אוזניות באיכות סאונד גבוהה
-
@ר-כהן את הקישור הראשון אני מכיר, זה אוזניות מאד איכותיות והן עובדות עם נגן ביזנס.
בנוגע לקישור השני, זה אוזניות יותר איכותיות בסאונד מאשר הסמסונג, אבל עליהן לא ידוע לי אם הן עובדות עם ביזנס -
@המאסטרו-הנסתר הסמסונג בטוח עובד עם ביזנס?
כי המוכר לא הסכים לקחת אחריות ולא הסכים לפתוח.... ואני לא רוצה לזרוק 350 לפח..... -
@ר-כהן יש לי חבר שיש לו את זה עם ביזנס, וזה עובד, אבל שוב, מבחינת סאונד אני יותר ממליץ על הג'אברה
-
@המאסטרו-הנסתר https://refaeli.co.il/items/4643500-אוזניות-ספורט-Endurance-Race-TWS-JBL
זה יש לך מושג אם מתחבר?
ומה זה שווה? -
@ר-כהן אני לא מכיר את הדגם הזה, ובד"כ בדגמים החדשים של JBL (לפחות בחלקם) יש באגים, ובמיוחד עם מכשירים מסוימים
-
@המאסטרו-הנסתר https://www.payngo.co.il/259023.html
לגביי זה יש לך מושג?||סליחה שאני משגע קצת....||
-
@ר-כהן אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אבל יחסית לאוזניות של סוני, זה ממש זול, כי בד"כ המחירים שלהם באזור ה-800 ומעלה
-
@קובי-מאיר אתה צריך את זה לאולפן?
כי אם כן, אז הייתי ממליץ לך על אוזניות קשת עם חוט. כי זה יותר נוח.
-
@א-ה-2 אמר באוזניות באיכות סאונד גבוהה:
@המוזיקאי אני שוב אומר, אין סיבה שלא תקח אוזניות קשת ,
הרי זה אזניות קשת זה טוב יותר בהגיון פשוט,
אתה שומע כל דיוק הכי קטן, משא"כ בלא קשת,
כ"כ כל האולפנים קשת מכיון שזה יותר איכותי.@אולפניסט-ברמה אמר באוזניות באיכות סאונד גבוהה:
@קובי-מאיר אתה צריך את זה לאולפן?
כי אם כן, אז הייתי ממליץ לך על אוזניות קשת עם חוט. כי זה יותר נוח.
זה לא קשור כל כך לקשת (באולפנים), אלא האוזניות שנמצאות בשימוש באולפנים הינן בדר"כ מסוגים מסויימים המותאמים יותר לעבודה באולפן מבחינת הצליל הנקי דווקא,
(ולא בגלל שהצליל מוגבר בס/ מקומפרס טוב וכדו', אלא דווקא בגלל שהוא לא כזה- אלא נקי לגמרי, מה שאתה מביא זה מה שאתה מקבל ולא "מטופל" ע"י המערכת של האוזניות, מה שמכונה "אוזניות מוניטור". מי שהתעסק קצת באולפנים מכיר.
ויתרה מזאת, אוזניות האולפן היקרות- מתחרות ביניהן [והמחיר גם הוא בהתאם...] מי יספק את הצליל הנקי יותר והקרוב יותר למקור! ובכלל, לפעמים עדיף [בעיקר בשלבי המיקס וכדו'] להאזין דווקא ברמקולי מוניטור ולא באוזניות, כדי לקבל תמונה רחבה יותר.
העובדה שהם עם קשת וחוט ארוך וזה נוח -אכן משפיעה על העיצוב שלהן, אך לא זה העניין).
ואגב, גם אני מאוד לא אוהב את GBL, בעיקר בגלל שהדגש החזק שלהם הינו על הבס וכל השאר בונוס (ובדקתי כמה וכמה אוזניות שלהם - גם קשת וגם סוגים יקרים יחסית [בסביבות ה-300 ש"ח], וכן מערכות שמע שלהם [גם מקרני קול], וזו הגישה הקבועה שלהם בכל מוצר.
