזמר
-
@מוח-שליט-על-הלב תזמורת
-
סיכום: הזמר והתזמורת ותלוי כמה הם יודעים להקפיץ
-
אני חושבת שבסוף בסוף הגורם העיקרי לכל השמחה זה הקהל
עם על הכבוד לזמר לתזמורת לסאונד וכו' אדם לא יכול לעבוד אם אין לו דלק זאת המציאות גם אם הזמר הגיע בשיא האנרגיות ובשיא המצצצב הוא יכול להתחיל פצצה אבל אחרי כמה זמן הוא ישחק אם הוא לא מקבל דלק מהקהל ולכן גם זמר הכי פצצה שיש יכול להרדם במשמרת שלויש רק נקודה אחת שהקהל באמת מספק את הדלק שלו ולפעמים הזמר יכול להרוס את כל זה בכישרון על שהוא כ"כ גרוע שהדלק הזה הולך לאיבוד אבל נראה לי שזה מאוד נדיר שיקרה כזה דבר
וגם מה שהביאו מחתנות קורונה זה בדיוק היה הענין כי כל אחד מהקהל הרגיש שהוא זה שעושה פה את השמח ובלעדי אין... וממילא הציבור היה חם והזמר יחד עם התזמורת בעקבותיהם -
לדעתי הזמר הוא זה שקובע.
בקהילה שלנו החתונות לרוב הן רק עם אורגניסט וזמר ויצא לי להיות בהרבה חתונות שהאיש על הקלידים היה אותו אחד אבל הזמר התשנה ובהחלט בחתונה אחת קפצתי בלי הפסקה ובאחרת רציתי לנער את הזמר שירקיד יותר את הקהל.. לסיכום הזמר הוא הקובע! -
אני חושב שהזמר הוא העיקר לדוגמא: אם אני מזמינין את חבר שלי לאירוע אני יגיד לו בהתרגשות (לדוגמא) אבי אילסון מגיע לחתונה שלנו ולא (לדוגמא) עמי כהן מנגן בחתונה והמבין יבין
-
מעניין שרק עכשיו יצא לי לראות את הדיון הזה.
עברתי מלמעלה על התגובות שלכם..
ודעתי תהיה דומה לעוד כמה כאן.מרכיבים של חתונה שמחה זה לא מרכיבים של עוגה.
ואני יסביר-
כי במושג היבש אם תביא זמר פצצה ותזמורת איכותית, איש סאונד טוב וכו'- אמור לצאת אירוע מושלם.
רק מה -
שזה לא הכנת עוגה, שמים קמח מים ושוקולד ויוצא פצצה.יש פה משו חשוב שהוא העיקר בכל חתונה שמחה או אירוע היום- וזה הקהל.
אז נכון שעכשיו תגידו לי אם הזמר לא טוב- למה שהקהל יקפוץ?....
לא צריך שהקהל יקפוץ כדי שיהיה שמח.
אני הייתי באירועים בקורונה למשל- שהסאונד זוועה, הבית שרקדו בו צפוף, הזמר איזה חבר מהשכונה- אבל היה וויב כזה שמח, הלוואי על כל חתונה.
כי כשבאים במטרה לשמוח ולשמח מוצאים תמיד מה לעשות גם אם השיר שקט יכול להיות שמח.בקיצור,
אם אתם רוצים חתונה שמחה- תתפללו קודם. אח"כ תעשו השתדלות תביאו זמר שישמח אתכם החתן והכלה- ולא אחד שיתן הופעה לעצמו וכל השכונה תבוא לראות אותו. תביאו תזמורת שיכולה להחזיק ערב שלם בתיאום מלא עם הזמר- שלא יהיה קצר. והכי חשוב -
שימו לב לקהל שלכם. תזמינו אנשים שימחו אתכם- ויהיה שמח.