נהוראי אריאלי
-
נהוראי אריאלי - מירוץ הזמן הקליפ הרשמי | Nehoray Arieli - Meroz Hazman Official Music Video
12,009 צפיות 16 בינו׳ 2022רק אתמול יצא השיר וכבר 12 אלף צפיות שיר להיט מטורף
-
@הודיה-1 אמר בנהוראי אריאלי:
נהוראי אריאלי - מירוץ הזמן הקליפ הרשמי | Nehoray Arieli - Meroz Hazman Official Music Video
12,009 צפיות 16 בינו׳ 2022רק אתמול יצא השיר וכבר 12 אלף צפיות שיר להיט מטורף.
כבר אתמול אחזתי שכמות הצפיות לא הגיונית... זה הזווויייי!!!!!!! גם 400 פלוס לייקים ביום וחצי זה לא נורמלי.
הלך לו הסינגל הזה בטירוף!!
היה שווה לחכות את כל הזמן הזה!!!!!!!
-
אני ממש אהבתי את השיר הזה והוא באמת נראה לי הולך לעוף איתו, רק משהו פצפון עצבן אותי- המילים "בלי מסכים בלי מסכות"- הבנו תקטע...
-
@זברה אמר בנהוראי אריאלי:
תכלס זה חלק מהסיבה שהלך לו (?!) עם הסינגל הזה,
הוציא ת'מיץ לכולם.....ממש לא---
יש כל כך הרבה זמרים שמוציאים ת'מיץ, כדברייך, והסינגל שהם מוציאים מבאס רבים מאד כי לא לזה ציפו.יש דבר כזה שנקרא לעמוד בציפיות...
ו... וואלה, הלך לו יופי. -
עכשיו בקול חי מיוזיק קובי ברומר משמיע את החדש של נהוראי
ואמר תגובות על השיר החדש של נהוראי לכתוב בווצאפ 0586001205 -
הנה ''שורה של יובל סטופל'' (סגי נהור)
נהוראי הוצאי את השיר ממש בין מרוץ הזמן וצבר המון צפיות ואנשים שאהבו כנגד כל הסיכויים
-
@אפרת אמר בנהוראי אריאלי:
אם המידע הזה נכון
מאיפה הוא?
וגם זה ?@אפרת אמר בנהוראי אריאלי:
יש גם שמועה שהולך לצאת שיר לנהוראי ומשה קליין ביחד
-
@ברוריה אמר בנהוראי אריאלי:
ואיך זה שכאילו רואים אותו עם מישהו שדומה לו פתאום?
אם את מתכוונת לקטע שכאילו נהוראי מביא לנהוראי את הגיטרה זה סה״כ משחק עם הצילום די חמוד אפשר לומר
ולעצם השיר והקליפ אני לא מת על הסגנון אבל זה אחד מהזמרי פופ יהודי שאני נהנה לשמוע ובעיקר לראות
גם תפס אותי איך הוא עושה הכל לבד כותב מלחין ושר וגם בקליפ התסריט והבימוי שלו
בקיצור אחד שיודע את העבודה לבד שלא צריך שיגידו לו איך לשיר ואיך לעמוד
וסורי אם הארכתי... -
@תמר-מהמרכז אמר בנהוראי אריאלי:
אני ממש אהבתי את השיר הזה והוא באמת נראה לי הולך לעוף איתו, רק משהו פצפון עצבן אותי- המילים "בלי מסכים בלי מסכות"- הבנו תקטע...
? השיר הוקלט כבר לפני שנה! נא לשים לב....
-
@פונץ-בננה אמר בנהוראי אריאלי:
מאיפה הוא?
מקורות אמינים וגם התמונה של נהוראי ונתנאל לייפר
||לא בקטע לצחוק||
-
@אפרת
רק רציתי לדעת את המקורות ל2 הדואטים שהזכרת למעלה||האחד עם נתנאל ישראל . והשני עם משה קליין ||
-
צפו: מה גרם לנהוראי אריאלי להזיל דמעה?
הזמר והיוצר הצעיר, נהוראי אריאלי, בראיון באולפן כיכר השבת לרגל הוצאת הסינגל החדש. הוא מספר על כיצד הגיע מהחזנות אל הפופ וגם עושה ביצוע לייב באולפן קרדיט כיכר השבת|| הזמר והיוצר הצעיר (21) נהוראי אריאלי, בראיון ראשון באולפן 'כיכר השבת' לרגל צאת הסינגל הרביעי שלו השבוע "מירוץ הזמן". אריאלי מספר בראיון על תחילת הדרך המוזיקלית שלו ב.. פרחי מיאמי מזרח.הוא מנסה להסביר את הבחירה שלו במוזיקת הפופ האלקטרונית הקופצנית למרות היותו רגשן ומדוע לדעתו הוא צריך לכתוב ולהלחין לעצמו את כל שיריו ולא לקנות שירים מאחרים.
אריאלי מספר בראיון על אורח החיים שלו, הכולל בבוקר והטלפון הכשר בו הוא משתמש. הוא מספר על 'הקול הבא' בו הגיע לגמר ומספר על שיחת הטלפון המפתיעה שקיבל בארבע לפנות בוקר.
לסיום הוא גם מבצע באולפן את סינגל הבכורה שלו "דף חדש"||