למשל, בדקתי אוזניות קשת שלהם מדגם שעולה 300 ש"ח. אין מה לומר, האיטום מטורף והבס חבל על הזמן, אך שאר המדדים שאינם עונים על התואר בס- ובפרט הטרבל, בשלב מוקדם מאוד הגיעו ממש לדיסטורשן- [צרימה, למי שלא מבין], ולמרות שהאזנתי בווליום יחסית נמוך).לגופו של עניין, אני ממליץ מאוד על אודיו טכניקה (ראיתי שמישהו כתב על זה לעיל), זה מספק סאונד שאין להרבה חברות פופולריות מאוד בישיבות... (המחיר לא זול, נע בסביבות ה-500 ש"ח ומעלה. תחפש באתר דיאז).
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום אגב כותבים JBL ולא GBL .......
ולגבי אוזניות אולפן.אפשר לעשות גם באוזניות של אולפן שיהיה דגש על הבסים.
תלוי אם אתה מוריד את הדיליי. או לא.אבל אתה מאוד צודק בקטע שJBL שמים דגש מאוד חזק על הבס.
יש לי אוזניות מאוד טובות שלהם.
לא נסתי להקליט איתם עדיין..... -
@אולפניסט-ברמה אמר באוזניות באיכות סאונד גבוהה:
@איש-אחד-מאיזה-מקום אגב כותבים JBL ולא GBL .......
ולגבי אוזניות אולפן.אפשר לעשות גם באוזניות של אולפן שיהיה דגש על הבסים.
תלוי אם אתה מוריד את הדיליי. או לא.אבל אתה מאוד צודק בקטע שJBL שמים דגש מאוד חזק על הבס.
יש לי אוזניות מאוד טובות שלהם.
לא ניסיתי להקליט איתם עדיין.....אני לא מחפש שיהיה לי דגש על הבס באולפן, כי לא זו המטרה שלי.
המטרה של כל בעל אולפן או עורך סאונד באשר הוא הינה לשמוע את מה שיש באמת ולא לייצר מה שאין ולהתעלם מהבעיות הקיימות במה שעשיתי.
(אגב, יש לי אולפן ואני אומר זאת מנסיון- וזה דבר שלא אני המצאתי אותו...)
ואגב, אצלי באולפן יש בכלל אוזניות של AKG, דגם K52 (ואת זה כן כותבים ככה... ) -
הייתי ממליץ לך בחום ובמאה אחוז התחייבות
לאחר שקניתי אוזניות של גיי בי אל וסוניי ושור
הסאונד הנקי הצלילים והשימת לב המיוחדת הזו בנמוכים ובגבוהים
תמצא אצל אוזניות מרשל
פשוט טרוף של אוזניות
אומנם זה עולה 500 בערך
אבל שווה את זהגם גיי בי אל זה אחלה מוצר
אבל לפעמים הוא נותן יותר מידיי כיסויי לשיר
בכדיי שישמע יפה -
פוסט זה נמחק!
-
יש לי נטייה להגיב באיחור... לי יש אוזניות של חברת kz ואני ממש נהנה מהם יש לאוזניות האלו מעלה שזה בנוי מחוט שמתחבר לאוזניה למעלה ליד האוזן, ואפשר גם לשדרג את החוט לנחושת זהב וכו' שזה נותן צליל יותר טהור, ואם ח''ו החוט נקרע... לא עלינו... אז פשוט קונים חדש בלא הרבה כסף והסאונד שלו ממש מעולה, חוויה ממש...
-
@BINYAMIN-OFFICIAL אמר באוזניות באיכות סאונד גבוהה:
תמצא אצל אוזניות מרשל
פשוט טרוף של אוזניות
אומנם זה עולה 500 בערך
אבל שווה את זהאיזה דגם של מרשל?