נהוראי אריאלי
-
מישהו יודע מתי השיר יצא כבר מחכה מאוווד
-
@מיוזיק-בנשמה אמרו כבר במהלך השבוע או שבוע הבא...
נתאזר בסבלנות! -
ממש לא הרי אים הוא יהיה כמו ריבו איכות השיר תרד כי הוא יכנס למצב של תרדמת מוזיקלית ואז מאוד איכות השיר מאאאוד תרד ואז אנחנו נפסיד וגם הוא יפסיד מיבחינת רטינג מיבחינת מילים כי זה כאילו ליעיתעורר מילישון בחורף מה עוד פעם להוציא שירים אלא אם כן יש אפשרות אחרת שבזמן הזה שהוא לא מוציא שירים פשוט כול חודש להקליט סינגל בלי הפסקה אבל לא לשחרר אותו לקהל פשוט שיהיה לו סינגלים מוכנים לקהל וכך הוא ישמור על המרץ האשי שלו ולא יגרום להתעיף מיבחינת מרץ שכל הזמן יהיה בפעולה זמר שניכנס לתרדמת כבר לו חוזר לעצמו מממש השקעה תרד מיבחינת מילים לחן (ואני יסביר למה כונתי היא למשל שאדם מתחיל שנה חדשה ויש מרץ מטורף לבחור אחרי חודש יש חופש ואז אחרי החופש מה עוד פעם לחזור לעבודה הוא ישקיע אבל הרבה יותר פחות מהתחלה )
-
אולי אתם צודקים על זה שהוא מוציא ככה מהר...אבל לדעתי זה כבר משהו שבבחירה שלו...
מאמינה שהוא יודע בדיוק מה נכון יש לו הרבה אנשים שעוזרים לו באסרטגיות מעולות!
וביננו אתם רואים שאנחנו לא יכולים כבר לחכות לשיר הבא, מחכים שהוא יצא כבר...לא משנה איך וכמה הוא יוציא אנחנו נשמע ועוד איך!!!
ובכללי..אני סתם לא אוהבת שנותנים ביקרות זה לא משו שנכון לדעתי...במיוחד שהוא רואה את זה פהץץ
בואו נשמור על כבוד כולנו!
תודה -
@מוזיקלי-3 אמר בנהוראי אריאלי:
איכות השיר מאאאוד תרד
מאיפה הבאת את זה?
בדיוק להיפך!
כשיש יותר זמן בין שיר לשיר, יש זמן להשקיע, והשירים של ריבו ממש לא יורדים באיכות!
אני לא אומרת שהשירים של נהוראי לא טובים (פשוט כי אני לא אומרת לפני שאני שומעת) אלא לכו תדעו כמה טובים הם היו יכולים להיות אם היו מתבשלים עוד קצת, וכמה הקהל היה מתגעגע ומתנפל על המוזיקה החדשה...
סתם נקודה למחשבה שהעלתה @chagit03 (סורי שאני לא מלייקת, כולכם פה אמרתם דברים מדהימים, רק שאין לי לייקים...) -
@123-8 אגב שהוא אומר שהוא מדבר שיחות עם אלוקים-סליחה שאני אומרת כל השירים שלו אותו דבררררררר
אני מאוד אוהבת את השירים שלו אבל בואו....אני חושבת שהוא קצת צריך להחליף סגנון,יש לו המווון שירים יפים כמו:טוהר,בית נאמן,דף חדש...זה שירים עם אווירה אחרת כיפית ונעימה לאוזן -
@123-8 אמר בנהוראי אריאלי:
הוא מוציא את השירים שלו מהלב ולא מפוזות!
נכון, אבל הוא חושב גם על קריירה מן הסתם?
ואף אחד לא אמר שהשירים שלא לא טובים.
רק יכול להיות שהם היו יכולים להיות יותר טובים.||אני מתה על זה שהמעריצים/ות מגנים עליו||
-
@123-8 מישו אמר שאני לא אוהבת?
אני מתה על השירים שלו אבל אני רק אומרת שכל הסגנון שירים שלו אותו דבר,וכיף לשמוע סגנון שירים שונה כמו דף חדש.....
ובואי נעצור כי סטינו מהנושא....@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
אני מתה על זה שהמעריצים/ות מגנים עליו
גמאני מעריצה שלו אבל יש גבול,נראה לי לא?
-
@chagit03 אמר בנהוראי אריאלי:
@123-8 מישו אמר שאני לא אוהבת?
אני מתה על השירים שלו אבל אני רק אומרת שכל הסגנון שירים שלו אותו דבר,וכיף לשמוע סגנון שירים שונה כמו דף חדש.....
ובואי נעצור כי סטינו מהנושא....@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
אני מתה על זה שהמעריצים/ות מגנים עליו
גמאני מעריצה שלו אבל יש גבול,נראה לי לא?
בשביל מה יש מעריצים??
ןחוץ מזה ולא קשור אליך דווקא-
אני לא בעד לדבר על זמר דברים רעים
כי בינינו הוא עובד קשה ובסך הכל הוא יהודי
ובמיוחד נהוראי שאני מעריצה שלו - הוא זמר של נשמה
אז די לדון על נשמות . כל אחד יאהב ויתחבר למי שבא לו ומי שלא מתחבר למישהו משיקולים כאלה ואחרים
שישמור את זה לעצמו! -
@מישהי-מאמי צודקת בטירוףף!!!
כל שיר זה עבודה של החיים בואו נעריך ונשתוק!!
ופה תם הדיון!